Ka-ka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Maga100'] no właśnie, tak obiecujesz, obiecujesz i co? :cool1: bo uczenie się tego, że np.taki Leon w swoim articulatio metacarpo, poza takimi błahostkami, jak: ligamentum collaterale mediale et laterale musculus interosseus ligamenta palmaria ligamentum sesamoideum collaterale mediale et laterale ligamenta sesamoidea cruciata ligamenta sesamoidea brevia (broń Cię, Panie Boże, pomylić końcówki!!!) ma jeszcze os sesamoideum dorsale zajmuje troszenieńkę czasu :diabloti: a to wszystko na takim małym kawałku, gdzie jego sródręcze ( metacarpus) łączy się z paliczkiem bliższym (phalanx proximalis) :roll: .... a co z resztą :shake: ale obiecuję się poprawić i zadośćuczynić...jeżeli przetrwam ten semestr i pożyczę maszynerię do robienia zdjęć :evil_lol: :razz: Quote
agabass Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 supre fotki a ta niajleposza trochę Lenio przydusił Pelę :lol: :evil_lol: biednej ciężko uciec Quote
Maga100 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='agabass'] trochę Lenio przydusił Pelę :lol: :evil_lol: biednej ciężko uciec nie przydusił, tylko chciał się przytulić :cool1: Mój pies mial swoje posłanie..... Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 buuuahahahahah jak rozwalone małe potffory :loveu: :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hahahahah , Leonko miauuuuuuuuuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Maga100']nie przydusił, tylko chciał się przytulić :cool1: Mój pies mial swoje posłanie..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sie kociarnia rozpanoszyła Hmmmm czyżby Stefan oglądał Foto blog pt Leon i jego 2 koty:razz: Quote
aga1215 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Koty :loveu: przejęły rządy w Ochydku???;) :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100']nie przydusił, tylko chciał się przytulić :cool1: Mój pies mial swoje posłanie..... dobrze , ze zapisałas to w czasie przeszłym- MIAŁ.....:diabloti: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100'] byłam cała zestresowana, w dodatku TZ miał jakiś beznadziejny ubaw i mówił szeptem podszytym zgrozą, że o tam, za tamtym drzewem widzi dzika :cool1: I czy ja też widzę :cool1: a to moja droga spacerowa. Dochodze do linii lasu i wracam :evil_lol: Nie bój dzika:lol:. Dokąd go nie zaatakujesz (lub pies), to nic nie zrobi. One boją się ludzi. Za nami na spacerze kiedyś taki jeden leciał, ale dlatego, że nie wiedział co my jesteśmy i chciał sobie poniuchać. Serce miałam w gardle... Jak już wyniuchał, że my ludzie, to dostał turbo i zaczął zakindżalać w przeciwnym kierunku jak błyskawica:evil_lol: ponieważ dzisiaj wietrznie, ogrzeje was trochę. Bo taka miła jestem Miła jesteś faktycznie. Właśnie mnie zazdrość zżera:diabloti: Quote
an3czka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100']Mój pies mial swoje posłanie..... Hehehe:evil_lol: A kładzie się z nimi? Quote
Maga100 Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 [quote name='an3czka']Nie bój dzika:lol:. Dokąd go nie zaatakujesz (lub pies), to nic nie zrobi. One boją się ludzi. Za nami na spacerze kiedyś taki jeden leciał, ale dlatego, że nie wiedział co my jesteśmy i chciał sobie poniuchać. Serce miałam w gardle... Jak już wyniuchał, że my ludzie, to dostał turbo i zaczął zakindżalać w przeciwnym kierunku jak błyskawica:evil_lol: dzizękuję bardzo, ja już bym zeszła na zawał :lol: :lol: Ja to pół biedy, zawsze mogę uciec na drzewo na przykład :evil_lol: ale jakby się Leon zachował, nie wiem :cool1: nie sądzę, aby zaczał przyjaźnie machać ogonem :cool1: [B]Miła jesteś faktycznie. Właśnie mnie zazdrość zżera:diabloti: Aneczko, zazdrość to brzydkie uczucie i niegodne damy :evil_lol: [quote name='an3czka']Hehehe:evil_lol: A kładzie się z nimi? musiałby położyc się na nich :evil_lol: Poza tym Leon nie ma w sobie gracji i ciagle je depcze :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='an3czka']Nie bój dzika:lol:. Dokąd go nie zaatakujesz (lub pies), to nic nie zrobi. One boją się ludzi. Za nami na spacerze kiedyś taki jeden leciał, ale dlatego, że nie wiedział co my jesteśmy i chciał sobie poniuchać. Ja jednak myślę, że lepiej ich unikać :cool1: Nigdy nie wiadomo jak zachowa się pies, a w szczególności taki nie przygotowywany na takie sytuacje. Ogar Miodun, zginął, kilka dni temu, bo źle podszedł dzika :-( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100'] Aneczko, zazdrość to brzydkie uczucie i niegodne damy :evil_lol: :cool1: Madziu czy Ty sie dzis dobrze czujesz??? Takie wytworne zwroty i psiownia??? aby napewno to Ty pisałas???:diabloti: Quote
Pysia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witaj Magda :) Uczęszczam teraz mniej na dogo bo się boję mioch dzieci :-o Zwłaszcza jedno mnie przeraża .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kominek masz śliczny :loveu: A z tych aniołeczków to wyrosną potfory które wszystko zakatrupią swoimi pazurkami :diabloti: Quote
Ka-ka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 zapytam z ciekawości-jakie wymiary ma Leonowe łoże??? :crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100']i moje kominkowe grzeczne koteczki slodycze.... i takie ciepelko:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Maga100']dzizękuję bardzo, ja już bym zeszła na zawał :lol: :lol: Ja to pół biedy, zawsze mogę uciec na drzewo na przykład :evil_lol: boję się nawet sobie wyobrażać taką sytuację :roll: ale wiem, że na drzewo bym dała rade uciec :evil_lol: kiedyś z koleżanką na jednym się zmieściłyśmy w Bieszczadach uciekając przed osłem :p Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 extra psy obronne tylko czemu leża na posłaniu Szpilki :crazyeye: :diabloti: :diabloti: Quote
PIKA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Maga lecisz na Warszawe, czy w pzreciwnym kierunku? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tu Warszawa! Maga widzisz nas? Odbiór!!! :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 znając nie złośliwą i milunia Madzineczke to pewnie przeleci nad każda z nas i w środku nocy nas wyrwie z ciepłych kołderek i ze soba porwie przecież ona taka M.A.G.A :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='dbsst'] extra psy obronne tylko czemu leża na posłaniu Szpilki :crazyeye: :diabloti: :diabloti: Bo Szpilka - w przeciwieństwie do swojej pani - jest miła, uczynna i lubi sie dzielić :diabloti: i naburmuszona Pelagia TZ w delegacji, a ja sama w domu posrodku szalejącej wichury :cool1: Dach odleci czy nie? :cool1: Quote
dbsst Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Maga100']Bo Szpilka - w przeciwieństwie do swojej pani - jest miła, uczynna i lubi sie dzielić :diabloti: i naburmuszona Pelagia TZ w delegacji, a ja sama w domu posrodku szalejącej wichury :cool1: Dach odleci czy nie? :cool1: powiało miłością :cool3: :loveu: mojaPelcia :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='Maga100'] :cool1: Dach odleci czy nie? :cool1: Okaże się :p Quote
Recommended Posts