Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']

no właśnie, tak obiecujesz, obiecujesz i co? :cool1:

bo uczenie się tego, że np.taki Leon w swoim articulatio metacarpo, poza takimi błahostkami, jak:

ligamentum collaterale mediale et laterale
musculus interosseus
ligamenta palmaria
ligamentum sesamoideum collaterale mediale et laterale
ligamenta sesamoidea cruciata
ligamenta sesamoidea brevia (broń Cię, Panie Boże, pomylić końcówki!!!)

ma jeszcze os sesamoideum dorsale

zajmuje troszenieńkę czasu :diabloti:

a to wszystko na takim małym kawałku, gdzie jego sródręcze ( metacarpus) łączy się z paliczkiem bliższym (phalanx proximalis) :roll: .... a co z resztą :shake:

ale obiecuję się poprawić i zadośćuczynić...jeżeli przetrwam ten semestr i pożyczę maszynerię do robienia zdjęć :evil_lol: :razz:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass'] trochę Lenio przydusił Pelę :lol: :evil_lol: biednej ciężko uciec

nie przydusił, tylko chciał się przytulić :cool1:

Mój pies mial swoje posłanie.....

Posted

[quote name='Maga100']nie przydusił, tylko chciał się przytulić :cool1:

Mój pies mial swoje posłanie.....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale sie kociarnia rozpanoszyła

Hmmmm czyżby Stefan oglądał Foto blog pt Leon i jego 2 koty:razz:

Posted

[quote name='Maga100']

byłam cała zestresowana, w dodatku TZ miał jakiś beznadziejny ubaw i mówił szeptem podszytym zgrozą, że o tam, za tamtym drzewem widzi dzika :cool1: I czy ja też widzę :cool1:

a to moja droga spacerowa. Dochodze do linii lasu i wracam :evil_lol:

Nie bój dzika:lol:. Dokąd go nie zaatakujesz (lub pies), to nic nie zrobi. One boją się ludzi. Za nami na spacerze kiedyś taki jeden leciał, ale dlatego, że nie wiedział co my jesteśmy i chciał sobie poniuchać. Serce miałam w gardle... Jak już wyniuchał, że my ludzie, to dostał turbo i zaczął zakindżalać w przeciwnym kierunku jak błyskawica:evil_lol:

ponieważ dzisiaj wietrznie, ogrzeje was trochę. Bo taka miła jestem

Miła jesteś faktycznie. Właśnie mnie zazdrość zżera:diabloti:

Posted

[quote name='an3czka']Nie bój dzika:lol:. Dokąd go nie zaatakujesz (lub pies), to nic nie zrobi. One boją się ludzi. Za nami na spacerze kiedyś taki jeden leciał, ale dlatego, że nie wiedział co my jesteśmy i chciał sobie poniuchać. Serce miałam w gardle... Jak już wyniuchał, że my ludzie, to dostał turbo i zaczął zakindżalać w przeciwnym kierunku jak błyskawica:evil_lol:

dzizękuję bardzo, ja już bym zeszła na zawał :lol: :lol:
Ja to pół biedy, zawsze mogę uciec na drzewo na przykład :evil_lol:
ale jakby się Leon zachował, nie wiem :cool1: nie sądzę, aby zaczał przyjaźnie machać ogonem :cool1:

[B]Miła jesteś faktycznie. Właśnie mnie zazdrość zżera:diabloti:

Aneczko, zazdrość to brzydkie uczucie i niegodne damy :evil_lol:

[quote name='an3czka']Hehehe:evil_lol:
A kładzie się z nimi?

musiałby położyc się na nich :evil_lol: Poza tym Leon nie ma w sobie gracji i ciagle je depcze :cool1:

Posted

[quote name='an3czka']Nie bój dzika:lol:. Dokąd go nie zaatakujesz (lub pies), to nic nie zrobi. One boją się ludzi. Za nami na spacerze kiedyś taki jeden leciał, ale dlatego, że nie wiedział co my jesteśmy i chciał sobie poniuchać.

Ja jednak myślę, że lepiej ich unikać :cool1: Nigdy nie wiadomo jak zachowa się pies, a w szczególności taki nie przygotowywany na takie sytuacje. Ogar Miodun, zginął, kilka dni temu, bo źle podszedł dzika :-(

Posted

Witaj Magda :) Uczęszczam teraz mniej na dogo bo się boję mioch dzieci :-o Zwłaszcza jedno mnie przeraża .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kominek masz śliczny :loveu: A z tych aniołeczków to wyrosną potfory które wszystko zakatrupią swoimi pazurkami :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']dzizękuję bardzo, ja już bym zeszła na zawał :lol: :lol:
Ja to pół biedy, zawsze mogę uciec na drzewo na przykład :evil_lol:

boję się nawet sobie wyobrażać taką sytuację :roll: ale wiem, że na drzewo bym dała rade uciec :evil_lol: kiedyś z koleżanką na jednym się zmieściłyśmy w Bieszczadach uciekając przed osłem :p

Posted

znając nie złośliwą i milunia Madzineczke to pewnie przeleci nad każda z nas i w środku nocy nas wyrwie z ciepłych kołderek i ze soba porwie

przecież ona taka M.A.G.A :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']

extra psy obronne tylko czemu leża na posłaniu Szpilki :crazyeye: :diabloti: :diabloti:

Bo Szpilka - w przeciwieństwie do swojej pani - jest miła, uczynna i lubi sie dzielić :diabloti:

i naburmuszona Pelagia

TZ w delegacji, a ja sama w domu posrodku szalejącej wichury :cool1: Dach odleci czy nie? :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Bo Szpilka - w przeciwieństwie do swojej pani - jest miła, uczynna i lubi sie dzielić :diabloti:

i naburmuszona Pelagia

TZ w delegacji, a ja sama w domu posrodku szalejącej wichury :cool1: Dach odleci czy nie? :cool1:

powiało miłością :cool3: :loveu:

mojaPelcia :loveu: