mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100'] Dwa psy, dwa koty, dwóch TZtów i jedna Debe (jak za dwie), to stanowczo za dużo jak na biedny mały domek :shake: O matko, Magda :shake: Chyba musisz zacząć myśleć o większym domku :evil_lol: [quote name='Maga100']Generalnie TZci spędzili Sylwestra tak: (my z Debe w tym czasie, jak królowe, czekałyśmy aż będzie podane do stołu) :crazyeye: Boscy TZeci :loveu::loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] A mnie ten stylowy zyradol sie bardzo podoba)))) Madzia musisz dac namiary gdzie zakupilas) My też taki mamy :eviltong: Już prawie 4 lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='mmbbaj']O matko, Magda :shake: Chyba musisz zacząć myśleć o większym domku :evil_lol: niestety, muszę uruchomić poddasze na następnego Sylwestra dla tej szarańczy :shake: My też taki mamy :eviltong: Już prawie 4 lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to jest nowoczesny styl. Na pałąku :eviltong: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 TZci na chwilę przed padnieciem i Pelagia, co padła Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 TZci na chwilę przed padnieciem hahha noo takie długie granie jest męczące :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :diabloti: to potwierdzam...Magda jest bardzo niebezpieczna...i argumenty to ona ma w swym suptelnym delikatnym i bardzo dziewczecym glosiku.....)))))):diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 masz gaz , masz prąd ,masz dom ,masz psa , samochód , TZta :evil_lol: i ciągle jesteś niezadowolona :shake: no i masz nas , DOGOCIÓŁKI :loveu: powinnaś być bardzo zadowolona z tego :p słusznie...zgadzam sie z Toba))) a ta jeczy i jeczy non stop kolor..... ale czad..jak czytam te mailiki Madziuniu to wlasnie płacze ze smiechu..w pracy pytaja czy sie dobrze czuje))))szok...Madzia jestes nie do pobicia)))):lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :multi:są są foty z Sylwka ....ale gdzie są te spacerowe:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 a tak poważnie: jak dzik podchodzi do spotkania z człowiekiem i psem w lesie? :crazyeye: zakładając oczywiscie, że Leon na komendę "Do mnie" ładnie usiądzie przy mej lewej nodze :roll: - Tak Madziu kochana...ten Twój karny pies na bank na komende "do mnie" zastygnie w ruchu.....jak zawsze oczywiscie - nieustajaco i na wciaz))))))))czys Ty cos brała???obudz sie kobito))))) Quote
mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100']niestety, muszę uruchomić poddasze na następnego Sylwestra dla tej szarańczy :shake: :loveu: ach jak musi być miło być twoim gościem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..;) Quote
Vectra Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ja też mam w pokoju taki żyrandol :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ha , niektórzy się nie znają , to jest ostatni krzyk mody,sztuka , artyzm - kawałek drutu i żarówka. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 My też taki mamy :eviltong: Już prawie 4 lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego mowie ze przepiekny a jaki stylowy i zawsze modny...klasyka jest zawsze ))) modna)))) :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Vectra']ja też mam w pokoju taki żyrandol :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ha , niektórzy się nie znają , to jest ostatni krzyk mody,sztuka , artyzm - kawałek drutu i żarówka. no przecia pisze ....ze klasyka zawsze w modzie..ja w przedpokoju dopiero po dwoch latach zdecydowalam sie na odrobine awngardy i zawiesilam cos na wzor zyrandola z 21 wieku a tak...klasyka była...i jaka piekna)))) co sie nie znaja?? niech czytaja dokladnie miedzy wieszami a nie - nieznaja sie)))) no prosze......:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć Madzik :multi: a ta maupa do 5 rano poiła mnie tym A czy Ona Cię tylko poiła, czy równiez polewała? :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='mmbbaj']:loveu: ach jak musi być miło być twoim gościem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..;) oczywiście, że tak, zapytaj się Debe, tak jej było milo, że pozbyć się jej nie mogłam :diabloti: a co chwila proponowałam kawkę, herbatkę, palto :diabloti: [quote name='PIKA'] A czy Ona Cię tylko poiła, czy równiez polewała? :diabloti: wiesz co, żebym ja tutaj nie napisała kto kogo polewał miodem :cool1: z premedytacją :diabloti: :evil_lol: pies szaleniec, co to nie usiedzi 5 minut i ciągle skacze narażając swe życie i Leon co NIE skacze Quote
dbsst Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 przeciez moj pies LEŻY na tych zdjęciach :evil_lol: zapomniałaś zcegoś odemnie :cool1: Quote
dbsst Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 metalowa duża do podlewania kwiatów :cool1: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Sylwestrowa Noc kotów Strażnik Teksasu :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 czy ja mam fleshbeck czy ona juz kiedyś patrzyła na ciebie w ten sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kurde jakie te koty sa SŁODKIE a Pela jest MISTZREM :loveu: tylko straszne z nich piekarniki dwa koty + miód + goraca Maga = dobra zabawa Quote
mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100']Sylwestrowa Noc kotów O matko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ta wielka palama na moich spodniach wielkości kota to miód pitny który wylałam na siebie ja za srawa Magi i jej zapory z aparatów fotograficznych :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='dbsst']metalowa duża do podlewania kwiatów :cool1: Twój TZ nie mógł się z nia rozstać, więc próba wyrwania jej z jego rak nie powiodła się :shake: [quote name='dbsst']czy ja mam fleshbeck czy ona juz kiedyś patrzyła na ciebie w ten sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz flashback :eviltong: [quote name='mmbbaj']O matko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: hhahahah, Malgosiu, co ci? :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Magda, ja ci życzę w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, a Leonowi też i jeszcze nowej obroży :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='dbsst']ta wielka palama na moich spodniach wielkości kota to miód pitny który wylałam na siebie ja za srawa Magi i jej zapory z aparatów fotograficznych :evil_lol: ja mam wciąż lepiący się stół, bo nie wytarłaś :cool1: :cool1: [quote name='mmbbaj']Magda, ja ci życzę w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, a Leonowi też i jeszcze nowej obroży :evil_lol: po co, żeby zeżarł? :diabloti: Stefan też ma własny domek Pelagia chciałaby się wprowadzić Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 wow :klacz: cudne :loveu: [quote name='Maga100']Pelagia chciałaby się wprowadzić i nie wpuścił jej niedobly braciszek :shake: Quote
Recommended Posts