Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']
Dwa psy, dwa koty, dwóch TZtów i jedna Debe (jak za dwie), to stanowczo za dużo jak na biedny mały domek :shake:

O matko, Magda :shake: Chyba musisz zacząć myśleć o większym domku :evil_lol:

[quote name='Maga100']Generalnie TZci spędzili Sylwestra tak: (my z Debe w tym czasie, jak królowe, czekałyśmy aż będzie podane do stołu)

:crazyeye: Boscy TZeci :loveu::loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

A mnie ten stylowy zyradol sie bardzo podoba))))
Madzia musisz dac namiary gdzie zakupilas)

My też taki mamy :eviltong: Już prawie 4 lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']O matko, Magda :shake: Chyba musisz zacząć myśleć o większym domku :evil_lol:

niestety, muszę uruchomić poddasze na następnego Sylwestra dla tej szarańczy :shake:

My też taki mamy :eviltong: Już prawie 4 lata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bo to jest nowoczesny styl. Na pałąku :eviltong:

Posted

masz gaz , masz prąd ,masz dom ,masz psa , samochód , TZta :evil_lol:
i ciągle jesteś niezadowolona :shake:

no i masz nas , DOGOCIÓŁKI :loveu: powinnaś być bardzo zadowolona z tego :p

słusznie...zgadzam sie z Toba))) a ta jeczy i jeczy non stop kolor.....
ale czad..jak czytam te mailiki Madziuniu to wlasnie płacze ze smiechu..w pracy pytaja czy sie dobrze czuje))))szok...Madzia jestes nie do pobicia)))):lol:

Posted

a tak poważnie: jak dzik podchodzi do spotkania z człowiekiem i psem w lesie? :crazyeye:

zakładając oczywiscie, że Leon na komendę "Do mnie" ładnie usiądzie przy mej lewej nodze :roll:
- Tak Madziu kochana...ten Twój karny pies na bank na komende "do mnie" zastygnie w ruchu.....jak zawsze oczywiscie - nieustajaco i na wciaz))))))))czys Ty cos brała???obudz sie kobito)))))

Posted

[quote name='Maga100']niestety, muszę uruchomić poddasze na następnego Sylwestra dla tej szarańczy :shake:

:loveu: ach jak musi być miło być twoim gościem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..;)

Posted

ja też mam w pokoju taki żyrandol :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ha , niektórzy się nie znają , to jest ostatni krzyk mody,sztuka , artyzm - kawałek drutu i żarówka.

Posted

[quote name='Vectra']ja też mam w pokoju taki żyrandol :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ha , niektórzy się nie znają , to jest ostatni krzyk mody,sztuka , artyzm - kawałek drutu i żarówka.

no przecia pisze ....ze klasyka zawsze w modzie..ja w przedpokoju dopiero po dwoch latach zdecydowalam sie na odrobine awngardy i zawiesilam cos na wzor zyrandola z 21 wieku a tak...klasyka była...i jaka piekna))))

co sie nie znaja??
niech czytaja dokladnie miedzy wieszami a nie - nieznaja sie))))

no prosze......:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']:loveu: ach jak musi być miło być twoim gościem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..;)

oczywiście, że tak, zapytaj się Debe, tak jej było milo, że pozbyć się jej nie mogłam :diabloti: a co chwila proponowałam kawkę, herbatkę, palto :diabloti:

[quote name='PIKA']

A czy Ona Cię tylko poiła, czy równiez polewała? :diabloti:

wiesz co, żebym ja tutaj nie napisała kto kogo polewał miodem :cool1: z premedytacją :diabloti: :evil_lol:

pies szaleniec, co to nie usiedzi 5 minut i ciągle skacze narażając swe życie

i Leon co NIE skacze

Posted

czy ja mam fleshbeck czy ona juz kiedyś patrzyła na ciebie w ten sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kurde jakie te koty sa SŁODKIE a Pela jest MISTZREM :loveu:
tylko straszne z nich piekarniki

dwa koty + miód + goraca Maga = dobra zabawa

Posted

ta wielka palama na moich spodniach wielkości kota to miód pitny który wylałam na siebie ja za srawa Magi i jej zapory z aparatów fotograficznych :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']metalowa duża do podlewania kwiatów :cool1:

Twój TZ nie mógł się z nia rozstać, więc próba wyrwania jej z jego rak nie powiodła się :shake:

[quote name='dbsst']czy ja mam fleshbeck czy ona juz kiedyś patrzyła na ciebie w ten sposób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Masz flashback :eviltong:

[quote name='mmbbaj']O matko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

hhahahah, Malgosiu, co ci? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ta wielka palama na moich spodniach wielkości kota to miód pitny który wylałam na siebie ja za srawa Magi i jej zapory z aparatów fotograficznych :evil_lol:

ja mam wciąż lepiący się stół, bo nie wytarłaś :cool1: :cool1:

[quote name='mmbbaj']Magda, ja ci życzę w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, a Leonowi też i jeszcze nowej obroży :evil_lol:

po co, żeby zeżarł? :diabloti:

Stefan też ma własny domek

Pelagia chciałaby się wprowadzić