Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']ja nie mogę w to uwierzyć
to był pies taty, ale przecież prawie jak mój :-(
i wielki przyjaciel Leona, jedyny samiec, którego on akceptował i dzielił się miską :-(
dodatkowo ze wielka przyszłością na wystawach :-(
U taty tragedia :-(
co się dzieje, pieknie napisałaś Małgosiu, gdzie są aniołowie ????

Magda, siedzę tu i znowu ryczę :-( Tak strasznie, strasznie mi przykro :-( Pamiętam te piękne zdjęcia Leonka z Guciem :-( Chciałam je znaleźć, Marek też, ale galeria twoja taka wielka...

Posted

:-( :-( :-(
Strasznie mi przykro :-( :-( :-(
Tyle nieszczęść na dogomani :-( :-( :-(
To straszne!

Tekila też ma dwa latka :-( to równie dobrze, mogło spotkac nas.

Nie wiem co powiedzieć :-(

Posted

[quote name='mmbbaj']Prawdziwa przyjaźń :-(:-(:-(:-(:-(

Magda, jak to się stało? :shake:

prawdopodobnie wczoraj coś zjadł na spacerze, pewności nie ma. Gucio raczej chodził na smyczy, ale przecież wiadomo, że jak psiak znajdzie jakiś smakolyk, to jest moment :shake:
Wieczorem był troche osowiały, ale cholera, nie wzbudziło to czujności :-( Dzisiaj rano biegunka i wymioty, wszystko trwało niecałe pół godzny jak umarł
:-( :-( :-( :-( :-(

Posted

Maga100, tak ogromnie mi przykro, wiem, że słowa to tylko słowa i pociecha niemal żadna, zwłaszcza jak załoba bo odchodzi przyjaciel taki młody i tak nagle, ale jestem z Tobą i Twoim Tatą- :glaszcze: trzymajcie się kochani dzielnie.

Guciu ["]

Posted

Ja nie wiem, jak można chronić te nasze psy, tak kochane, pieszczone :-(
Wczoraj opowiedziała mi mama, że pieska jej sąsiadki, pudelka zadusił wielki pies, który się na niego rzucił :-( Mały, wiekowy już pudelek, a sąsiadka też starsza osoba w dodatku z wnukiem na spacerze. Stało się to na jej oczach, też rozpacz :-(
Ja też się bałam trucizny. Bajanek też chodził na smyczy, ale wiadomo, że to moment i czasem coś łapał. I bałam się agresywnych psów. I samochodów :-(
Jest mi strasznie smutno :-(

Posted

:shake:Maga ...tak bardzo mi przykro ...co się dzieje , dlaczego tak wszystko pęka jak szklana kulka ......wierzyć się nie chce ile nieszczęść...
Wiem jak to boli i znow odzywaja się ból ...
Współczuję Wam wszystkim ...tego się nie da wyrazić słowami:-(
Guciu ..pobiegłeś w stronę tęczy :-(bądź tam szczęśliwy ...
Na oknie palą się dwie lampki ...niech i tu zapłonie swiatełko pamięci

Posted

do dupy to wszystko i tyle powiem :-(
tyle niebezpieczeństw czyha na nasze psy i to nie tylko choroby, na które nie mamy wpływu :angryy:

do mnie wciąż nie dociera, że Gucia nie ma. Jutro będziemy go chować na psim cmentarzu, obok Kubusia (poprzedni sznaucer mojego taty)

z wystawy :-(

malutki :-(

z mamusią (ten na pierwszym planie)

I Leona malutkiego wychowywał :-(

Posted

:shake:Maga ....ten świat tak jest ułożony ......sam ból ,żal , niesprawiedliwość ....
Ja do dziś nie pogodziłam się ze smiercią Harley'a i bolą odejścia kolejnych psiaków ...chcę wierzyć ,że się jeszcze kiedyś spotkamy:-(

Posted

Magdziu .....Poprostu znowu się wstydzę ze jestem człowiekiem bo ktoś tą trutkę musiał wyłożyć :oops::placz::placz::placz:
I znowu płonie następne światełko....

Posted

[quote name='Maga100']prawdopodobnie wczoraj coś zjadł na spacerze, pewności nie ma. Gucio raczej chodził na smyczy, ale przecież wiadomo, że jak psiak znajdzie jakiś smakolyk, to jest moment :shake:
Wieczorem był troche osowiały, ale cholera, nie wzbudziło to czujności :-( Dzisiaj rano biegunka i wymioty, wszystko trwało niecałe pół godzny jak umarł
:-( :-( :-( :-( :-(

ŁAPMY CHWILE, BO NIE WIEMY, KTÓRA BĘDZIE TĄ OSTATNIĄ!!!

STRASZNE, NIESPRAWIEDLIWE, BOLESNE!!!

Posted

[quote name='Maga100']

To niewiele teraz znaczy, ale od nas dla Gucia [']
Bardzo mi przykro, niestety wiem co czujecie :-( Próbowałam napisać jeszcze coś mądrego, ale nie umiem...

Posted

tak bardzo podobało mi się to zdjęcie, które mi wysłałaś :-(
Gucio taki szczęśliwy i radosny na nim, a teraz go nie ma... kolejna wielka niesprawiedliwość podłego świata :-(

Magda bardzo mi przykro... [']

Posted

[quote name='Maga100']Wydarzyła się tragedia.
Znany niektórym wam Gucio, którego nie raz tutaj preznetowałam, pies mojego taty, sznaucer średni, kumpel Leona od urodzenia, nie żyje :-( :-(
miał 2 lata :-( :-(
trutka na spacerze :-( :-(
nie miał szans :-(
jutro go chowamy na psim cmentarzu w Koniku Polskim :-( :-( :-(
Maga ciepełka życzę
:calus:
a Guciowi cudownej wieczności