PIKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Maga100 napisał(a):ojej, Pika, nie podobają ci się? :-( a mnie się wydawało, że te buty mają klasę :cool3: noo :razz: zerową :evil_lol: Maga100 napisał(a): a budowa kimonka r a ja myślalam, ze kimonka się szyje a nie buduje :hmmmm: Quote
Pysia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A czyż nie ??? Mam nowy aparat ... :oops: Haniu Matko Bowska !! Tym aparatem przysłoniłas mi wiesci o remoncie Magi :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 PIKA napisał(a):noo :razz: zerową :evil_lol: noo klasa 0 to zdaje się taka najlepsza :razz: Quote
PIKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 malawaszka napisał(a):noo klasa 0 to zdaje się taka najlepsza :razz: mnie chodziło o klasę taką szkolną :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Mam nowy aparat ... :oops: naprawdęęę?? :multi: :multi: ale coś wiecej, hę? :cool1: Alicjarydzewska napisał(a):a to kimonko to z czego będzie;) kimonko będzie z cegły :cool1: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 czesc właśnie pije Twoje piffo :cool3: ale jakoś mi nie idzie :/ Hania jaki aparacik :D Quote
Maga100 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 dbsst napisał(a):czesc właśnie pije Twoje piffo :cool3: a zezwoliłam? :cool1: :cool1: UWAGA, UWAGA, GAZOWNIA PUŚCIŁA GAZ!!! :p :p :p i założyła licznik W KONCU :mdleje: Oczywiście to nie znaczy, że w domu jest ciepło :cool1: :cool1: :cool1: bo nie jest :cool1: :cool1: bo teraz hydraulik musi założyć i podłączyć jakąś rurkę, a następnie Viessmann musi przyjść odpalić piec, a następnie hydraulik sprawdzić czy wszystko grzeje jak trzeba :cool1: :cool1: :cool1: ja się wykończę :placz: :placz: :placz: :grab: Quote
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kobieto czy ty się kiedyś uśmiechniesz :mad: :razz: masz gaz , masz prąd ,masz dom ,masz psa , samochód , TZta :evil_lol: i ciągle jesteś niezadowolona :shake: no i masz nas , DOGOCIÓŁKI :loveu: powinnaś być bardzo zadowolona z tego :p Quote
Maga100 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Vectra napisał(a):Kobieto czy ty się kiedyś uśmiechniesz :mad: :razz: przecież się uśmiechnęłam :evil_lol: o tu: Maga100 napisał(a): :p :p :p Quote
Alicja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Maga100 napisał(a):przecież się uśmiechnęłam :evil_lol: o tu: :crazyeye:Maga jak ty siem pienknie diabolicznie usmiechasz :razz: fajnie masz z tym gazem;) Quote
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 uważaj bo od tak szerokiego uśmiechu zajadów dostaniesz :evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Maga100 napisał(a): ja się wykończę :placz: :placz: :placz: :grab: Madziu, poczekaj z tym, aż sie przeniesiesz do nowego domu. A jeszcze lepiej chwilkę dłużej , tak żebyś mogła choć trochę pomieszkać :razz: Madziu, wytrzymaj ! DASZ RADĘ ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Madziu, poczekaj z tym, aż sie przeniesiesz do nowego domu. A jeszcze lepiej chwilkę dłużej , tak żebyś mogła choć trochę pomieszkać :razz: Madziu, wytrzymaj ! DASZ RADĘ ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madzia Haniu jeszcze nie wie że paznokcie będą połamane, odciski na rękach i zakwasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech tylko zamieszka :diabloti: A tak tego pragnie :evil_lol: Jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 czesc Koleżanko jak bańka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Witajcie :p Miałam wczoraj imprezę pracowniczą :drinking: :evil_lol: dzisiaj więc odpoczywam ... a w moim nowym domku są już powstawiane drzwi :multi: I zamknięte wejście na podasze, tak że lodowaty wiatr już nie hula. I parapety już są. Teraz czekamy aż w koncu ruszy ogrzewanie, żeby można było malować :p :p :p A na zewnątrz ohydna pogoda, szarówka cały dzien. O ładnych zdjeciach można zapomnieć :shake: :shake: Może więc wariacje na temat chwastów? Quote
Maga100 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 wiedziałam, że Alicji spodobają się szczególnie :p Quote
Maga100 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 I dla przypomnienia moje cudo, mój ohydek :p :p :p najbliższy - póki co - sąsiad i nasze dwa bolidy i pa pa :hand: Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Maga100 napisał(a):I dla przypomnienia moje cudo, mój ohydek :p :p :p najbliższy - póki co - sąsiad i nasze dwa bolidy i pa pa :hand: WOW ..... NO NIE POGADASZ..... CO ZA HACJENDA :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Maga100 napisał(a):I dla przypomnienia moje cudo, mój ohydek :p :p :p najbliższy - póki co - sąsiad i nasze dwa bolidy i pa pa :hand: Śliczny ohydek :multi: Który bolid jest Twój? Quote
Maga100 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Pysia napisał(a):Który bolid jest Twój? oczywiście ten ładniejszy :evil_lol: czyli srebrny Quote
Pysia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Maga100 napisał(a):oczywiście ten ładniejszy :evil_lol: czyli srebrny Buahahahaha:evil_lol: To prawie jak różowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina1 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Maga, a co to jest ta żółta skrzyneczka po prawej stronie ? I kiedy nam pokażesz w środku. Bardzo ładny dom, nie lubię wypiętrzonych do góry, a ten jest taki rozłożysty w parterze, jak dworki. Na pewno wewnątrz mnóstwo miejsca i bardzo wygodnie. Cudownie. I ile terenu na zewnątrz. :multi: Zaczynam się przywiązywać do Twojego domu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Sabina1 napisał(a):Maga, a co to jest ta żółta skrzyneczka po prawej stronie ? jaka żółta skrzyneczka?? :crazyeye: czy masz na myśli tablicę informacyjną? :cool3: I kiedy nam pokażesz w środku. Bardzo ładny dom, nie lubię wypiętrzonych do góry, a ten jest taki rozłożysty w parterze, jak dworki. Na pewno wewnątrz mnóstwo miejsca i bardzo wygodnie. Cudownie. I ile terenu na zewnątrz. :multi: Zaczynam się przywiązywać do Twojego domu :evil_lol: jak miło :p wcześniej gdzieś wstawiałam zdjecia środka. Dzisiaj nie chcę wstawiać żadnych zdjęć, przez wzgląd na pamięć Bajana :-( Quote
Recommended Posts