Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Następna z pięknym domkiem w pięknej okolicy, żebym z zazdrości spać nie mogła :placz:

[quote name='Maga100']
bo i u mnie by działało :angryy: ale oni jeszcze nie odkręcili kurka :angryy: bo mają procedury kuźwa :angryy:

Hihihi, chociaż mała satysfakcja :razz: Nasi znajomi z gazowni przyjeżdżają nawet po nas na działkę samochodem z napisem "pogotowie gazowe" odebrać zwłoki po kawie :eviltong: Niech żyją procedury :multi: :scared:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha :roflt: :turn-l:

czego się naśmiewasz, wredoto? :obrazic:

wiesz, jak on będzie wyglądał, ten dom? :shake:
oblepiony styropianem, nieotynkowany, niepomalowany, a ogrodzenie z prowizoryczną siatką, na ohydnych zielonych palikach, które jutro TZ będzie wkopywał? :placz: I z bramą, którą TZ skleci sam (nie pytaj z czego, nie chcę wiedzieć :angryy: ), a wszystko co by taniej było :placz: :placz:

Posted

[quote name='Maga100']czego się naśmiewasz, wredoto? :obrazic:

oblepiony styropianem, nieotynkowany, niepomalowany, z prowizoryczną siatką, na ohydnych zielonych palikach, które jutro TZ będzie wkopywał? :placz: I z bramą, którą TZ skleci sam (nie pytaj z czego, nie chcę wiedzieć :angryy: ), a wszystko co by taniej było :placz: :placz:
a na wiosnę będzie jak w bajce o brzydkim kaczątku;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']czego się naśmiewasz, wredoto? :obrazic:

oblepiony styropianem, nieotynkowany, niepomalowany, z prowizoryczną siatką, na ohydnych zielonych palikach, które jutro TZ będzie wkopywał? :placz: I z bramą, którą TZ skleci sam (nie pytaj z czego, nie chcę wiedzieć :angryy: ), a wszystko co by taniej było :placz: :placz:

ad 1 ze słowa OHYDEK :roflt: :roflt: :roflt:

ad 2 ALE będzie ciepło!!! wolałabym żeby mój był takim ohydkiem :roflt: ogrodzonym niż nieogrodzonym zimnym lotniskiem :shake:

Posted

[quote name='beria']Następna z pięknym domkiem w pięknej okolicy, żebym z zazdrości spać nie mogła :placz:

to nie śpij, tylko buduj nocami :evil_lol:

Hihihi, chociaż mała satysfakcja :razz:

no wiesz, zamiast mi współczuć :shake: a raczej współczuć biednej ekipie, co to w mrozie będzie robiła wnętrze :evil_lol: Bo w domu jest zimniej niz na zewnatrz :angryy:

[quote name='aga1215']a na wiosnę będzie jak w bajce o brzydkim kaczątku;) :evil_lol:

taaaa, tyle tylko, ze brzydkie kaczątko jakoś nie potrzebowało gotówki co by się przemienić :cool1: :cool1: :cool1:

[quote name='malawaszka']ad 1 ze słowa OHYDEK :roflt: :roflt: :roflt:

ad 2 ALE będzie ciepło!!! wolałabym żeby mój był takim ohydkiem :roflt: ogrodzonym niż nieogrodzonym zimnym lotniskiem :shake:

no się uwzięła. Ohydek, mój mały ohydek :eviltong:
a ciepło będzie jak gazownia zechce łaskawie odkręcić kurek :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']
a ciepło będzie jak gazownia zechce łaskawie odkręcić kurek :angryy: :angryy:

Zaprzyjaźnij się z panami z gazowni :p Jak wyżej :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Zaprzyjaźnij się z panami z gazowni :p Jak wyżej :evil_lol:

już pisałam wcześniej: nie mogę się ujawnić :cool1: :cool1:
jak ujawnimy teraz, na finiszu, ze dom zmienił właściciela, to uruchomią takie procedury, że prędzej będzie jak sama sobie pociągnę rurociąg z Rosji :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
będę mieszkać w ohydku :angryy:

to co ja mam powiedzieć :razz: :oops: :-(

a tak na marginesie to khmm szkoda że wcześniej nie skrobnełaś nic na temat tego gazu ;) bo ja procedury znam :diabloti: i jak by nam podłączali wg tych ich widzimisie to może teraz by nam gaz założyli :angryy: a tak w 2 miechy wsio nam załatwili począwszy od projektu instalacji kończąc na założeniu licznika .

Posted

[quote name='Maga100']już pisałam wcześniej: nie mogę się ujawnić :cool1: :cool1:
jak ujawnimy teraz, na finiszu, ze dom zmienił właściciela, to uruchomią takie procedury, że prędzej będzie jak sama sobie pociągnę rurociąg z Rosji :evil_lol:

Buahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

o rany, jaka wstrętna pogoda! :angryy:
Ubrałam się w dwa swetry, dwa polary, kurtkę puchową, czapkę, szalik i pojechałam na swoją wieś i zamarzłam :angryy: :angryy:
Boszsze, to jak tam będzie w zimę??:crazyeye: :crazyeye:
I śnieg padał i ciemno cały dzień, nie podoba mi się :placz: :placz:

ale już mam moje prowizoryczne ogrodzenie - ohydne :lol:

I TZ tam, gdzie jego miejsce, czyli przy pracy :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']jak to na wsiu ziąb i zawierucha :evil_lol:

teraz w Warszawie to wydaje mi się, ze lato jest :roll:

[quote name='Bila'], nawet siatka mi się podoba.

:crazyeye:
lepiej, zeby TZ tego nie przeczytał, bo jeszcze nie zmieni ogrodzenia na wiosnę.... :cool1:

okoliczny plac budowy

zdjęcia szare i bure, bo tak też było na dworze....:cool1: :cool1:

Posted

[quote name='dbsst']mmmmm mój domeCek mój :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak, gadać to potrafisz :cool1: a czemu dzisiaj z łopatą nie przyjechałaś dołki pod słupki kopać?? :diabloti:

[quote name='Vectra']Magda to kiedy się przeprowadzacie :cool3:

jak w środku będzie CIEPŁO :angryy: :angryy: :angryy:

A to moja ulica :roll:

i widok z tarasu na pola :roll:

Posted

ja bym pokopała z chęcią doły lubie takie kobiece zajęcia :cool3:
tylko nic mi nie powiedziałaś BABO :mad:

pewnie sama kciałaś kopać tak myślałam ale z Ciebie DOGOCIÓŁKA nie ma co :obrazic:

Posted

[quote name='dbsst']ja bym pokopała z chęcią doły lubie takie kobiece zajęcia :cool3:
tylko nic mi nie powiedziałaś BABO :mad:

jasne :diabloti:
ale nic straconego, już niebawem malowanie ścian :p Tych kilka ścianek :p Zostawię je wszystkie dla ciebie :diabloti: I sufity też! :diabloti:

mam już drzwi w kibellu :p

TZ twierdził, że zjeść musi czasami, nie może ciągle robić :roll: dziwny jakiś :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

TZ twierdził, że zjeść musi czasami, nie może ciągle robić :roll: dziwny jakiś :evil_lol:

No rzeczywiście, coś nie tak z tym Twoim TZtem:roll: :roll: :roll: Jak to jeść musi, Ty go lepiej goń do pracy, bo widać, że się obija:evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']za sufity podziękuje ale ściany to Ci tak pomaluje ze PADNIESZ gwarantuje :diabloti:

z wrażenia czy z przerażenia? :diabloti:

[quote name='madzia i medor']No rzeczywiście, coś nie tak z tym Twoim TZtem:roll: :roll: :roll: Jak to jeść musi, Ty go lepiej goń do pracy, bo widać, że się obija:evil_lol:

właśnie, właśnie, co chwila mu to powtrzałam :evil_lol:
zima idzie, a ten sobie je! :diabloti:

jeszcze tam nie mieszkam, a bałagan w kuchni juz jest :cool1: :cool1: :cool1:

i widok z okna kuchennego