PIKA Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Cześc Magda :multi: Kogo Leon chce zjeść? :crazyeye::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='PIKA']Kogo Leon chce zjeść? :crazyeye::evil_lol: talerz przecie... :lol: Debe, twój na ciebie czeka, ciekawe kiedy ci go dam :roll: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :multi::multi::multi::multi:jułka ale extra fota Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Kochana Madziu, stęskniłam się za Tobą ! :p A na mamcinej działce wcale nie widać jesieni ... Jednakowoż pięknie tam - jak zwykle zresztą ... Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Haniu, to TY? Naprawdę TY? Czy ktoś się podszywa? :evil_lol: Działka mamowa żyje swoim własnym życiem, bo tam magia jest...:p Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Witaj moja najmieljsza ,najlepsza przyjaciółko :loveu::loveu::loveu: ehhh foteczki miodzio :loveu::loveu: posłodze ci ,a co tam :p Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 ponieważ na pewno bardzo tęsknicie za mną, a ja was nie nawiedzam na spędach kawowych póki co, wstawiam SIĘ dla moich przyjaciółek :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Maga :crazyeye: wow chyba sie zakocham :loveu: jakie elektryzujące spojrzenie :loveu: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Vectra napisał(a):Witaj moja najmieljsza ,najlepsza przyjaciółko :loveu::loveu::loveu: ehhh foteczki miodzio :loveu::loveu: posłodze ci ,a co tam :p Boszszsze , jak tak w biegu czasami zaglądam tu i tam , to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że powstało Towarzystwo WzajemnejAdorancji ... Czyż sie mylę ??? A tak wogóle, to ja jestem , JA rzeczywiście :p No i żebyś nie myślała Magdaleno droga, że nie jestem na bieżąco z Twoim US-em i paniami kutwami :razz: Quote
Hanna R. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Maga100']ponieważ na pewno bardzo tęsknicie za mną, a ja was nie nawiedzam na spędach kawowych póki co, wstawiam SIĘ dla moich przyjaciółek :loveu: :loveu: Madziu, pomimo że nie jestem członkiną tego nowopowstałego Towarzystwa, to nie zawaham się powiedzieć : NIEZMIERNIE INTERESUJĄCĄ KOBIETĄ JESTEŚ ! Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Vectra']Witaj moja najmieljsza ,najlepsza przyjaciółko :loveu::loveu::loveu: ach, jesteś, jesteś :loveu: Podobają ci się zdjątka? :loveu: I B&W :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Magda a tak wogóle to Ty zachorowałaś cy co??? tak nagle sama swoje foty chętnie wstawiasz?? :multi: :razz: Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :crazyeye: :crazyeye: nie wiedziałam że z Ciebie taka laska :klacz: suuuuuuuuuuuper fota :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='malawaszka']Maga :crazyeye: wow chyba sie zakocham :loveu: jakie elektryzujące spojrzenie :loveu: przecież już dawno proponowałam ci, ze zostanę twoją żoną... czy tam mężem... wszystko jedno :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Boszszsze , jak tak w biegu czasami zaglądam tu i tam , to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że powstało Towarzystwo WzajemnejAdorancji ... Czyż sie mylę ??? no co ty Haniu, skąd ten pomysł? :crazyeye: my ze szczerego serca tak :diabloti: No i żebyś nie myślała Magdaleno droga, że nie jestem na bieżąco z Twoim US-em i paniami kutwami :razz: to ciebie też wielbię :loveu: [quote name='malawaszka']Magda a tak wogóle to Ty zachorowałaś cy co??? tak nagle sama swoje foty chętnie wstawiasz?? :multi: :razz: żebyście przypadkiem nie zapomniały o mła :evil_lol: [quote name='dbsst'] :crazyeye: :crazyeye: nie wiedziałam że z Ciebie taka laska :klacz: jak to nie wiedziałaś? :evil_lol: zapomniałaś mnie, bo już dwa weekendy pod rząd udało mi się umknąć tobie? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Maga100']przecież już dawno proponowałam ci, ze zostanę twoją żoną... czy tam mężem... wszystko jedno :evil_lol: iii tam tak wszystkie proponujecie tylko, a jak przychodzi co do czego - data ślubu ustalona, ksiundz opłacony to żadnej nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='malawaszka']iii tam tak wszystkie proponujecie tylko, a jak przychodzi co do czego - data ślubu ustalona, ksiundz opłacony to żadnej nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a bo słuchy chodzą, ze panna młoda w wianku nie wystąpi :diabloti: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Maga100']a bo słuchy chodzą, ze panna młoda w wianku nie wystąpi :diabloti: :evil_lol: buuuahahah ot plotki jakieś :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Madziu no bowskie foty :loveu::loveu::loveu: jaka fryzura :cool3::cool3: i to spojrzenie :cool3::cool3: Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Vectra']Madziu no bowskie foty :loveu::loveu::loveu: jaka fryzura :cool3::cool3: i to spojrzenie :cool3::cool3: fryzura weekendowo-działkowa, bez półgodzinnego wyciągania na suszarce i szczotce, co by nie wygladać jak miotła :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 bardzo ładnie wyglądasz jako miotła z aparatem zamiast twarzy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Zdjęcia jak zwykle mnie zachwyciły. Są wspaniałe. :loveu::loveu::loveu:Gratuluję:klacz::klacz::klacz: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='paula_z'] Jaka grozna mina :evil_lol: no ba jak na rodowitego pitbulla przystało :evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Maga100'] Maga rozczochraaaaniec :turn-l: I na dodatek asymetryczny :turn-l: Ale i całkiem ładny :) Quote
Recommended Posts