Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj moja najmieljsza ,najlepsza przyjaciółko :loveu::loveu::loveu:

ehhh foteczki miodzio :loveu::loveu: posłodze ci ,a co tam :p

Boszszsze , jak tak w biegu czasami zaglądam tu i tam , to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że powstało Towarzystwo WzajemnejAdorancji ... Czyż sie mylę ???

A tak wogóle, to ja jestem , JA rzeczywiście :p
No i żebyś nie myślała Magdaleno droga, że nie jestem na bieżąco z Twoim US-em i paniami kutwami :razz:

Posted

[quote name='Maga100']ponieważ na pewno bardzo tęsknicie za mną, a ja was nie nawiedzam na spędach kawowych póki co, wstawiam SIĘ dla moich przyjaciółek :loveu: :loveu:

Madziu, pomimo że nie jestem członkiną tego nowopowstałego Towarzystwa, to nie zawaham się powiedzieć :
NIEZMIERNIE INTERESUJĄCĄ KOBIETĄ JESTEŚ !

Posted

[quote name='Vectra']Witaj moja najmieljsza ,najlepsza przyjaciółko :loveu::loveu::loveu:

ach, jesteś, jesteś :loveu: Podobają ci się zdjątka? :loveu:

I B&W :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Maga :crazyeye: wow chyba sie zakocham :loveu: jakie elektryzujące spojrzenie :loveu:

przecież już dawno proponowałam ci, ze zostanę twoją żoną... czy tam mężem... wszystko jedno :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Boszszsze , jak tak w biegu czasami zaglądam tu i tam , to nie mogę się oprzeć wrażeniu, że powstało Towarzystwo WzajemnejAdorancji ... Czyż sie mylę ???

no co ty Haniu, skąd ten pomysł? :crazyeye: my ze szczerego serca tak :diabloti:

No i żebyś nie myślała Magdaleno droga, że nie jestem na bieżąco z Twoim US-em i paniami kutwami :razz:

to ciebie też wielbię :loveu:

[quote name='malawaszka']Magda a tak wogóle to Ty zachorowałaś cy co??? tak nagle sama swoje foty chętnie wstawiasz?? :multi: :razz:

żebyście przypadkiem nie zapomniały o mła :evil_lol:

[quote name='dbsst']

:crazyeye: :crazyeye: nie wiedziałam że z Ciebie taka laska :klacz:

jak to nie wiedziałaś? :evil_lol: zapomniałaś mnie, bo już dwa weekendy pod rząd udało mi się umknąć tobie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']przecież już dawno proponowałam ci, ze zostanę twoją żoną... czy tam mężem... wszystko jedno :evil_lol:

iii tam tak wszystkie proponujecie tylko, a jak przychodzi co do czego - data ślubu ustalona, ksiundz opłacony to żadnej nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']iii tam tak wszystkie proponujecie tylko, a jak przychodzi co do czego - data ślubu ustalona, ksiundz opłacony to żadnej nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a bo słuchy chodzą, ze panna młoda w wianku nie wystąpi :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Madziu no bowskie foty :loveu::loveu::loveu: jaka fryzura :cool3::cool3: i to spojrzenie :cool3::cool3:

fryzura weekendowo-działkowa, bez półgodzinnego wyciągania na suszarce i szczotce, co by nie wygladać jak miotła :evil_lol: