00000 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Maga100'] parapetówka będzie jak tylko się wprowadzimy i zaproszę wszystkich :p Zrobiłam screena i wydrukowałam se. To na wypadek, gdyby jej szczęka opadła, jak przyjadę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Pagajku, nie ufasz mi? :diabloti: Wrócilam :mdleje: nie piję więcej alkoholu :grab: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Maga100']Pagajku, nie ufasz mi? :diabloti: Wrócilam :mdleje: nie piję więcej alkoholu :grab: ;)czas przerzucić się na ...kawę :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Maga100']Pagajku, nie ufasz mi? :diabloti: Wrócilam :mdleje: nie piję więcej alkoholu :grab: No popatrz :evil_lol: Czy już raz tego nie pisałas ? :evil_lol: Zrob sobie kawke :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Maga witaj nasza alkodamo :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 wstałam po krótkiej drzemce :cool1: świat zaczyna odzyskiwać jako taki poziom :cool1: i przestaje być taki obły :p Quote
mmbbaj Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Pysia napisał(a):Zrob sobie kawke :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: koniecznie z cytrynką :p Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Maga a zrobiłas jakies zdjęcia w tym Zegrzu? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='PIKA']Maga a zrobiłas jakies zdjęcia w tym Zegrzu? :evil_lol: i to jest najlepsze: nie wyciągnęłam aparatu ani na sekundę :evil_lol: :evil_lol: ale to z dbałości o niego, co by go nie uszkodzić :p :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Witaj moja najmilejsza przyjaciółko :multi: :loveu::loveu: Quote
asher Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 mmbbaj napisał(a):koniecznie z cytrynką :pEeee, z sokiem malinowym lepsza ;) Quote
agabass Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Maga100']Pagajku, nie ufasz mi? :diabloti: Wrócilam :mdleje: nie piję więcej alkoholu :grab: to się jeszcze okarze :evil_lol: Quote
00000 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Maga100']Pagajku, nie ufasz mi? :diabloti: A coś przeoczyłam - powinnam??? :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Maga100'] Wrócilam :mdleje: nie piję więcej alkoholu :grab: A.... to przepraszam - już ufam :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wiem gdzie to jest :multi: :cool3: koło takiego osiedła domków jak się jedzie w stronę Warszawy to po lewej stronie :cool3: Śliczny ten domek! I ma super podwórko! Quote
Medorowa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Fajna galeria:multi: <Wydawało mi się, że kiedyś tu byłam i zostawiałam po Nas ślad:roll: , no ale skleroza nie boli:evil_lol: > Będziemy tu częssttttoo zagglądać:p Quote
Maga100 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Miło mi, że czasem ktoś mnie wspomni :p ale teraz to chyba o mnie zapomnicie, jestem zawalona robotą, a w międzyczasie użeram się z własnym Urzędem Skarbowym :angryy: Stare ..... panie z tegoż przybytku każą mi złożyć korektę PITu rocznego, a nie mają kutwy racji!!! Jutro jadę do nich z ustawą, ale korektę i tak złożę, bo potrzebuję od nich zaświadczenia do Banku, a dopóki nie złożę korekty, to mi kutwy zaświadczenia nie wydadzą :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No to bosko z tym US :angryy::angryy: tam zawsze burdel mają :mad::mad: ile ja się nieraz nałaziłam by uzyskać to zaswiadczenie :shake::shake: Quote
Paula Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Magda, jak Ci sie uda :evil_lol: to wyjasniaj to po dobroci, bo Ci po zlosci zaswiadczenie wydadza w ostatnim dniu terminu :roll: A jak bedziesz mila to wczesniej. Te same osoby beda Cie obslugiwac przez lata, lepiej miec dobre uklady z us :cool3: Ja mam z nimi do czynienia czesto i urzedniczki zdazaja sie rozne; ja tam raczej nie mam z nimi problemow i wiekszosc spraw wyjasniam telefonicznie i pocztowo ;) Quote
PIKA Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 paula_z napisał(a): Ja mam z nimi do czynienia czesto i urzedniczki zdazaja sie rozne; ja tam raczej nie mam z nimi problemow i wiekszosc spraw wyjasniam telefonicznie i pocztowo ;) to moze załatw Madze to zaświadczenie :evil_lol: Quote
dreamer Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 dobry wieczór! :oops: ja trochę spóźniona ze zwiedzaniem. ~*~ a gdzie to on się tak skrada? ;) :evil_lol: ~*~ heeheehee.. :loveu: :loveu: Leon to zupełnie jak moja suczka, tam gdzie najbrudniej tam najlepiej sie wytarzać :evil_lol: ~*~ WOW! SUPER domek! w środku też extra! Quote
Medorowa Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 A właśnie zapomniałam dodać, że domek poprostu rewelacja:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tysz mi się taki marzy:roll: , może kiedyś... Quote
Maga100 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='paula_z']Magda, jak Ci sie uda :evil_lol: to wyjasniaj to po dobroci, bo Ci po zlosci zaswiadczenie wydadza w ostatnim dniu terminu :roll: i tak tak zrobią :angryy: Ja byłam mila, a przynajmniej starałam się :p ale dopóki nie złożę korekty PITa nie dadzą zaświadczenia. a ja przeczytałam ustawę i kutwy nie mają racji :placz: ale złoże dla świętego spokoju, a potem będę się odwoływać - ale to dopiero po kredycie :diabloti: Dreamer i Madzia witajcie :p Cieszę się, ze domek się podoba, właśnie spełnia się jedno z moich marzeń :p Quote
mmbbaj Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='asher']Eeee, z sokiem malinowym lepsza ;) Ale z cytrynką skuteczniejsza :p Cześć Maga! Powodzenia w US :cool1: Quote
Recommended Posts