Maga100 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 :eviltong: :eviltong: Oto ja, malutki (dawno i nieprawda :D ) Myślę, więc jestem :D na rączkach u pańci najfajniej nie będę pozował do jakiegoś durnego zdjęcia Quote
daga10011 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 brawoo..udalo sie :D ..ale czemu takie male???????? :o ....Leon ma swoja galerie-sliczny szczeniol :P Quote
Maga100 Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Fajnie mi daj jeść! czy możemy się już dalej bawić? A taki śliczny jestem po spacerku Quote
daga10011 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 udalo sie :D ..on jest przepiekny-slodki mordeczek :P Quote
arima Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ale szybko Ci poszło :D :D Leonek jest prześliczny!!!!!!! :P Quote
Maga100 Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Szybko poszło, bo dostałam super instruckję, tak super, że nawet udało mi sie ją zrozumieć. A to wielka sztuka :D DAGA :iloveyou: a teraz idę spać już w końcu. Umęczona :D Quote
daga10011 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Maga-mi tez ktos kiedys pomogl :D Arima :wink: ...wyspij sie bo jutro musisz wiecej fot wkleic :D :P Quote
Maga100 Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 daga10011 napisał(a):i wyglada jak czysty labek :P No bo on jakiś dziwoląg. Na pewno nierasowy, mama labrador, ojciec niby miał być nieznany, ale mam podejrzenia, że jednak znany :evil: Bo Leon właśnie za bardzo podobny do labradora, więc niemozliwe... ale z drugiej strony, on troche duży jak na swój wiek (gdyby był rasowy). W każdym razie, bardziej aktualne wstawię jutro, dziś idę spać :sleep: Quote
daga10011 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 no to jak duzy to sie ciesz :D ...zwiedzalas leonowe gaworzenie-my mamy manie nizszosci i chudosci :lol: ..a juz ja,Arima i Alfik-to zawsze myslimy,ze nasze psy sa male i chude :lol: .chociaz ja sie wylamuje-mam sunie jedna swinke-ale w zyciu nie powiem,ze gruba,chociaz kazdy kto ja widzi tak mowi :o :lol: ...a dla mnie ona jest perfect i jeszcze bym ja utuczyla :evilbat: Quote
Alfik Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Maga, Leon to cudoooo :angel: :angel: :angel: Spotkanie konieczne, Alfior uwielbia wszystkie labki, bo ma koleżaneczkę Junę, w której jest zakochany ładnych parę miesięcy. Spróbuj wstawiać zdjęcia prosto z kompa, jest dużo łatwiej i szybciej. W folderze galerii jest taki topic jak to trzeba robić. Leon jest piękny!!! Quote
Maga100 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Dzięki :oops: Alfik, no to my jesteśmy gotowi na spotkanie :D Dzisiaj wyjeżdżam na parę dni, ale jak wrócę, to się jakoś umówimy :D Jestem zmotoryzowana, więc mogę wszędzie dojechać Quote
Maga100 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 daga10011 napisał(a):no to jak duzy to sie ciesz :D ...zwiedzalas leonowe gaworzenie-my mamy manie nizszosci i chudosci :lol: ..a juz ja,Arima i Alfik-to zawsze myslimy,ze nasze psy sa male i chude :lol: .chociaz ja sie wylamuje-mam sunie jedna swinke-ale w zyciu nie powiem,ze gruba,chociaz kazdy kto ja widzi tak mowi :o :lol: ...a dla mnie ona jest perfect i jeszcze bym ja utuczyla :evilbat: Zauważyłam 8) za mały, za chudy, za wąski, za cienki, za mało je, za dużo biega, za mało futra, zapadnieta klatka.... 8) Oszaleć z wami można :D :D :D Quote
Alfik Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Maga100 napisał(a):Dzięki :oops: Alfik, no to my jesteśmy gotowi na spotkanie :D Dzisiaj wyjeżdżam na parę dni, ale jak wrócę, to się jakoś umówimy :D Jestem zmotoryzowana, więc mogę wszędzie dojechać Super!!! Quote
Alfik Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Maga100 napisał(a):daga10011 napisał(a):no to jak duzy to sie ciesz :D ...zwiedzalas leonowe gaworzenie-my mamy manie nizszosci i chudosci :lol: ..a juz ja,Arima i Alfik-to zawsze myslimy,ze nasze psy sa male i chude :lol: .chociaz ja sie wylamuje-mam sunie jedna swinke-ale w zyciu nie powiem,ze gruba,chociaz kazdy kto ja widzi tak mowi :o :lol: ...a dla mnie ona jest perfect i jeszcze bym ja utuczyla :evilbat: Zauważyłam 8) za mały, za chudy, za wąski, za cienki, za mało je, za dużo biega, za mało futra, zapadnieta klatka.... 8) Oszaleć z wami można :D :D :D Uważaj, bo to zachowanie się udziela :lol: :lol: :lol: Kto z kim przestaje, takim się staje :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Jeszcze tylko kilka, bo muszę wychodzić i jak zwykle jestem już spóźniona :evil: chcem na kanapę co tam masz? lecę do pańci baba jaga :D jestem poważnym psem Quote
dbsst Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :klacz: udalo sie super widze ze Leosiowe towarzycho tu rzadzi ale co tam bokserowe sie wkada bo kce powiedziec Leon(cjo) piekny, slodki i cudowny ma niestety jedna wade qtora rzuca sie w oczy............to jego wlascicielka ktora FOT SKNERZY ;) :lol: Quote
Maga100 Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Ha, ha :D Właścicielka właśnie się rozpuściła od nadmiaru słodkości pod adresem synusia Leonka :D A tak poważnie jestem tak zalatana, że nie wiem w co rece wsadzić :evil: za 3h mamy wyjeżdżać, a ja mam jeszcze mokre pranie w pralce :evil: i stos prasowania :evil: A muszę wyjść :D odezwę się w niedzielę, pa, pa! Quote
Daisunia Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 szczerze powiem że spodziewalam sie leonbergera :D a pieseczek CUDOWNY :) podrap go za uszkiem od nas :) Quote
Lotos Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Daisunia napisał(a):szczerze powiem że spodziewalam sie leonbergera :D Szczerze mówiąc ja też :lol: Leonuś piękny! Ma prześliczne uszka :P Quote
Recommended Posts