Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ecci ja chcesz to daję stary tekst to suni co znalazła ds- poki nie ma nic innego - a poźniej moze ktos cos lepszego napisze;

Lulu I JEJ APEL O ŻYCIE
Jak bardzo okrutny był człowiek, co skazał mnie na łaskę i niełaskę innego człowieka. Zostawiona sama sobie, opuszczona, wrzuca za kraty i zamknięta. Tylko kraty, beton i nic więcej...Podbiega do tych krat, wsadzam swój nosek by choć przez chwilę któs pogłaskał mnie po nim,lecz nikt kto odwiedza schronisko, nie szuka kochanej starszej suni. Dla nikogo nie jestem ideałem, nikt nic chce mnie pokochać, gdy obok tyle innych młodszych i ładniejszych. Zostałam sama - ile jeszcze dadzą mi czasu- ile pozwolą bić mojemu sercu , czy to dni czy tygodnie ...nim zniknę i nikt za mną nie będzie płakać.

BŁAGAMY O ŻYCIE DLA SUNI, BŁAGAMY O DOM DLA NIEJ , BŁAGAMY O CUD PSIEGO ISTNIENIA

Lulu JEST CUDOWNĄ SUNIĄ DLA LUDZI, ZASŁUGUJE BY KOLEJNE LATA SPĘDZIĆ PRZY BOKU CZŁOWIEKA, A NIE BY STRACIC SWE ŻYCIE OD ZASTRZYKU ŚMIERCI- PROSZĘ POMOŻ JĄ RATOWAĆ.
NIE BĄDŹ JAK WSZYSCY, NIE ODWRACAJ OCZU OD STARSZEGO PSA - BĄDŹ WYJĄTKIEM- DAJ JEJ DOM

SUNIA SZUKA DOMU W CAŁEJ POLSCE W RAZIE POTRZEBY POMOŻEMY W TRANSPORCIE
jej nr schroniskowy to: .........
W SPRAWIE ADOPCJI PROSZĘ PISAĆ LUB DZWONIC :
psyiwy@gmail.com
605 546 486
gg: 2128752

Posted

obiecane allegro dla małej:

[url=http://www.allegro.pl/item752004618_mala_lulu_zabierz_mnie_do_domku.html]mała Lulu - zabierz mnie do domku (752004618) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

przepraszam, że tak późno...młodemu idą zęby, i daje nam popalic:shake:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...