gagulec Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 zapytałam. nie siedzi w kenelu w kagańcu. kaganiec nosi chodząc luzem, bo dzieciaka podgryza. a pewnie, że podgryza, jak dzieciak ją dłonią po pysku zaczepia :angryy: wczoraj mu powiedziałam: co się dziwisz, że Cię skubie jak ja prowokujesz.... do nich nie dociera, że pies, któremu nie pokazano miejsca w stadzie sam sobie o to miejsce będzie walczył. Tak jak umie :roll: Kurde, ludzie myślą, że pies to jak lodówka dostarczona ze sklepu: przywozisz, włączasz, działa.... Ale rzecz pozytywna, że nie siedzi w kagańcu... Quote
obraczus87 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 gagulec napisał(a):zapytałam. nie siedzi w kenelu w kagańcu. kaganiec nosi chodząc luzem, bo dzieciaka podgryza. a pewnie, że podgryza, jak dzieciak ją dłonią po pysku zaczepia :angryy: wczoraj mu powiedziałam: co się dziwisz, że Cię skubie jak ja prowokujesz.... do nich nie dociera, że pies, któremu nie pokazano miejsca w stadzie sam sobie o to miejsce będzie walczył. Tak jak umie :roll: Kurde, ludzie myślą, że pies to jak lodówka dostarczona ze sklepu: przywozisz, włączasz, działa.... Ale rzecz pozytywna, że nie siedzi w kagańcu... Tyle dobrego. Dobre jest to ze chociaz ja wypuszczaja z tego kenela.. w kagancu to w kagancu.. byc moze Dzidzia sie nauczy nie gryzc rzeczy.. a;e podejsciem wlascicieli moze byc ciezko :( Quote
Marinka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 dla Dzidzi :loveu: jeszcze adopcje.org - czeka na akceptację...mam nadzieję, ze nie odrzucą :roll: Quote
jayo Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Przepraszam wszystkich najmocniej, ale jestem bezradna, musze wrzucic offa dla tych Warszawiaków, ktorzy z okolic Kabat, Ursynowa, Puławskiej, Józefosławia albo jeżdza tamtedy.... Błagam, rozglądajcie się przy okazji :-(: Kabaty-pomocy!- zaginął kremowo-rudy kot Antek! Quote
Marinka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 adopcje.org dla Dzidzi :loveu:: adopcja - adopcje - psy - Dzidzia - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Quote
Marfi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Cioteczki, jeśli macie znajomych w okolicach Komorowa, okolice Pruszkowa, poproście o rozwieszenie ogłoszenia o znaleznionej suczce, link z ogłoszeniem w temacie: http://www.dogomania.pl/forum/f96/13-09-wsiadla-do-kolejki-wkd-w-komorowie-szukamy-wlasiciceli-148359/#post13113844 z góry dziekuję :loveu: Quote
Marinka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 odnowiony cafeanimal.pl: Dzidzia- kto da Jej prawdziwy domek??? (2531) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
Marinka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Odnowiony cafeanimal dla Dzidzi :loveu:: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Dzidzia-kto-da-Jej-prawdziwy-domek,3050 Quote
Marinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A co tu taka cisza? Co słychać u Dzidzi? Quote
gagulec Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 hej hej jestem caly pazdziernik w pracy, od listopada jestem wolna Z piesą chodzę codziennie, bawię się, biegam, ona biega. Aż do zziajania. Chodniczki przestałam liczyć, po prostu kupuję nowy jak poprzedni się ubrudzi. Kupiłam Dzidzi barek z miskami i powiedziałam, że psie miski myje sie c o d z i e n n i e. Nic sie nie zmienilo - kenel. A jak nie kenel to namordnik. Sąsiadka ode mnie dowiedziała się, ze psa jak jest mokry po spacerze należy wytrzeć... nie wiedziała, że psy chorują na zapalenie płuc... Bardzo Wam dziękuję za wsparcie duchowe i odnawianie ogłoszeń! Może ktoś w końcu... Quote
AnnaA Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A może sunia znalazłaby domek u Ciebie. Widzę, że bardzo ją lubisz. Quote
gagulec Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Gdybym mogła wziąć piesę - byłaby u mnie już w kwietniu, nie zakładałabym tego wątku. Niestety jest to niemożliwe. Piesa tymczasem rozkoszuje się śniegiem. Bardzo jej się podoba tarzanie w białym puchu, kopanie, bieganie. Co najdziwniejsze - ja się martwię czy ona nie marznie na spacerze a ona radosna jak prosię w deszcz :p Dzisiaj zastałam w jej kenelu zdemolowanu namordnik... czyżby został jej założony na dzień? Hmmm... No nic, namordnik poległ więc nie grozi dalsze w nim siedzenie ;) zimowe pozdrowienia dla wszystkich fanów Dzidy :D Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Pozdrawiamy Dzidzie i miziamy!!!!! :) Quote
gagulec Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Pozdrowienia z dzisiejszego spaceru :) Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 piekna :) :) a jaki fajny nosek ma :) Quote
gagulec Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 witam świątecznie, życzenia dla wszystkich, żeby nak najmniej psiaków potrzebowało pomocy! Dzidzia miała szansę na nowy dom, niestety sąsiadka nie zgodziła się jej oddać. Obiecała, że w związku ze zmianą służbową będzie miała więcej czasu i pies będzie mniej siedział w klatce. Nie wiem, ja jej chyba nie wierzę :( trzymajcie kciuki proszę żeby rzeczywiście dokonała się zmiana Quote
obraczus87 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ehhhh może jednak kochajaa Dzidzię skoro Jej nie oddali...... a jesli ten domek dalej jest zainteresowanym pieskiem to moze bede mogla pomoc w znalezieniu innego psa :) trzymam kciuki caly czas, aby Dzidzi zycie sie polepszylo Quote
AnnaA Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jak ja nie lubię takich przerwanych wątków! Quote
Recommended Posts