Jump to content
Dogomania

Cudna sunia szuka prawdziwego domu. W-wa. Prosimy o OGŁOSZENIA

Recommended Posts

Posted

zapytałam. nie siedzi w kenelu w kagańcu.
kaganiec nosi chodząc luzem, bo dzieciaka podgryza. a pewnie, że podgryza, jak dzieciak ją dłonią po pysku zaczepia :angryy: wczoraj mu powiedziałam: co się dziwisz, że Cię skubie jak ja prowokujesz....
do nich nie dociera, że pies, któremu nie pokazano miejsca w stadzie sam sobie o to miejsce będzie walczył. Tak jak umie :roll:

Kurde, ludzie myślą, że pies to jak lodówka dostarczona ze sklepu: przywozisz, włączasz, działa....

Ale rzecz pozytywna, że nie siedzi w kagańcu...

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagulec napisał(a):
zapytałam. nie siedzi w kenelu w kagańcu.
kaganiec nosi chodząc luzem, bo dzieciaka podgryza. a pewnie, że podgryza, jak dzieciak ją dłonią po pysku zaczepia :angryy: wczoraj mu powiedziałam: co się dziwisz, że Cię skubie jak ja prowokujesz....
do nich nie dociera, że pies, któremu nie pokazano miejsca w stadzie sam sobie o to miejsce będzie walczył. Tak jak umie :roll:

Kurde, ludzie myślą, że pies to jak lodówka dostarczona ze sklepu: przywozisz, włączasz, działa....

Ale rzecz pozytywna, że nie siedzi w kagańcu...

Tyle dobrego. Dobre jest to ze chociaz ja wypuszczaja z tego kenela.. w kagancu to w kagancu.. byc moze Dzidzia sie nauczy nie gryzc rzeczy.. a;e podejsciem wlascicieli moze byc ciezko :(

• 4 weeks later...
Posted

hej hej
jestem
caly pazdziernik w pracy, od listopada jestem wolna

Z piesą chodzę codziennie, bawię się, biegam, ona biega. Aż do zziajania. Chodniczki przestałam liczyć, po prostu kupuję nowy jak poprzedni się ubrudzi. Kupiłam Dzidzi barek z miskami i powiedziałam, że psie miski myje sie c o d z i e n n i e.
Nic sie nie zmienilo - kenel. A jak nie kenel to namordnik.
Sąsiadka ode mnie dowiedziała się, ze psa jak jest mokry po spacerze należy wytrzeć... nie wiedziała, że psy chorują na zapalenie płuc...

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie duchowe i odnawianie ogłoszeń! Może ktoś w końcu...

• 2 weeks later...
Posted

Gdybym mogła wziąć piesę - byłaby u mnie już w kwietniu, nie zakładałabym tego wątku.
Niestety jest to niemożliwe.

Piesa tymczasem rozkoszuje się śniegiem. Bardzo jej się podoba tarzanie w białym puchu, kopanie, bieganie.
Co najdziwniejsze - ja się martwię czy ona nie marznie na spacerze a ona radosna jak prosię w deszcz :p

Dzisiaj zastałam w jej kenelu zdemolowanu namordnik... czyżby został jej założony na dzień?
Hmmm...
No nic, namordnik poległ więc nie grozi dalsze w nim siedzenie ;)

zimowe pozdrowienia dla wszystkich fanów Dzidy :D

Posted

witam świątecznie, życzenia dla wszystkich, żeby nak najmniej psiaków potrzebowało pomocy!

Dzidzia miała szansę na nowy dom, niestety sąsiadka nie zgodziła się jej oddać. Obiecała, że w związku ze zmianą służbową będzie miała więcej czasu i pies będzie mniej siedział w klatce.
Nie wiem, ja jej chyba nie wierzę :(

trzymajcie kciuki proszę żeby rzeczywiście dokonała się zmiana

Posted

Ehhhh może jednak kochajaa Dzidzię skoro Jej nie oddali......

a jesli ten domek dalej jest zainteresowanym pieskiem to moze bede mogla pomoc w znalezieniu innego psa :)

trzymam kciuki caly czas, aby Dzidzi zycie sie polepszylo

• 4 weeks later...