gagulec Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Bo ona jest przepiękna i słodka! A tu zerowe zainteresowanie, no zerowe :placz: Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Kurcze wiesz nie mozna sie poddawac naprawde... zobaczysz ze sie uda !!!! Quote
gagulec Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 ależ nie tracę nadzieji i kogo mogę to podpytuję czy nie chce dać domu pięknej łagodnej suni.. nie odpuszczam :angryy: Quote
Marinka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='gagulec']czy takie zdjęcia nadaja się do ogłoszeń? http://img21.imageshack.us/img21/9646/dsc00851wm.jpg http://img411.imageshack.us/img411/4782/dsc00846t.jpg http://img35.imageshack.us/img35/7530/dsc00849k.jpg http://img25.imageshack.us/img25/2056/dsc00841e.jpg Boskie, po prostu boskie :loveu:...zaraz zmieniam w ogłoszeniach :multi::evil_lol: cafeanimal.pl (odnowiony z super fotkami): Dzidzia- kto da Jej prawdziwy domek??? - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl e-zwierzak.pl: http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/5263/ morusek.pl: http://www.morusek.pl/ogloszenie/6384/podglad/ gumtre.pl: Dzidzia- kto da Jej prawdziwy domek??? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa pineska.pl: Ogłoszenia Sprzedam - Dzidzia- kto da Jej prawdziwy domek??? kupiepsa.pl: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Quote
Magnesiatko Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='gagulec'] Piesa wygląda tak: Oni ją trzymają w tej klatce????????!!!!!!!!!!!! to są chyba jakieś żarty!!:angryy: Co za ludzie :mad: A Psinka śliczna, ten pyszczek i mądre oczka, zakochać się można :loveu: powinna szybko znaleźć dom ... Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Magnesiatko']Oni ją trzymają w tej klatce????????!!!!!!!!!!!! to są chyba jakieś żarty!!:angryy: Co za ludzie :mad: A Psinka śliczna, ten pyszczek i mądre oczka, zakochać się można :loveu: powinna szybko znaleźć dom ...[/quote] gagulec pisze, że ciężko jest z domkiem dla Dzidzi. Bardzo ciężko... :( Tak, oni ja tam trzymaja - istne wiezienie :( Quote
gagulec Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Marinka, :modla: jestes wielka :iloveyou: dzieki dzieki dzieki :modla: Quote
gagulec Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Magnesiatko, tak jak napisłam: około 20 godzin na dobę piesa siedzi w kenelu. Nikogo nie ma w domu przez około 12-13 godzin, potem w nocy. 4 godziny luzu przyjelam optymistycznie zresztą... :roll: Właściciele nie widzą problemu w tym, że pies siedzi w kenelu. Argument jest jeden: w schronisku miałaby gorzej... No miałaby - i co? To jest usprawiedliwienie? Ech, pies wymaga pracy. Bez dwóch zdań. Potem - myślę, że nie będzie problemu żeby spał w nocy "luzem" i nie czynił w domu szkód... trymajcie kciuki wczoraj ktoś dzwonił, niestety była 21:30 ja już padałam i nie słyszałam :oops: a że numer zastrzeżony był, to tzw. doooopa z oddzwonieniem Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Witamy Dzidzię!!! To trzymaj telefonik blisko przy doopce :mad: ;] Quote
dii Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Taka piękna sunia a w tej klatce to chyba na położenie się swobodne i wyciagnięcie łapek to nie ma miejsca :shake: . Niezły los zgotowali jej właściciele :mad: Quote
faalka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Gagulcu cały czas trzymam kciuki za Dzidzię. Nie potrzeba wielu chętnych. Tylko tego jednego. I za tego jednego-jedynego trzymam kciuki :thumbs: Co myślę o tym kenelu - powtarzać nie muszę, bo wiesz. Quote
gagulec Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Dziękuję Wam Dobrzy Ludzie. Dii, piesa może się przeciagnąć, usiąść, obrócić swobodnie. Nic więcej. Ja też mam nadzieję na tego jednego-jedynego-właściwego. Nawet mi się nie chce pisać o tym, że któregoś dnia D. gryzła w kenelu przedłużacz podłączony do prądu, albo że poza kenelem nie ma nigdy wody w misce w domu, nie wiem czy te miski są nawet myte kiedykolwiek. Bleh... A z drugiej strony wiem, że tutaj jest mnóstwo psów, w porównaniu z którymi D. ma naprawdę świetnie i one potrzebują pomocy dużo pilniej... Ech życie. Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jesli-masz-pieska-suczke-na-tymczasie-zajrzyj-tutaj-143425/ Quote
Pegaza Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Chociaz podniose tego ladnego pysia:loveu: biedna noo juz rozumiem zamykac podczas nieobecnosci ale potem jak sa w domu to chyba umia przypilnowac suczke zeby nic nie zbroila..dziecku niech krolika kupia do klatki :roll: Quote
obraczus87 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Pegaza, sami niech sprobuja funkcjonowac w takiej klatce... osobiscie bym sie wtedy o nich "zatroszczyla":angryy: :diabloti: Quote
Magnesiatko Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='obraczus87']Pegaza, sami niech sprobuja funkcjonowac w takiej klatce... osobiscie bym sie wtedy o nich "zatroszczyla":angryy: :diabloti:[/quote] Wyobraziłam sobie to... Aż miło by było to zobaczyć :evil_lol: Co za ludzie :angryy: Quote
Pegaza Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dzis na innym forum doczytalam sie w poscie jednej laski ze sprawila sobie szczeniaka i maly wyrabia w domu podczas jej nieobecnosci wiec wpadla na pomysl ze wsadzi go do wanny:roll::crazyeye: no i maly tam siedzial :-( bidok.. po czym wpadla znow na pomysl ze kupi mu klatke taką jak siedzi w niej nasza bohaterka zalozonego tematu ..oby w niej nie siedzial non stop... a druga znow napisala ze ona wiaze psa na smyczce w kuchni zeby nie zalal calego mieszkania:roll: jak widac maja pomysly ludzie na wychowanie psa:roll: Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Pegaza']Dzis na innym forum doczytalam sie w poscie jednej laski ze sprawila sobie szczeniaka i maly wyrabia w domu podczas jej nieobecnosci wiec wpadla na pomysl ze wsadzi go do wanny:roll::crazyeye: no i maly tam siedzial :-( bidok.. po czym wpadla znow na pomysl ze kupi mu klatke taką jak siedzi w niej nasza bohaterka zalozonego tematu ..oby w niej nie siedzial non stop... a druga znow napisala ze ona wiaze psa na smyczce w kuchni zeby nie zalal calego mieszkania:roll: jak widac maja pomysly ludzie na wychowanie psa:roll:[/quote] Bosche... co oni wyprawiaja :( Quote
pidzej Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nawet gdyby jej nie trzymali w klatce, to 12 h bez spaceru dla takiego psa to katorga... ja strasznie ubolewam nad losem tych psów, które mają dwa spacery dziennie dookoła bloku a reszta życia w mieszkaniu. po co takim ludziom pies? czy oni na pewno oddadzą sunię jak znajdzie sie dom? wiadomo, jaki sunia ma 'stosunek' do klatki, czy chętnie do niej wchodzi czy ma jakiś np uraz... bo w ogłoszeniach jeśli napisze się o demolce to odstraszy... a klatka na kilka godzin pod warunkiem codziennego wybiegania to nic strasznego. Poza tym może w normalnym domu by nie niszczyła. ma allegro? może ktoś zafunduje wyróżnienie? Quote
Marinka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Odnowiony cafeanimal.pl (poprawiłam swój błąd i dodałam zdjęcie na którym widać jak bardzo Dzidzia :loveu: jest nieszczęśliwa): Dzidzia- kto da Jej prawdziwy domek??? - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Marinka, jak zwykle dziękujemy :D Quote
Recommended Posts