Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ecci napisał(a):
poza tym, też mi coś opadło...niedawno zostałam mamusią:p

no to moje gratulacje kochana :Rose::Rose::p:p a zdrać tajemnicę ; to jest przyszły dogomaniak czy dogomianiaczka :loveu::loveu:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomaniak - Piotruś...zapraszam na wątek mojego Bafeczka, tam jest kilka fotek mojego dziecia, który nota bene od kilku dni ma tzw. "zajawkę" na pieska. Gada, gapi się i robi brrrrr na naszego Bafcia, wczoraj nawet oklepał mu tyłeczek i wyrwał troszkę kudłów, jak nasza ruda bestia położyła się koło Piotreczka:evil_lol:

Posted

Dlaczego to malutkie, wylęknione biedactwo jeszcze nie w domku????:-(:-(z kazdym dniem to pewnie bedzie wylękniony coraz bardziej...a tak w ogole to co u Niego??/Ktos moze cos napisać????Moze jest jakas poprawa???:roll:

Posted

Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota!
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/

Posted

czarna1977 napisał(a):
Podnoszę Herosika. Czy był jakiś odzew z ogłoszeń?

skoro nasza Iwunia nie napisała, to pewnie jeszcze nie było!
Trzymam mocno kciuki za telefony!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota!
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/

nA PODANY WATEK OD WCZORAJ JUZ- N IE MOZNA WEJSC...:razz::razz::razz:

Posted

gonia66 napisał(a):
nA PODANY WATEK OD WCZORAJ JUZ- N IE MOZNA WEJSC...:razz::razz::razz:

Niech obraczus87 poda, gdzie jest na forum, chociaż województwo. Mi się wątki z forum raczej otwierają. Przez linki wcale.

Znalazłem i otworzyłem
mazowieckie
GAŚNIE W OCZACH!!!! Lady przetrwała pseudo schronisko "u klamki"

klamki jest przez duże k, ale nawet na to nie zasłużył.

Może to jest sposób póki linki i przeglądarka stoją. Napisać województwo i tytuł wątku.