marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ecci napisał(a):poza tym, też mi coś opadło...niedawno zostałam mamusią:p no to moje gratulacje kochana :Rose::Rose::p:p a zdrać tajemnicę ; to jest przyszły dogomaniak czy dogomianiaczka :loveu::loveu: Quote
ecci Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dogomaniak - Piotruś...zapraszam na wątek mojego Bafeczka, tam jest kilka fotek mojego dziecia, który nota bene od kilku dni ma tzw. "zajawkę" na pieska. Gada, gapi się i robi brrrrr na naszego Bafcia, wczoraj nawet oklepał mu tyłeczek i wyrwał troszkę kudłów, jak nasza ruda bestia położyła się koło Piotreczka:evil_lol: Quote
czarna1977 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Czy Herosik poza Allegro ma jakieś ogłoszenia? Quote
ecci Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 raczej, a nawet z pewnością mogę stwierdzic, że nie... czy w związku z tym...można prosic??? Quote
czarna1977 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 W takim razie jutro zabieram się do robienia Herosikowi ogłoszeń. Quote
gonia66 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dlaczego to malutkie, wylęknione biedactwo jeszcze nie w domku????:-(:-(z kazdym dniem to pewnie bedzie wylękniony coraz bardziej...a tak w ogole to co u Niego??/Ktos moze cos napisać????Moze jest jakas poprawa???:roll: Quote
czarna1977 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ecci podaj mi do ogłoszeń namiary na osobę, z którą powinni się kontaktować zainteresowani adopcją. Quote
czarna1977 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Herosik ma tyle ogłoszeń :) Chyba znajdzie się wreszcie dla niego domek. www.pajeczyna.plwww.pineska.plwww.animalia.plwww.gumtree.plwww.petworld.plwww.adopcjapsa.plwww.rozglos.netwww.najpewniej.plwww.mammisia.plwww.petsy.plwww.e-zwierzak.plwww.morusek.plwww.adpedia.plwww.szybko-sprzedam.plwww.sprzedasz.plwww.neeon.pl www.1001ogloszen.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.vendito.pl www.autogielda.pl www.kokosy.pl www.ofertka.pl www.adsy.pl www.psiamania.pl www.kupsprzedaj.pl www.psy.low.pl www.alegratka.pl www.eoferty.com.plwww.gieldaogloszen.pl www.kupiepsa.pl www.karusek.com.pl www.ogloszenia.moje.plwww.ogloszenia.webd.plwww.drobny.com.pl www.ogloszenia-drobne.com.plwww.drobne.plwww.cafeanimal.pl www.ogloszenia.tresura.pl www.bono-polska.pl www.pies.pl Quote
Cajus JB Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Rano polecę Herosa, Bambaryłka i Sarę dość mocno. Quote
GoskaGoska Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 dziękujemy za ogłoszenia :multi: jak by ktos mogł oglosić jeszcze babcie rotke ,bo ja teraz nie ma czasu a ona nic nie ma :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/rottka-seniorka-biedna-w-potrzebie-sunia-pilne-cala-dogomania-148258/ Quote
Cajus JB Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='GoskaGoska']dziękujemy za ogłoszenia :multi: jak by ktos mogł oglosić jeszcze babcie rotke ,bo ja teraz nie ma czasu a ona nic nie ma :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/rottka-seniorka-biedna-w-potrzebie-sunia-pilne-cala-dogomania-148258/ Gdzieś Rottkę widziałem, ale nie mam jej u siebie. Jaki to schron? Herosika nadal polecam Quote
marysia55 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cajus JB napisał(a):Gdzieś Rottkę widziałem, ale nie mam jej u siebie. Jaki to schron? Herosika nadal polecam JB Herosik jest w Twoim profilu na N-K ????? Quote
Cajus JB Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='marysia55']JB Herosik jest w Twoim profilu na N-K ????? Tak Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ Quote
czarna1977 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Podnoszę Herosika. Czy był jakiś odzew z ogłoszeń? Quote
ecci Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 czarna1977 napisał(a):Podnoszę Herosika. Czy był jakiś odzew z ogłoszeń? skoro nasza Iwunia nie napisała, to pewnie jeszcze nie było! Trzymam mocno kciuki za telefony! Quote
iwa77 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Nie , niestety nie było żadnego odzewu . Ale mam dobra nowinę cioteczki - Herosik jedzie za tydzień do Niemiec ! Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 obraczus87 napisał(a):Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ nA PODANY WATEK OD WCZORAJ JUZ- N IE MOZNA WEJSC...:razz::razz::razz: Quote
Cajus JB Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 gonia66 napisał(a):nA PODANY WATEK OD WCZORAJ JUZ- N IE MOZNA WEJSC...:razz::razz::razz: Niech obraczus87 poda, gdzie jest na forum, chociaż województwo. Mi się wątki z forum raczej otwierają. Przez linki wcale. Znalazłem i otworzyłem mazowieckie GAŚNIE W OCZACH!!!! Lady przetrwała pseudo schronisko "u klamki" klamki jest przez duże k, ale nawet na to nie zasłużył. Może to jest sposób póki linki i przeglądarka stoją. Napisać województwo i tytuł wątku. Quote
ecci Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 to co...ściągac aukcję, czy może zostawic do końca, może ktoś zadzwoni??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 sciagac, wyjazd zaklepany! :loveu: Kochana Iwulka zalatwila rowniez miejsca dla nich: Muszka: Otis: Kruszynka :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] [/FONT] :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts