Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masz rację Gośka...obserwator jeszcze nic nie znaczy i zazwyczaj nie znaczy :/....ale dwóch to już co innego!!! Cos dużym zainteresowaniem cieszy się nasz bohater!!!

Mam nadzieję, że się ktoś do naszej kochanej Iwuni zadzwoni...
a tak na marginesie mojego "idealnego" allegro to zapomniałam dodac do aukcji nr telefonu:diabloti:

Posted

[quote name='ecci']
a tak na marginesie mojego "idealnego" allegro to zapomniałam dodac do aukcji nr telefonu:diabloti:[/QUOTE]
kochaniutka, rzuć jeszcze raz okiem na to allegro. Mam wrażenie, że pojawił sie dwukrotnie tekst na jego stronie ( chyba, że mój komputer robi mi takie figle) wczoraj tego było:cool3:

Posted

[quote name='ecci']Masz rację Gośka...obserwator jeszcze nic nie znaczy i zazwyczaj nie znaczy :/....ale dwóch to już co innego!!! Cos dużym zainteresowaniem cieszy się nasz bohater!!!

a tak na marginesie mojego "idealnego" allegro to zapomniałam dodac do aukcji nr telefonu:diabloti:
Mój tymczasowicz miał 3 obserwatorów i dupa blada.Nie ostał się żaden:shake:
A tymczasik jak siedział u mnie tak siedzi...i za każdym razem na allegro ktoś mu się przygląda:roll:

Posted

ecci napisał(a):
niestety, wiem, obserwator nic nie znaczy :(

W aukcji,która się juz skończyła mój tymczas miał 6(!) obserwatorów,ale telefonu ani jednego:mad:
xmartix napisał(a):
jestem tu już u niego czy nie? hmm

No teraz jesteś;)

Posted

Renata5 napisał(a):
W aukcji,która się juz skończyła mój tymczas miał 6(!) obserwatorów,ale telefonu ani jednego:mad:

No teraz jesteś;)

Pisałam, żeby nie obserwowac:mad:

Posted

kikou napisał(a):
ojej...jak on taki wylękniony to ciężka sprawa będzie z adopcją....

MNie najbardziej chwytaja za serca takie zalęknione pieski-moze dlatego ze po nich najbardziej i najszybciej chyba widac przemianę...jak zaczynaja sie otwierac i ufac.....ja bym go juz brala..a co ja zreszt pisze- ja bym wszystkie brala..........................:p

Posted

:crazyeye: Herosku nawet nikt do ciebie nie zagląda , zapomnieli wszyscy że jestes i czekasz na swoja szansę :-( . Jak będziesz tak nisko spadał to nikt cie nie zauważy :shake:. Chodź mały przejdę się z tobą na pierwszą stronę.