ecci Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Herosik ma obserwatora...może coś z tego będzie;) Quote
marysia55 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='ecci']Herosik ma obserwatora...może coś z tego będzie;) o matko, jak bym chciała :lol::lol::lol: Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 oj, zeby sié tylko na obserwowaniu nie skonczylo Quote
ecci Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Masz rację Gośka...obserwator jeszcze nic nie znaczy i zazwyczaj nie znaczy :/....ale dwóch to już co innego!!! Cos dużym zainteresowaniem cieszy się nasz bohater!!! Mam nadzieję, że się ktoś do naszej kochanej Iwuni zadzwoni... a tak na marginesie mojego "idealnego" allegro to zapomniałam dodac do aukcji nr telefonu:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='ecci'] Mam nadzieję, że się ktoś do naszej kochanej Iwuni zadzwoni... a tak na marginesie mojego "idealnego" allegro to zapomniałam dodac do aukcji nr telefonu:diabloti:[/QUOTE] kochaniutka, rzuć jeszcze raz okiem na to allegro. Mam wrażenie, że pojawił sie dwukrotnie tekst na jego stronie ( chyba, że mój komputer robi mi takie figle) wczoraj tego było:cool3: Quote
Lionees Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='ecci']Masz rację Gośka...obserwator jeszcze nic nie znaczy i zazwyczaj nie znaczy :/....ale dwóch to już co innego!!! Cos dużym zainteresowaniem cieszy się nasz bohater!!! Mam nadzieję, że się ktoś do naszej kochanej Iwuni zadzwoni... a tak na marginesie mojego "idealnego" allegro to zapomniałam dodac do aukcji nr telefonu:diabloti: Mój tymczasowicz miał 3 obserwatorów i dupa blada.Nie ostał się żaden:shake: A tymczasik jak siedział u mnie tak siedzi...i za każdym razem na allegro ktoś mu się przygląda:roll: Quote
ecci Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 niestety, wiem, obserwator nic nie znaczy :( Quote
GoskaGoska Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 no to się psiak pozakuje do gory Quote
kikou Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ojej...jak on taki wylękniony to ciężka sprawa będzie z adopcją.... Quote
Lionees Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ecci napisał(a):niestety, wiem, obserwator nic nie znaczy :( W aukcji,która się juz skończyła mój tymczas miał 6(!) obserwatorów,ale telefonu ani jednego:mad: xmartix napisał(a):jestem tu już u niego czy nie? hmm No teraz jesteś;) Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 no malentasek sie pokazuje Quote
ecci Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Renata5 napisał(a):W aukcji,która się juz skończyła mój tymczas miał 6(!) obserwatorów,ale telefonu ani jednego:mad: No teraz jesteś;) Pisałam, żeby nie obserwowac:mad: Quote
gonia66 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 kikou napisał(a):ojej...jak on taki wylękniony to ciężka sprawa będzie z adopcją.... MNie najbardziej chwytaja za serca takie zalęknione pieski-moze dlatego ze po nich najbardziej i najszybciej chyba widac przemianę...jak zaczynaja sie otwierac i ufac.....ja bym go juz brala..a co ja zreszt pisze- ja bym wszystkie brala..........................:p Quote
ecci Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 wieczorem wznowię aukcję, muszę ją poprawic, bo tekst się rozmnożył:roll: Quote
Lionees Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ecci napisał(a):wieczorem wznowię aukcję, muszę ją poprawic, bo tekst się rozmnożył:roll: Szkoda,że domki się nie rozmnożyły:mad: Quote
marysia55 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Renata5 napisał(a):Szkoda,że domki się nie rozmnożyły:mad: ano szkoda :cool3: Quote
ecci Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wznowione allegro Heroska Herosik - uratuj to maleńkie nieszczęście!!! (773164897) - Aukcje internetowe Allegro Quote
marysia55 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='ecci']wznowione allegro Heroska Herosik - uratuj to maleńkie nieszczęście!!! (773164897) - Aukcje internetowe Allegro super cioteczko :p:p:p Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :crazyeye: Herosku nawet nikt do ciebie nie zagląda , zapomnieli wszyscy że jestes i czekasz na swoja szansę :-( . Jak będziesz tak nisko spadał to nikt cie nie zauważy :shake:. Chodź mały przejdę się z tobą na pierwszą stronę. Quote
ecci Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 wznowiłam aukcję...kolejny raz!!! ręce mi opadają! Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 ecci napisał(a):wznowiłam aukcję...kolejny raz!!! ręce mi opadają! ecci:loveu: bardzo Ci dziękuję, ręce to mogą Ci opaść ale nic poza tym :p Quote
ecci Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 poza tym, też mi coś opadło...niedawno zostałam mamusią:p Quote
Recommended Posts