GoskaGoska Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 JEJ SCHRONISKOWY NR 1417/09 DO OGLOSZEN IMIĘ KARMEN 11lat, suczka mała nieco "jamnikowata" ( trochę długa !) , ruda , uszy złamane , ogon 3/4 Właściciel został aresztowany ! ,a pies też za kratki - tylko schroniskowe . W schronisku od 13.09.2009 Słodka , bardzo grzeczniutka i miła suczynka . Quote
ecci Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 pierwsza!!!!!!!!!! poproszę o tekst i allegro będzie gotowe :) Quote
GoskaGoska Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 tez stary tekst suni co juz w DS Z mych smutnych oczu mozna wyczytać wiele - jednakże w tym całym psim nieszczęściu największym mym smutkiem jest tęsknota za człowiekiem. Nie za tym, który mnie miał i pozbył się mnie, lecz ta tęsnkota za człowiekiem, który pokocha mnie na zawsze - na dobre i złe. Tak bardzo pragnę być głaskana, tak bardzą pragnę mieć swój kąt i swoje miejsce na ziemi. Zamknęli mnie za kraty i zostawił. Nie mam już nic procz krat i ścian. Tak bardzo proszę, tak się staram wkładam pyszczek w te skrzyżowane druty, tak bardzo błagam i nic..bo przecież są młodsze , ładniejsze co ich marzenia się spełniają. Ale ja tak bardzo pragnę być kochana- czy to , ze ma więcej lat skazuje mnie na samotność??? Nie dziw się człowieku, ze jestem smutna, czy Ty opuszczony i pozostawiony sam za kratami miałby błysk w oku i radość życia? Jeszcze raz błagam - podaruj mi nowe życie. Karmen szuka domu w całej Polsce w razie potrzeby pomozemy z transportem- by tylko ktoś spełnił jej marzenie- które jest również marzeniam wolontariuszek. Nie skazuj psa swoją obojętnością na śmierć Quote
LILUtosi Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Koleżanka Carmen (Ma już wątek??): Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ta sunia jest fenomenalna! Ma cudowny charakter, wpatrzona jest w człowieka jak w obraz. Odda wszystko za odrobinę uwagi. Wciąż stoi przy kratach i płacze. Wierzy, że ktoś odmieni jej los.. Quote
iwa77 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nikogo nie było u maleńkiej Carmen :shake: To takie kochane zwierzątko ! Quote
ecci Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ja jestem co chwilkę;) wystawiam małą na allegro :) Quote
ecci Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 oto allegro małej: [url=http://www.allegro.pl/item752965267_karmen_zostane_twoja_przyjaciolka.html]Karmen - zostanę twoją przyjaciółką (752965267) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
GoskaGoska Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 sunia sié przypomina i czeka na pomoc Quote
kikou Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no a co bedzie jak wypuszczą tego właściciela? może bedzie chciał ja odzyskać? czy wiadomo jak długo go nie będzie? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Karmen to wspaniala sunia, bardzo kontaktowa i wylewna. Najbardziej z wszystkich naszych staruszkow blaga o uwage. Wyciaga lapeczki najdalej jak moze, noskiem z calych sil probuje uchwycic czlowieczy zapach. Quote
kikou Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nie rozumiem.... na wątku Lulu też jest napisane że właściciel za kratami, to on miał obie te rude sunie? Quote
ecci Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Karmen - zostanę twoją przyjaciółką (760434818) - Aukcje internetowe Allegro wznowiłam aukcję Quote
kikou Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ukazalo sie ogloszenie Karmen chyba w gazecie wyborczej.. dzwonila do mnie jedna Pani w jej sprawie, nie byl to konkretny telefon, Pani nawet jeszcze nie porozumiala sie z mezem, po prostu chciala wiedziec czy sunia jest duza i jak wyglada..... ale kazdy telefon to jakas nadzieja na dom... Quote
ecci Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ze wszystkich moich aukcji Karmen ma najwięcej wejśc:shake: czyli około 50. Mam nadzieję, że znajdzie się domek!!! Trzymam kciuki za pozytywną decyzję! Quote
Agnieszka103 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Również trzymam kciuki za maleństwo Quote
iwa77 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dostałam właśnie informacje ze schroniska ,iż rodzina właściciela, który jest w w więzieniu odbierze suczki (Carmen i Lulu) ze schroniska . Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 oby to nie byly puste slowa:roll: Quote
kikou Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Agnieszka103']Wiadomo co z suńką?[/QUOTE] obie niunie siedzą dalej w schronisku, bo mają być odebrane dopiero gdzieś w grudniu Quote
Recommended Posts