Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JEJ SCHRONISKOWY NR 1417/09
DO OGLOSZEN IMIĘ KARMEN
11lat, suczka mała nieco "jamnikowata" ( trochę długa !) , ruda , uszy złamane , ogon 3/4
Właściciel został aresztowany ! ,a pies też za kratki - tylko schroniskowe .
W schronisku od 13.09.2009
Słodka , bardzo grzeczniutka i miła suczynka .

Posted

tez stary tekst suni co juz w DS
Z mych smutnych oczu mozna wyczytać wiele - jednakże w tym całym psim nieszczęściu największym mym smutkiem jest tęsknota za człowiekiem. Nie za tym, który mnie miał i pozbył się mnie, lecz ta tęsnkota za człowiekiem, który pokocha mnie na zawsze - na dobre i złe. Tak bardzo pragnę być głaskana, tak bardzą pragnę mieć swój kąt i swoje miejsce na ziemi. Zamknęli mnie za kraty i zostawił. Nie mam już nic procz krat i ścian.
Tak bardzo proszę, tak się staram wkładam pyszczek w te skrzyżowane druty, tak bardzo błagam i nic..bo przecież są młodsze , ładniejsze co ich marzenia się spełniają. Ale ja tak bardzo pragnę być kochana- czy to , ze ma więcej lat skazuje mnie na samotność??? Nie dziw się człowieku, ze jestem smutna, czy Ty opuszczony i pozostawiony sam za kratami miałby błysk w oku i radość życia? Jeszcze raz błagam - podaruj mi nowe życie.
Karmen szuka domu w całej Polsce w razie potrzeby pomozemy z transportem- by tylko ktoś spełnił jej marzenie- które jest również marzeniam wolontariuszek. Nie skazuj psa swoją obojętnością na śmierć

Posted

oto allegro małej:
[url=http://www.allegro.pl/item752965267_karmen_zostane_twoja_przyjaciolka.html]Karmen - zostanę twoją przyjaciółką (752965267) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

• 2 weeks later...
Posted

ukazalo sie ogloszenie Karmen chyba w gazecie wyborczej..
dzwonila do mnie jedna Pani w jej sprawie, nie byl to konkretny telefon, Pani nawet jeszcze nie porozumiala sie z mezem, po prostu chciala wiedziec czy sunia jest duza i jak wyglada.....
ale kazdy telefon to jakas nadzieja na dom...

Posted

ze wszystkich moich aukcji Karmen ma najwięcej wejśc:shake: czyli około 50.
Mam nadzieję, że znajdzie się domek!!! Trzymam kciuki za pozytywną decyzję!

• 2 weeks later...