kamilqax95x Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 http://www.morusek.pl/ogloszenie/14800/przygarne-mlodego-Huskiego/ Quote
kamilqax95x Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 http://www.morusek.pl/ogloszenie/23812/przygarne-psa/# Quote
kamilqax95x Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Może ktoś z was sprawdzić jak Blant się zachowuje wobec dzieci ??? jest pewna kobieta zainteresowana Blantem "Witam proszę mi coś o piesku opowiedziec,czy lubi dzieci ,jak relacje z innymi zwierzętami,ja mieszkam w podlaskim miejscowość łomżą i czy moge zdjecia pieska?" Quote
beataczl Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 kamilqax95x napisał(a):Może ktoś z was sprawdzić jak Blant się zachowuje wobec dzieci ??? jest pewna kobieta zainteresowana Blantem "Witam proszę mi coś o piesku opowiedziec,czy lubi dzieci ,jak relacje z innymi zwierzętami,ja mieszkam w podlaskim miejscowość łomżą i czy moge zdjecia pieska?" Blant ma szanse na domek, kto pomoze ?..... Quote
maarit Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Może poprosić kogoś z TOZu nie wiem... ale kazdą okazję trzeba sprawdzić Quote
some Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 podbijam Blanta. Czy komuś kamilka95 zostawiła namiary na ta panią , która interesowała się Blantem? Warto podtrzymać kontakt. A może ktoś sprawdzał jak Blant zachwouje się w stosunku do dzieci, bądź tak jak napisała Gonia13 kontaktował się z TOZ-em czy pomoga? Quote
szczecinianka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Dziewczyny, żeby sprawdzić reakcję psa na dzieci nie wystarczy pójść do schroniska i podetknąć psu dziecko. :shake: Poza tym Blant jest niestety w boksie zbiorowym, wyprowadzenie go z niego i ponowne wprowadzenie za chwilę grozi krwawą jadką. W kojcu nie mamy niestety miejsca dla samca... Quote
kamilqax95x Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 dostałam taką wiadomość : Witam jeżeli znajdzie Pani transport do Łomży to bardzo chętnie wezmę Blanta,jest prześliczny ,mam w domu kota i świnkę mam nadzieję ,że się dogadają :) podaje swój numer: (...).Pozdrawiam serdecznie.Katarzyna D. Quote
blacky. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 powracam na wątek ;) dzień dobry wszystkim ! :) Kamilo, super wiadomość, mam nadzieję że mnie pamiętasz :p :eviltong: No to teraz szukamy tylko transportu do Łomży ! ! ;) Zmień tytuł na coś w stylu: "Po roku w schronie szansa na nowy dom! POTRZEBNY TRANSPORT DO ŁOMŻY!" Szukamy, szukamy. A może zrobić jakąś zbiórkę na transport by się przydało ? Quote
Daga&Maks Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 a dom jest sprawdzony? Bo najpierw przydałaby się wizyta przedadopcyjna żeby nie wydawać psa w niepowołane ręce, a dopiero potem szukać transportu Quote
blacky. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 To to podstawa. Trzeba poszukać jakiegoś wolontariusza z dogo z Łomży. I trzeba wyciągnąć adres od tej kobiety... Trzeba poprosić też w razie czego pomoc TOZ o/Szczecin czy mogli by wyciągnąć psa ze schronu i jako od nich przekazać do adopcji... Bo adopcja psa rasowego w schronie kosztuje 150 zł... :shake: Psy w jego wieku kosztują w schronie 65 zł... Quote
kamilqax95x Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Pamiętam Cie Blacky :) no teraz trzeba: *znaleźć ciotkę z Łomży by zrobiła wizytę przedadopcyjną *transportu Szczecin-Łomża(pewnie bedzie trudno bo to 9h drogi samochodem) *$$ na transport (pewnie ok 200-300 zł) *klatkę do transportu (ale może toz pożyczy) *coś jeszcze ?? Quote
Estrella Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Dajcie go na wątek transportowy, może ktoś jedzie na tej trasie, wtedy i koszta się rozłożą. [quote name='blacky764']Trzeba poprosić też w razie czego pomoc TOZ o/Szczecin czy mogli by wyciągnąć psa ze schronu i jako od nich przekazać do adopcji... Bo adopcja psa rasowego w schronie kosztuje 150 zł... Psy w jego wieku kosztują w schronie 65 zł... Nam przy Abim właśnie w ten sposób pomogli. Dzięki nim ominęła nas opłata schroniskowa i jeszcze pożyczyli klatkę transportową :) Kamila odp. mi na pw Quote
blacky. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Estrella masz gdzieś na wierzchu wątek transportowy ? Nie wiem gdzie go szukać, a na wyszukiwarce nie mogę polegać... Kamilo, trzeba by było znaleźć kogoś kto uchyli nam swoje konto na wpłaty, może jakaś fundacja czy ciotka z dogo ? Zdobądź adres tej Pani a ja pozapraszam na wątek za jakieś 30 min. ciotki z Łomży jak znajdę ;) Quote
Estrella Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 http://www.dogomania.pl/forums/995-Transport Quote
Daga&Maks Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Izabela124. jest z tamtych okolic [quote name='Estrella']http://www.dogomania.pl/forums/995-Transport transport można raczej tu znaleźć http://www.dogomania.pl/forums/521-Transport Quote
blacky. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Super ! Dobra to ja założe tam wątek (na transporcie) lub poszukam właściwego. Biorę to na siebie. I napiszę do Izabela124. ;) Quote
Estrella Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Rzeczywiście, przepraszam. Zmyliły mnie wątki, bo tam też jest kilka ofert transportu. Dam też Blanta na wątek transportowy na miau. Quote
blacky. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/189309-Szukamy-transportu-na-trasie-Szczecin-%C5%81om%C5%BCa-!-PILNE-!?p=15048685#post15048685 A do Izabela124 już pisze ;) Quote
blacky. Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Izabela124 jest na wakacjach poza Łomżą i nie może nam pomóc, ale poleciła kogoś innego do kogo PW już poszło z prośbą ;) Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ciotki ! Słuchajcie ;) Ktoś się odezwał w sprawie transportu na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189309-Szukamy-transportu-na-trasie-Szczecin-%C5%81om%C5%BCa-!-PILNE-!?p=15048685#post15048685 Piszcie dopóki świeże ;) Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 i co odezwał się ktoś z Łomży by zrobić wizytę przed adopcyjną ?? EDIT. Jak można sprawdzić stosunek Blanta do kotów, świnki morskiej i dzieci !!! Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Kurcze ja wyjeżdżam nad morze na 10 dni i nie będę mogła tego sprawdzić :( Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='kamilqax95x']i co odezwał się ktoś z Łomży by zrobić wizytę przed adopcyjną ?? EDIT. Jak można sprawdzić stosunek Blanta do kotów, świnki morskiej i dzieci !!! Niestety, póki co nikt z Łomży się nie odezwał :( . Ale jeszcze popróbuję, poszukam... Niestety nie można sprawdzić, bo jak wyciągnie się Blanta na spacer to nie będzie mógł wrócić do swojego kojca, bo go rozszarpią :( Stosunku do świnki morskiej nie trzeba sprawdzać moim zdaniem. Moja Daisy jak zobaczyła królika to było to dla niej coś nowego, dogadali się, a jak Panna Królikowa Blanka (pełne imię :P) umarła to ciągle leżała w miejsc gdzie była klatka. Szczerze powiem że nie sprawdzałam jej na koty ani na żadne inne zwierzę, bo kotów nie mam. Teraz często jeżdzę z nią na wakacje i nie tylko do mojej siostry która ma kociaka Ikę i kociszcze na nią dziwnie patrzy, Daisy na Ikę ale nic sobie nie robią... Ja nie pomogę niestety w sprawdzeniu... Najlepiej na koty zabrać by go trzeba było do domu kota w schronie... Quote
Recommended Posts