Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może ktoś z was sprawdzić jak Blant się zachowuje wobec dzieci ??? jest pewna kobieta zainteresowana Blantem

"Witam proszę mi coś o piesku opowiedziec,czy lubi dzieci ,jak relacje z innymi zwierzętami,ja mieszkam w podlaskim miejscowość łomżą i czy moge zdjecia pieska?"

Posted

kamilqax95x napisał(a):
Może ktoś z was sprawdzić jak Blant się zachowuje wobec dzieci ??? jest pewna kobieta zainteresowana Blantem

"Witam proszę mi coś o piesku opowiedziec,czy lubi dzieci ,jak relacje z innymi zwierzętami,ja mieszkam w podlaskim miejscowość łomżą i czy moge zdjecia pieska?"

Blant ma szanse na domek, kto pomoze ?.....

Posted

podbijam Blanta. Czy komuś kamilka95 zostawiła namiary na ta panią , która interesowała się Blantem? Warto podtrzymać kontakt. A może ktoś sprawdzał jak Blant zachwouje się w stosunku do dzieci, bądź tak jak napisała Gonia13 kontaktował się z TOZ-em czy pomoga?

Posted

Dziewczyny, żeby sprawdzić reakcję psa na dzieci nie wystarczy pójść do schroniska i podetknąć psu dziecko. :shake: Poza tym Blant jest niestety w boksie zbiorowym, wyprowadzenie go z niego i ponowne wprowadzenie za chwilę grozi krwawą jadką.

W kojcu nie mamy niestety miejsca dla samca...

Posted

dostałam taką wiadomość :
Witam jeżeli znajdzie Pani transport do Łomży to bardzo chętnie wezmę Blanta,jest prześliczny ,mam w domu kota i świnkę mam nadzieję ,że się dogadają :) podaje swój numer: (...).Pozdrawiam serdecznie.Katarzyna D.

Posted

powracam na wątek ;) dzień dobry wszystkim ! :)

Kamilo, super wiadomość, mam nadzieję że mnie pamiętasz :p :eviltong:
No to teraz szukamy tylko transportu do Łomży ! ! ;)
Zmień tytuł na coś w stylu:

"Po roku w schronie szansa na nowy dom! POTRZEBNY TRANSPORT DO ŁOMŻY!"

Szukamy, szukamy.
A może zrobić jakąś zbiórkę na transport by się przydało ?

Posted

To to podstawa. Trzeba poszukać jakiegoś wolontariusza z dogo z Łomży. I trzeba wyciągnąć adres od tej kobiety... Trzeba poprosić też w razie czego pomoc TOZ o/Szczecin czy mogli by wyciągnąć psa ze schronu i jako od nich przekazać do adopcji... Bo adopcja psa rasowego w schronie kosztuje 150 zł... :shake: Psy w jego wieku kosztują w schronie 65 zł...

Posted

Pamiętam Cie Blacky :)

no teraz trzeba:
*znaleźć ciotkę z Łomży by zrobiła wizytę przedadopcyjną
*transportu Szczecin-Łomża(pewnie bedzie trudno bo to 9h drogi samochodem)
*$$ na transport (pewnie ok 200-300 zł)
*klatkę do transportu (ale może toz pożyczy)
*coś jeszcze ??

Posted

Dajcie go na wątek transportowy, może ktoś jedzie na tej trasie, wtedy i koszta się rozłożą.
[quote name='blacky764']Trzeba poprosić też w razie czego pomoc TOZ o/Szczecin czy mogli by wyciągnąć psa ze schronu i jako od nich przekazać do adopcji... Bo adopcja psa rasowego w schronie kosztuje 150 zł... Psy w jego wieku kosztują w schronie 65 zł... Nam przy Abim właśnie w ten sposób pomogli. Dzięki nim ominęła nas opłata schroniskowa i jeszcze pożyczyli klatkę transportową :)
Kamila odp. mi na pw

Posted

Estrella masz gdzieś na wierzchu wątek transportowy ? Nie wiem gdzie go szukać, a na wyszukiwarce nie mogę polegać...

Kamilo, trzeba by było znaleźć kogoś kto uchyli nam swoje konto na wpłaty, może jakaś fundacja czy ciotka z dogo ?
Zdobądź adres tej Pani a ja pozapraszam na wątek za jakieś 30 min. ciotki z Łomży jak znajdę ;)

Posted

[quote name='kamilqax95x']i co odezwał się ktoś z Łomży by zrobić wizytę przed adopcyjną ??

EDIT.

Jak można sprawdzić stosunek Blanta do kotów, świnki morskiej i dzieci !!!

Niestety, póki co nikt z Łomży się nie odezwał :( . Ale jeszcze popróbuję, poszukam...
Niestety nie można sprawdzić, bo jak wyciągnie się Blanta na spacer to nie będzie mógł wrócić do swojego kojca, bo go rozszarpią :( Stosunku do świnki morskiej nie trzeba sprawdzać moim zdaniem. Moja Daisy jak zobaczyła królika to było to dla niej coś nowego, dogadali się, a jak Panna Królikowa Blanka (pełne imię :P) umarła to ciągle leżała w miejsc gdzie była klatka. Szczerze powiem że nie sprawdzałam jej na koty ani na żadne inne zwierzę, bo kotów nie mam. Teraz często jeżdzę z nią na wakacje i nie tylko do mojej siostry która ma kociaka Ikę i kociszcze na nią dziwnie patrzy, Daisy na Ikę ale nic sobie nie robią... Ja nie pomogę niestety w sprawdzeniu... Najlepiej na koty zabrać by go trzeba było do domu kota w schronie...