Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy kontaktował się ktoś z osobą, która.. (o ile się nie mylę) zaoferowała transport ? Na wątku transportowym. Kamila nic nie pisała, czy coś pominęłam ?

edit
Czy ma ktoś numer kom. do Kamili ? :shake:

Posted

[quote name='Estrella']A czy kontaktował się ktoś z osobą, która.. (o ile się nie mylę) zaoferowała transport ? Na wątku transportowym. Kamila nic nie pisała, czy coś pominęłam ?

edit
Czy ma ktoś numer kom. do Kamili ? :shake:
Kurde, taki trochę te wątek nie ogarnięty... Ja nie mam numeru do Kamili, chyba nikt nie ma... Kontakt z osobą która zaoferowała transport zostawiłam Kamili, bo to ona w sumie wie najwięcej o psie i nim "kieruje" póki co... Ale chyba guzik z tego wyjdzie...

Posted

furciaczek, a może Tobie Kamila wysłała numer do tej Pani chętnej na Blanta ?
Ja napiszę maila do osoby, która oferowała transport, ale nie wiem, czy coś z tego wszystkiego wyjdzie :(

Posted

[quote name='kamilqax95x']Dostałam taka wiadomość:
Witaj.Widziałam,że poszukujesz kogoś z Łomży do wizyty przedadopcyjnej.Przypomniałam sobie,że z Łomży jest Ola, na dogo- feluska997.Na swoim wątku podawała nawet numer telefonu ale nie wiem, czy aktualny : 507693158.Nie wiem, czy nadal zagląda na dogo, ale możesz spróbować zadzwonić albo wysłać maila.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Blanta.Zachary

Numer do tej kobiety to 517238788 a mail kaskadanielska@interia.pl

Ja już wyjeżdżam wracam 30-31 lipca

Jak dla mnie to jest numer i adres mailowy osoby zainteresowanej adopcją :)

Posted

Naprawdę tak myślicie ? Bo mi coś nie pasuje.

Widziałam,że poszukujesz kogoś z Łomży do wizyty przedadopcyjnej.

Więc podała chyba numer do osoby, która mogłaby przeprowadzić tą wizytę ?

Posted

Estrella napisał(a):
Naprawdę tak myślicie ? Bo mi coś nie pasuje.

Więc podała chyba numer do osoby, która mogłaby przeprowadzić tą wizytę ?

Troszkę nie rozumiem nawet po przeczytaniu 10 razy. Co Ci nie pasuje ? :) Jest numer, e-mail do osoby która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną i tyle...

Posted

No właśnie. Osoba, która może przeprowadzić wizytę.. tak też to rozumiem.
A wydawało mi się, że Lazy chodziło o osobę, która chce adopctować Blanta.. oj, chyba źle zrozumiałam :lol:

Posted

Estrella napisał(a):
No właśnie. Osoba, która może przeprowadzić wizytę.. tak też to rozumiem.
A wydawało mi się, że Lazy chodziło o osobę, która chce adopctować Blanta.. oj, chyba źle zrozumiałam :lol:

aaaaa ! ;) już wiem o co chodzi. Ja nie wiem jak nazywa się osoba od adopcji Blanta także trudno stwierdzić... :P Ale pisze jak byk że to osoba od wizyty przedadop.

Posted

Furciaczek nie dostała kontaktu do domku chętnego na adopcję. Niestety, ale wychodzi na to, że domek stracony... :(

Dostałam odp. na maila

Witam
Nikt się za mną nie kontaktował. Próbowałem dać komuś znać ale nie bło z Wami żadnego kontaktu.
Wczoraj byłem koło szczedcina więć jadąc do Łomży mieli byście ok 700km za darmo.
Oczywiście moge jechać w każdej chwili jednak koszt tej trasy w pojedynkę jest b.wysoki. Do przejechania mam 1300km
Koszt wynosi dokładnie 495zł. zakładając że nie jest konieczne zjechanie zpowrotem do Szczecina
Pozosteje do dyspozycji
Arkadiusz
Przeprosiłam, wytłumaczyłam - zrezygnowałam. Ale poprosiłam też o trasę na jakiej P. Arkadiusz kursuje, może ktoś jeszcze skorzysta.

Posted

[quote name='beataczl']Numer do tej kobiety to 517238788 a mail kaskadanielska@interia.pl

to jest nr i email do kobiety, co chce adoptowac Blanta:smile:

widze,ze znalazla sie Ciocia do wizyty przedadopcyjnej nic tylko dzialac:multi:

Dokładnie ten numer telefonu i emaila wcześniej cytowałam...ale może to przez te upały nie możemy sie dogadać.
Szkoda, ze transport nam przepadł. Proszę spytać czy nowy dom pokryje koszty transportu!

Posted

LAZY napisał(a):
Dokładnie ten numer telefonu i emaila wcześniej cytowałam...ale może to przez te upały nie możemy sie dogadać.
Szkoda, ze transport nam przepadł. Proszę spytać czy nowy dom pokryje koszty transportu!

napisalam maila do Pani -zapytalam...;)

Posted

blacky764 napisał(a):
Najbardziej przeraża mnie to że nikt nie kieruje Blantem... :(
no właśnie, bez takiej osoby do niczego nie dojdziemy. Ja niestety nie mogę wziąć tego na siebie, przykro mi.

LAZY pisałaś o transporcie - P.Arkadiusz jeździ często i najlepiej długie trasy. Jeśli udałoby by się z tym domkiem, to transport będzie, tylko że za zwrot kosztów.