Estrella Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 blacky, Ty tam napisałaś, żeby pisać do mnie i Kamili, ale ja nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą.. Ja nic ustalać w tej sprawie nie mogę, bo nie zajmuję się Blantem. Wiem tylko tyle, że szukacie transportu Szczecin-Łomża, ale gdyby ktoś się znalazł, to kto będzie rozmawiał z tą osobą i wszystko ustali ? Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Estrella']blacky, Ty tam napisałaś, żeby pisać do mnie i Kamili, ale ja nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą.. Ja nic ustalać w tej sprawie nie mogę, bo nie zajmuję się Blantem. Wiem tylko tyle, że szukacie transportu Szczecin-Łomża, ale gdyby ktoś się znalazł, to kto będzie rozmawiał z tą osobą i wszystko ustali ? Łoj sorki ;) Pomyliło mi się z Abim... przepraszam zakręcona jestem ;) Quote
Estrella Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ok, nic nie szkodzi :) Ale widzę, że tutaj naprawdę poważna sprawa. A raczej poważny problem. Trzeba też zbierać jednorazowe deklaracje na transport. Kamila, to Ty zakładałaś wątek ? Przepraszam, ale net tak wolno mi chodzi, że nawet nie chce mi się przechodzić na pierwszą stronę.. Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 ja tak naprawdę też nic nie moge bo nie jestem pełnoletnia ... Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 to kto się zajmie adopcją i resztą ? :shake: :roll: Quote
Estrella Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 A czy domek wie o warunkach adopcji ? Tj. o podpisaniu umowy adopcyjnej i o zadbaniu o kastrację Blanta ? Quote
Daga&Maks Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ze Szczecina jest chyba jeszcze parę osób? Może ktoś będzie mógł pomóc Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Estrella napisał(a):A czy domek wie o warunkach adopcji ? Tj. o podpisaniu umowy adopcyjnej i o zadbaniu o kastrację Blanta ? no właśnie pisałam tej osobie ale jak tylko napisałam wizyta przedadopcyjna to już nic nie odpisuje .... Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 dostałam właśnie wiadomość: Witam oczywiście ,ze się zgadzam na wizytę mamy mieszkanie 50 m2,podaje numer (...) proszę wcześniej o kontakt.pozdrawiam Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Daga & Maks napisał(a):ze Szczecina jest chyba jeszcze parę osób? Może ktoś będzie mógł pomóc to ja może porozsyłam prośby o pomoc w tym ?? Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Duże mieszkanko, tylko żeby zapewnili mu spacerki dłuuugaśne ;) Quote
ageralion Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Skontaktujcie sie z TOZem, bo tam sa dwie dziewczyny od husky. One napewno pomoga wyciagnac chlopaka ze schroniska. Quote
Estrella Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 To Kamila znajdź też osobę, która udzieli swojego numeru konta bankowego na wpłaty dla Blanta. I zapytaj tych ludzi, co z kastracją. Ale rozsyłaj, pytaj, żeby tylko domek się nie rozmyślił. Quote
Estrella Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 O właśnie, Kamila nie wiem, czy byłaś wtedy na wątku Abiego, ale właśnie dzięki pomocy ze strony TOZu ominęła nas opłata schroniskowa i pożyczyli też klatkę transportową, która może się przydać, bo nie wiadomo jak Blant znosi podróż samochodem. Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='Estrella']O właśnie, Kamila nie wiem, czy byłaś wtedy na wątku Abiego, ale właśnie dzięki pomocy ze strony TOZu ominęła nas opłata schroniskowa i pożyczyli też klatkę transportową, która może się przydać, bo nie wiadomo jak Blant znosi podróż samochodem. wiem wiem :) nawet jak mnie nie było 10 dni to nadrobiłam wszystko :D Jak mogła bym nie wiedzieć co się działo z przystojniakiem przez 10 dni :loveu: Pamiętam jak mnie ktoś nastawiał wrogo na toz a ja szłam za nim jak te ciele i wierzyłam w to wszystko ..... jaka ja głupia byłam :shake: nie wybaczę sobie chyba tego ......:angryy: przecież oni pomagają jak tylko mogą ..... EDIT. to ja porozsyłam szczecinianom z dogo prośbę o pomoc Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 To ja się zapytam, czy domek na 100 % jest pewny ? Żeby to nie było tak że go zawieziecie oni go zobaczą czy coś nie tak zrobi i go odwieziecie.... Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Kobieta cały czas mówi że go chce ale jeszcze raz jej się zapytam Quote
Daga&Maks Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 teraz najważniejsze jest znalezienie kogoś do wizyty przeadopcyjnej, bo jak dom nie wypali to transport niepotrzebny Quote
beataczl Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 poszukajmy kogos do tej wizyty, tak bedzie pewniej, bo ze Pani chce to jedno, ze moze sie rozmyslic to drugie, ale czy ma warunki na psa i jakie sa jej zaopatrywania to trzecie...jakie to wojewodztwo? ktos wie... Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 beataczl napisał(a):poszukajmy kogos do tej wizyty, tak bedzie pewniej, bo ze Pani chce to jedno, ze moze sie rozmyslic to drugie, ale czy ma warunki na psa i jakie sa jej zaopatrywania to trzecie...jakie to wojewodztwo? ktos wie... Jak się nie myle w odczytywaniu mapy to podlaskie... Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 podlaskie Pani mi napisała w sprawie kastracji: o kastracje juz pytałam u nas jest troszkę tańsza(bo napisałam jej że do 200zł) EDIT. wyprzedziłaś mnie Blacki :eviltong: Quote
beataczl Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 blacky764 napisał(a):Jak się nie myle w odczytywaniu mapy to podlaskie... i na podlaskie forum Kamila juz wysyla link do watku Blanta z prosba o pomoc w wizycie, czekamy az Cioteczki sie zglosza... Quote
kamilqax95x Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 już jest tam temat napisany :) http://www.dogomania.pl/threads/189453-Pomocy-!!-Pies-kt%C3%B3ry-siedzi-w-schronisku-1-5-roku-z-odgryzionym-uchem... Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 beataczl napisał(a):i na podlaskie forum Kamila juz wysyla link do watku Blanta z prosba o pomoc w wizycie, czekamy az Cioteczki sie zglosza... No to Kamila pomyślała ;) A co z tym kontem ? Trzeba zbierać na transport... jak nie wypali może uzbiera się na hotelik, jeśli nie to kasa pójdzie dla Abiego Quote
blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='kamilqax95x']już jest tam temat napisany :) http://www.dogomania.pl/threads/189453-Pomocy-!!-Pies-kt%C3%B3ry-siedzi-w-schronisku-1-5-roku-z-odgryzionym-uchem... No i ok, teraz trzeba czekać, a może lepiej nie CIOTKA JAKAŚ CO DA KONTO potrzebna na cito !! ;) Quote
Recommended Posts