Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blacky, Ty tam napisałaś, żeby pisać do mnie i Kamili, ale ja nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą.. Ja nic ustalać w tej sprawie nie mogę, bo nie zajmuję się Blantem. Wiem tylko tyle, że szukacie transportu Szczecin-Łomża, ale gdyby ktoś się znalazł, to kto będzie rozmawiał z tą osobą i wszystko ustali ?

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estrella']blacky, Ty tam napisałaś, żeby pisać do mnie i Kamili, ale ja nie wiem, czy jestem odpowiednią osobą.. Ja nic ustalać w tej sprawie nie mogę, bo nie zajmuję się Blantem. Wiem tylko tyle, że szukacie transportu Szczecin-Łomża, ale gdyby ktoś się znalazł, to kto będzie rozmawiał z tą osobą i wszystko ustali ?
Łoj sorki ;) Pomyliło mi się z Abim... przepraszam zakręcona jestem ;)

Posted

Ok, nic nie szkodzi :)
Ale widzę, że tutaj naprawdę poważna sprawa. A raczej poważny problem. Trzeba też zbierać jednorazowe deklaracje na transport. Kamila, to Ty zakładałaś wątek ? Przepraszam, ale net tak wolno mi chodzi, że nawet nie chce mi się przechodzić na pierwszą stronę..

Posted

Estrella napisał(a):
A czy domek wie o warunkach adopcji ? Tj. o podpisaniu umowy adopcyjnej i o zadbaniu o kastrację Blanta ?

no właśnie pisałam tej osobie ale jak tylko napisałam wizyta przedadopcyjna to już nic nie odpisuje ....

Posted

To Kamila znajdź też osobę, która udzieli swojego numeru konta bankowego na wpłaty dla Blanta.
I zapytaj tych ludzi, co z kastracją.
Ale rozsyłaj, pytaj, żeby tylko domek się nie rozmyślił.

Posted

O właśnie, Kamila nie wiem, czy byłaś wtedy na wątku Abiego, ale właśnie dzięki pomocy ze strony TOZu ominęła nas opłata schroniskowa i pożyczyli też klatkę transportową, która może się przydać, bo nie wiadomo jak Blant znosi podróż samochodem.

Posted

[quote name='Estrella']O właśnie, Kamila nie wiem, czy byłaś wtedy na wątku Abiego, ale właśnie dzięki pomocy ze strony TOZu ominęła nas opłata schroniskowa i pożyczyli też klatkę transportową, która może się przydać, bo nie wiadomo jak Blant znosi podróż samochodem.
wiem wiem :) nawet jak mnie nie było 10 dni to nadrobiłam wszystko :D
Jak mogła bym nie wiedzieć co się działo z przystojniakiem przez 10 dni :loveu:

Pamiętam jak mnie ktoś nastawiał wrogo na toz a ja szłam za nim jak te ciele i wierzyłam w to wszystko ..... jaka ja głupia byłam :shake: nie wybaczę sobie chyba tego ......:angryy:
przecież oni pomagają jak tylko mogą .....

EDIT.
to ja porozsyłam szczecinianom z dogo prośbę o pomoc

Posted

To ja się zapytam, czy domek na 100 % jest pewny ? Żeby to nie było tak że go zawieziecie oni go zobaczą czy coś nie tak zrobi i go odwieziecie....

Posted

poszukajmy kogos do tej wizyty, tak bedzie pewniej, bo ze Pani chce to jedno, ze moze sie rozmyslic to drugie, ale czy ma warunki na psa i jakie sa jej zaopatrywania to trzecie...jakie to wojewodztwo? ktos wie...

Posted

beataczl napisał(a):
poszukajmy kogos do tej wizyty, tak bedzie pewniej, bo ze Pani chce to jedno, ze moze sie rozmyslic to drugie, ale czy ma warunki na psa i jakie sa jej zaopatrywania to trzecie...jakie to wojewodztwo? ktos wie...

Jak się nie myle w odczytywaniu mapy to podlaskie...

Posted

blacky764 napisał(a):
Jak się nie myle w odczytywaniu mapy to podlaskie...

i na podlaskie forum Kamila juz wysyla link do watku Blanta z prosba o pomoc w wizycie, czekamy az Cioteczki sie zglosza...

Posted

beataczl napisał(a):
i na podlaskie forum Kamila juz wysyla link do watku Blanta z prosba o pomoc w wizycie, czekamy az Cioteczki sie zglosza...

No to Kamila pomyślała ;) A co z tym kontem ? Trzeba zbierać na transport... jak nie wypali może uzbiera się na hotelik, jeśli nie to kasa pójdzie dla Abiego