nika28 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Są miliony takich kotów które żyją na ulicach, są bezdomne. Jednak większość tych kotów jest dzikich i jako-tako radzą sobie w takich warunkach. Są też takie koty, które uwielbiają się miziać, mruczeć na kolanach człowieka i spać w łóżku na poduszce. Jednym z takich kotów jest Łapka. Niestety kicia nie miała łatwego życia. Została porzucona razem z mamą i bratem na działkach. Jej mama gdzieś zginęła, a brat znalazł nowy domek. Ona została sama… Nikt jej nie chce, BO nie ma tylnej nóżki. Jednak bardzo dobrze radzi sobie na trzech. Nie zwraca uwagi na brak łapki, zachowuje się jak normalny kociak. Łapka ma ok. 4 miesięcy, jest bardzo spokojna, milutka, uwielbia się głaskać i przytulać. Toleruje inne koty. Ma słodki, różowy nosek, i oczy które błagają o pomoc, DOM. Jest bardzo ładnego koloru – biało-rudego. Czy pozwolisz żeby ta kicia zamarzła w zimę na działkach ? W bólu cierpieniu i bez ukochanego człowieka… Daj jej szansę, a zyskach najlepszego przyjaciela. Przygarniając ją pod swój dach ratujesz jej życie ! Kontakt : nika2806@vp.pl PISZ ! Quote
BasiaD Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ojej jaki słodziak.. Dla Kici brak łapki nie jest przeszkodą do życia... Ona sobie świetnie z tym poradzi... Podnoszę Niunię do góry, domku zgłoś się pliss..... Quote
marlenka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Śliczna kicia . Ja niesety mam 4 szt już w domu i jakbym wzieła następne zwierzę to moge sobie domu szukać . Ale chociaż podniosę Quote
BasiaD Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Śliczna na 1 prosić o domek cioteczki, hop! Quote
nika28 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Miałam zapytanie o kicię, odpisałam, zobaczymy :loveu: I jest obserwator na allegro :loveu: Dziękuję że zaglądacie :loveu: Quote
nika28 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Widzę że zapomniałam o tym wątku :oops: Kicia już dawno ma nowy domek :) Quote
Recommended Posts