Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sliczne foty
a tapeta mi sie bardzo podoba :]
a wracajac do gitarki mnie sie jednak wydaje ze to akustyk i metalowe struny(chyba) i waski gryf :] spytaj sie brata ;]
pewno sie myle ...
jak zwykle ;]

Posted

[quote name='Behemot']Mam tytuł filmu: "Kama and Three Evil Shadows" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
haha dobre :evil_lol:

diabelkowa nie spytalam brata bo nie było okazji, ale zrobiłam fotkę ;)

a tu śpioch Koma

Posted

Piątek spędziliśmy na wsi (bez Komy), i kogo nowego tam zastaliśmy? Oprócz dwóch psiaków które były już wcześniej- Aresa i Pikusiowej- takiego oto Kluska:

(filmik- kliknij w obrazek ;))

Wabi się Łatek i jest synkiem Duśki, mojej ukochanej suni, która niestety gdzieś uciekła :-(
Bedzie dużo fotek ze wsi, jak ktoś chce przypomnieć sobie Duśkę i resztę- proszę

Posted

Dla przypomnienia- Duśka:-(

No to teraz trochę fotek słodkiego maluszka ;) Łatek ma 2 miesiące i jest małym uroczym gryzoniem :loveu: ma ząbeczki ostre jak szpilki :lol: Strasznie chcialam go porwać do Łodzi :shake:

z przyszywaną mamusią- Pikusiową

cdn

Posted

Behemot napisał(a):
Oooooo, jakie słodkie, nakrapiane psie brzuszki!!!! :loveu::loveu::loveu:

I takie golutkie :loveu: Koma już całkiem zarosła :evil_lol:

Posted

Daisunia napisał(a):
aj Koma .... trza bylo malucha tak... hyc nie spostrzezenie schować gdzieś a w domu powiesz ze przecież to nie jest pies ... :evil_lol: :lol:

Żeby to było takie łatwe :shake: Historia lubi się powtarzać, rok temu chciałam wziąć Duśkę-jego matkę. Niestety, nie udało się. Gdy się dowiedziałam że już jej nie ma... :-( A mogła być teraz ze mną...
Teraz jest jej synek. Bardzo chciałabym go wziąć, ale to nie jest zależne tylko ode mnie :shake:

bellatriks napisał(a):
a i widzę, że do poprzedniego avka wróciłaś;-)

Stare ale jare :p Stęskniłam się za nim :lol:

leemonca napisał(a):
dlaczego one tak szybko dorastają :razz: i się tak szybko zmieniają :mad:

No właśnie, dlaczego :mad: Wszystkie małe kluski są urocze :loveu:

zaba14 dziękujemy! :)

zaraz będą fotki ;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
A Duśki oj szkoda, juz kiedys pokazywalas jej zdjecia i nawet pisalas jak bardzo ja chcialabys zabrac do siebie:shake: :-(

Pamiętasz :( Najgorsze jest to że nie wiem czy ona wogóle jeszcze żyje :( Chciałabym wierzyć że ktoś ją wziął do siebie, ale wiadomo jak to na wsi...

Posted

spadaj mały

już będę grzeczny

no już dobrze :lol:

klusek :loveu:

mały rozrabiak :evil_lol: przekopał pańci ogródek

i udaje aniołka :loveu:

i śpimy

cdn

Posted

[quote name='Koma']Sesja- Łatek w igłach :loveu: :loveu: :loveu:

i niech mi ktoś powie- jak tu się nie zakochać? :loveu:
:loveu::loveu::loveu:miłość od pierwszego wejrzenia. Takie ma śliczne pyszczycho ;), jakby okularki nosił :loveu: