Behemot Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Mam tytuł filmu: "Kama and Three Evil Shadows" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 sliczne foty a tapeta mi sie bardzo podoba :] a wracajac do gitarki mnie sie jednak wydaje ze to akustyk i metalowe struny(chyba) i waski gryf :] spytaj sie brata ;] pewno sie myle ... jak zwykle ;] Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='Behemot']Mam tytuł filmu: "Kama and Three Evil Shadows" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha dobre :evil_lol: diabelkowa nie spytalam brata bo nie było okazji, ale zrobiłam fotkę ;) a tu śpioch Koma Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Piątek spędziliśmy na wsi (bez Komy), i kogo nowego tam zastaliśmy? Oprócz dwóch psiaków które były już wcześniej- Aresa i Pikusiowej- takiego oto Kluska: (filmik- kliknij w obrazek ;)) Wabi się Łatek i jest synkiem Duśki, mojej ukochanej suni, która niestety gdzieś uciekła :-( Bedzie dużo fotek ze wsi, jak ktoś chce przypomnieć sobie Duśkę i resztę- proszę Quote
g_o_n_i_a Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Cześć prześliczna Komeczko :loveu: Pamiętasz mnie jeszcze? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Słodziasty ten szczeniorek. :p Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Dla przypomnienia- Duśka:-( No to teraz trochę fotek słodkiego maluszka ;) Łatek ma 2 miesiące i jest małym uroczym gryzoniem :loveu: ma ząbeczki ostre jak szpilki :lol: Strasznie chcialam go porwać do Łodzi :shake: z przyszywaną mamusią- Pikusiową cdn Quote
Behemot Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Oooooo, jakie słodkie, nakrapiane psie brzuszki!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Behemot napisał(a):Oooooo, jakie słodkie, nakrapiane psie brzuszki!!!! :loveu::loveu::loveu: I takie golutkie :loveu: Koma już całkiem zarosła :evil_lol: Quote
Daisunia Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 aj Koma .... trza bylo malucha tak... hyc nie spostrzezenie schować gdzieś a w domu powiesz ze przecież to nie jest pies ... :evil_lol: :lol: Maluch uroczy Quote
bellatriks Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 super foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a i widzę, że do poprzedniego avka wróciłaś;) Quote
zaba14 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Koma śliczna :loveu: :loveu: :loveu: no chodz! idziemy dalej! Quote
leemonca Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 dlaczego one tak szybko dorastają :razz: i się tak szybko zmieniają :mad: śliczny Łatek :multi: Quote
KaRa_ Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 śliczny maluch! A Duśki oj szkoda, juz kiedys pokazywalas jej zdjecia i nawet pisalas jak bardzo ja chcialabys zabrac do siebie:shake: :-( Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Daisunia napisał(a):aj Koma .... trza bylo malucha tak... hyc nie spostrzezenie schować gdzieś a w domu powiesz ze przecież to nie jest pies ... :evil_lol: :lol: Żeby to było takie łatwe :shake: Historia lubi się powtarzać, rok temu chciałam wziąć Duśkę-jego matkę. Niestety, nie udało się. Gdy się dowiedziałam że już jej nie ma... :-( A mogła być teraz ze mną... Teraz jest jej synek. Bardzo chciałabym go wziąć, ale to nie jest zależne tylko ode mnie :shake: bellatriks napisał(a):a i widzę, że do poprzedniego avka wróciłaś;-) Stare ale jare :p Stęskniłam się za nim :lol: leemonca napisał(a):dlaczego one tak szybko dorastają :razz: i się tak szybko zmieniają :mad: No właśnie, dlaczego :mad: Wszystkie małe kluski są urocze :loveu: zaba14 dziękujemy! :) zaraz będą fotki ;) Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):A Duśki oj szkoda, juz kiedys pokazywalas jej zdjecia i nawet pisalas jak bardzo ja chcialabys zabrac do siebie:shake: :-( Pamiętasz :( Najgorsze jest to że nie wiem czy ona wogóle jeszcze żyje :( Chciałabym wierzyć że ktoś ją wziął do siebie, ale wiadomo jak to na wsi... Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 spadaj mały już będę grzeczny no już dobrze :lol: klusek :loveu: mały rozrabiak :evil_lol: przekopał pańci ogródek i udaje aniołka :loveu: i śpimy cdn Quote
Koma Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Sesja- Łatek w igłach :loveu: :loveu: :loveu: cdn i niech mi ktoś powie- jak tu się nie zakochać? :loveu: Quote
justynia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Koma']Sesja- Łatek w igłach :loveu: :loveu: :loveu: i niech mi ktoś powie- jak tu się nie zakochać? :loveu: :loveu::loveu::loveu:miłość od pierwszego wejrzenia. Takie ma śliczne pyszczycho ;), jakby okularki nosił :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jaką Łateczek ma słodką, niewinną mordeczkę :loveu: Śliczniutki klusiek i jaki ma łaciaty brzusio :loveu: :loveu: Quote
Koma Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 To teraz dla odmiany Pikusiowa;) i zaczepiający ją Łatek;) Ares cdn Quote
Recommended Posts