Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_TC']O co prosiła tymi błagającymi oczkami?:cool3: kiełbaska?szyneczka?serek?czy jeszcze cos lepszego?:lol:
Zabawkę- kosteczkę :cool3:

Zielona jak E.T. :evil_lol:

Taaa, kochany aparat :roll:

A kaganiec bez obaw- jest naprawdę bardzo rzadko używany :cool3:
Mielismy jeszcze skórzany (rozmiar już lepszy:lol: ) ale Koma go nie znosiła więc został wydany do dziadków :evil_lol:

Komka kibicuje Polskiej Reprezentacji :lol:

Posted

Proszę, proszę... :cool3:
[quote name='Agamtb']No bomba!!!!!!!!!!! Ale czadowy pomysł:) Mogłaby zostać maskotką Mundialu:)
Oj zgadzam się! I ten pysiaczek Komeczki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witam!!!! Koma jest boska i nic nie chciałabym mówić tylko pokazać wam 2 fotki: mojego psa i Komy, oczywiście jeśli mogę. Koma i Cerber leżą prawie identycznie i wogóle są do siebie bardzo podobne.

Oto prześliczna sunia Koma

a to niżej to moje ukochane łobuzerstwo, czyli Cerber

Posted

A my tez mamy flage :bigcool:
Bedziecie wywieszac? :lol: U mnie na osiedlu juz dwa balkony sa obwieszone hahaha

Cerber rzeczywisci epodobny, a jak wyglada w calosci? :lol:

Posted

Ehhhh nie wiem czy mogę tu tak dodać fotki, w koncu to nie galeria mojego psa tylko boskiej Komki, ale mam nadzieję, że właścicielka nie będzie miała nic przeciwko jak pokażę małą jedną sesyjkę zdjątek Cerbera.

No i tu kilka fotek ze skaleczoną łapką, pod koniec maja sobie skalezył dosyć poważnie, ale jeuż jest dobrze :)

Więcej fotek będzie w jego galerii jak ją założę :)

Posted

O kogo ja widzę, ślicznego Cerberka :loveu: oczywiście za zdjęcia, broń boże, się nie gniewam :lol:
Super że macie galerię na dogo, własnie miałam to zaproponować :lol: zaraz lecę obejrzeć zdjątka :cool3:
Wypatrzyłam słodziaka na pupilach i faktycznie jest do mojej Komki strasznie podobny, gdyby mu prążki dorysowac to byłyby identyczne:multi:
fajnie by było się kiedyś spotkać- ludzie by myśleli że to rodzeństwo :lol:

Dziekujemy za komplementy :calus:

[quote name='anetta']Bedziecie wywieszac? :lol:
no pewnie ;) ja też już widziałam kilka w okolicy :cool3:

Posted

Wiesz muszę stwierdzić, że my jesteśmy chyba sobie przeznaczone, bo ja gdzie bym nie weszła to widzę Komkę :D już wpisałam Ci na pupilach komentarzyk dziś, bo ja sama zauważyłam... a z resztą przeczytasz sobie w komentarzu na pupilach :D

Posted

[quote name='cuciola']Koma ja tu czesto zagladam a jeszcze cie nie widzialam w mojej galerii ..zapraszam
oj cuciola widze że tak nie możesz się doczekać swojej biszkoptowej kluseczki że mnie w swojej galerii nie zauważyłaś :lol: oczywiście byłam i zaraz zajrzę ;)

Posted

Cerber napisał(a):
... a z resztą przeczytasz sobie w komentarzu na pupilach :D

byłam, czytałam, u Cerberka też napisałam ;)
To chyba masz już nas dosyć skoro wszędzie nas widzisz :evil_lol:

Posted

Hehe, no proszę, prawie sobowtór;)

Jak oglądalam te fotki to coś mu tak paseczków brakowało:diabloti:

Ale Cerberek śliczny:loveu:

Pańcia a gdzie kolejna dostawa komciowych fotek?