Jureja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Ale słodycz! :-D Myślałam na początku,że to chart:lol: Quote
Koma Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Dziękuję za wszystkie życzonka, jesteście kochani :calus: Quote
asiunia Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Hej!! Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierkow skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana A&czworonogi Quote
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!! Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas: Stu choinek w lesie prezentów ile Mikołaj uniesie sexu na sniegu i mniej życia w biegu. Wódki tyle co Wisły w Krakowie i Sylwestra w przydrożnym rowie :baddevil:!!!! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Komce i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara Quote
Koma Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Jeszcze raz bardzo dziękuje za życzonka :buzi: Fotki Komy z wigilii :x-mas: przepraszam za jakość już standardowo :lol: Zabawa z dziadkiem [SIZE=3](ktoś Komkę podłączył do prądu :lol:) nasza choinka :fadein: mój brat grający kolędy na gitarze :lol: Komka nie chciała pozować do zdjęć :roll: w końcu się przekonała ale jak widać bardziej interesowała ją zawartość stołu :lol: sunia większość czasu spędziła pod stołem zajmując się swoimi sprawami :roll: czasem tylko wyglądała z nadzieją że dostanie kawałek karpia :lol: :fadein: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 hahahahhahaha super wyglada z konspiry :D Quote
agabass Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 szuper elektryczna Komancza haha ale wigilija:jumpie: Quote
Lucy* Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 "Swoje sprawy" w Wigilję ?? A fe fe :roflt: :roflt: Quote
KaRa_ Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Komcia chce zjesc dziadka???Oj Komcia nie ladnie nie ladnie;-) Quote
Koma Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Lucy* napisał(a):"Swoje sprawy" w Wigilję ?? A fe fe :roflt: :roflt: świntucha :evilbat: KaRa_TC napisał(a):Komcia chce zjesc dziadka???Oj Komcia nie ladnie nie ladnie:wink: Jak go dopadła to już nie chciała odejść :lol: nawet mu uszy umyła :lol: Quote
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Koma napisał(a):świntucha :evilbat: Jak go dopadła to już nie chciała odejść :lol: nawet mu uszy umyła :lol: o prosze czyszczenie uszu gratis od Mikolaja hahahahha Quote
bellatriks Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 dbsst napisał(a):o prosze czyszczenie uszu gratis od Mikolaja hahahahha ile taka usługa kosztuje???:HUT012: Quote
Koma Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 usługa darmowa:dog: narazie dwie fotki z poświątecznego spacerku :fadein: (Komka w chustce z "Mojego Psa" ;)) Quote
KaRa_ Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Hihi na topie teraz są te chusty:multi: Quote
agabass Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Koma']usługa darmowa:dog: narazie dwie fotki z poświątecznego spacerku :fadein: (Komka w chustce z "Mojego Psa" ;)) Komańcza cuniasta i moda hustowa jest doś rozpowszechniona w okresie zimowy hahahaha Quote
Koma Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 No i Komka też musi być "na czasie" :HUT012: Quote
Recommended Posts