Koma Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 A teraz Duśka- moja miłość :iloveyou: Ma w sobie takie coś, nawet nie potrafię tego nazwać ;) Nigdy jakoś zabardzo nie przepadałam za małymi psami, zawsze wolałam większe miśki. A tu zauroczyła mnie ta nieduża śliczna sunia :loveu: Mimo młodego wieku, bo ma niecały rok, miała już szczeniaki :-? Bardzo żałuje że mieszka tak daleko, że nie mogę tam częściej bywać :( A to moja czarna piekność: z profilu i cała Quote
Koma Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Spacer idziemy na spacer? cieszę się :D ależ zapachy! ;) stoję na straży 8) taka jestem rozgadana :lol: a tak nieśmiała :oops: cdn... Quote
Daisunia Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 śliczne śliczne śliczne :D więcej fotek :D Quote
Patka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Mnie uwiódł profil piekna minka suczki :D urocza czarność :) Quote
Maga100 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 [quote name='Koma'] A to moja czarna piekność: bardzo ładna, wcale ci się nie dziwię, że cię zauroczyła 8) Quote
Weron_ciau Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Komka super że się udało! Czekam na Komke a Duśka śiczna! :calus: Quote
Koma Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 na spacerek w podskokach ;) parówka :lol: na polu lecę do ciebie! lecę! i lecę! ;) i ze mną :D Quote
bellatriks Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Koma']bellatriks dziękuję śliczny ten bannerek! :angel: :angel: :angel: Bardzo dziękuję :calus: Napewno go wykorzystam, jak nie na tym to na innym forum :D Cała przyjemność po mojej stronie. A Duśka super 8) Quote
Koma Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 moją mamę też polubiła :D tu nawet dowód jak bardzo ;) i u mnie na rękach :D i znów ze mną Quote
Basenji Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Widzę, że Komka poszła w odstawkę! Ciekawe za co? :cry: Zdrówko Quote
Koma Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Wiesz co Basenji :-? pieszczocha :D ona tak fajnie obejmuje łapkami rękę jak się ją głaska po brzuszku :) jak by mówiła- nie przestawaj mnie głaskać :lol: taka jestem kochana :loveu: miziaj mnie, miziaj ;) słucham cię uważnie ;) Quote
Basenji Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 No właśnie wiem! :evilbat: Taka fajna Koma została zastąpiona przez brzydkiego kundlika i tyle. I to mnie się nie podoba. To mi trąci polityczną poprawnością. Zdrówko Quote
bellatriks Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Basenji: bądź miły, bo Twoja sepleniąca gwiazda aktoirska się zbuntuje! :evilbat: Quote
Koma Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Basenji mógłbyś czasem sobie oszczędzić zbędnych komentarzy :-? :-? :-? Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj i tyle :evil: Duśka cała :fadein: tę fotkę mam na tapecie ;) moje kochane radarki :lol: Quote
Koma Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Wiejskie widoczki :D I jeszcze Ares z Pikusiową :P daj coś :P pycholki dwa :D i to koniec fotek ze wsi :( ;) Quote
Basenji Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Koma: A jak mam nie chcieć oglądać wspaniałej Komki! Chyba nie chcesz mi tego zabronić? Czy może mam przestać tu zaglądać? Zdrówko :cry: Quote
bellatriks Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Basenji: nie udawaj teraz wielce skrzywdzonego!!!! Koma, super fotki :D Quote
agabass Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 super Duśka a na Komke czekam z niecierpliwościa A Basenji to raczej powinien nazywać się Zamieszanie Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Duśka jest urocza :angel: czekamy na nowe fotki Komki :wink: Quote
Koma Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 I znów odkopuję Komkową galerię z drugiej strony :cry: Zaraz wrzucę jakies zdjątka ;) Quote
Koma Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Są 8) Tylko z opóźnieniem :lol: Komka coś nie bardzo chciała pozować ale cóż... pycholek Quote
Koma Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Ciąg dalszy spacerku ;) Komka spotkała kolege westa Maxa :D Buzi na przywitanie Rytuał powitalny :lol: Dołączył piękny chowek :) Ale Max nie był tym zachwycony :lol: Piękny model (ma fajny dzwoneczek przy obróżce ;) ) I Komka zazdrosna że robię mu zdjęcia pakowała mi się przed obiektyw :lol: Quote
Recommended Posts