Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 sayma napisał(a):Koma napisał(a):burza idzie i Koma jakaś nadpobudliwa się zrobiła... :roll: gryzie mnie za nogi :lol: mój bidulek lata z wywieszonym jęzorem bo strasznie boi sie burzy a u nas już ze trzy godziny grzmi i grzmi. to współczuje :( wiem co to znaczy jak psiórek się burzy boi... Azunia mojej babci tez bardzo się boi, cała się trzesie... :( Komka na szczęście się nie boi, czasem nawet oszczeka ;) A u nas grzmi i grzmi ale jeszcze nie pada... Quote
bellatriks Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A propos burzy: jak byłam w poprzednie wakacje u dziadka-to była w nocy taka jedna burza. Rano Halkę znaleźliśmy pod stołem w kuchni(wskoczyła przez otwarte okno-strasznie się bała). a Harnaś nic. On pewnie leżał sobie w środku tej ulewy i nawet nie zwracał uwagi na pioruny. Właśnie zagrzmiało- słyszałaś??? Quote
bellatriks Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Hehe- zaczęło padać. Buziaki dla Komeczki :P Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 No i po deszczu... trochę popadało ale co to? zaraz wyschnie. spodziewałam sie ogromnej ulewy a tu co?? łeee.... :roll: Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 a u mnie pada i pada nawet z psiuniem na dwór nie moge wyjść :roll: :( Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 sayma napisał(a):a u mnie pada i pada nawet z psiuniem na dwór nie moge wyjść :roll: :(a u nas popadało i już nie pada :wink: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 sayma napisał(a):a u mnie pada i pada nawet z psiuniem na dwór nie moge wyjść :roll: :( to widze że w Warszawie jakieś porządne chmurzysko naszło że tak leje :-? dajcie nam troche tego deszczu bo u nas już się sucho robi :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):a taki stateczny i porządny facet... :evilbat: nigdy bym nie pomyślała... :lol: Na wszelki wypadek nie pętaj się pod jego balkonem :roll: Quote
sayma Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Koma napisał(a):sayma napisał(a):a u mnie pada i pada nawet z psiuniem na dwór nie moge wyjść :roll: :( to widze że w Warszawie jakieś porządne chmurzysko naszło że tak leje :-? dajcie nam troche tego deszczu bo u nas już się sucho robi :lol: ahahah jak nie pada to jest słoneczko czyli będą foooty Komeczki mojej ślicznej :multi: :D :D Quote
bellatriks Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Kiedy kolejne fotki Komeczki??? Stęskniłam się za nią... :roll: Quote
Anakin Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Jak ta Koma śliczna!!!!!!!!!!!! Pozdrówcie ją ode mnie, koniecznie Quote
Koma Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 Anakin napisał(a):Jak ta Koma śliczna!!!!!!!!!!!! Pozdrówcie ją ode mnie, koniecznie dzięki :lol: Komka pozdrowiona :) sayma napisał(a):ahahah jak nie pada to jest słoneczko czyli będą foooty Komeczki mojej ślicznej :multi: :D :D no nie powiedziałabym że jest słoneczko :roll: taka sobie pogoda, całkiem ciepło :D a fotki mam :lol: bellatriks napisał(a):Kiedy kolejne fotki Komeczki??? Stęskniłam się za nią... :roll: będą, będą, może nawet niedługo ;) Quote
Betina Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 KOMKA JEST SŁODZIUDKA !!! ŚLICZNA !!! UROCZA !!! :iloveyou: Quote
bellatriks Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 No pewnie!!!!! To najpiękniejszy kundelek pod słońcem!!!! Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 qrcze ile czytania a fotki niet :( mowilam ze jak mnie nie ma to nie pisac :evil: nic sie nie sluchaja :( Quote
Koma Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):mowilam ze jak mnie nie ma to nie pisac :evil: nic sie nie sluchaja :( mnie też nie słuchają :evilbat: to się odwdzięczam :evilbat: a tak wogóle to jak tam zdrówko?? już lepiej? ;) Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):mowilam ze jak mnie nie ma to nie pisac :evil: nic sie nie sluchaja :( mnie też nie słuchają :evilbat: to się odwdzięczam :evilbat: a tak wogóle to jak tam zdrówko?? już lepiej? ;) juuuu lepiej duuuuuuuuuuuuuuuuuzo myslalm ze sobie powariuje na dg a tu TZ dzwoni ze wraca wczesniej :evilbat: :fadein: Quote
Koma Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 dbsst napisał(a):Koma napisał(a):dbsst napisał(a):mowilam ze jak mnie nie ma to nie pisac :evil: nic sie nie sluchaja :( mnie też nie słuchają :evilbat: to się odwdzięczam :evilbat: a tak wogóle to jak tam zdrówko?? już lepiej? ;) juuuu lepiej duuuuuuuuuuuuuuuuuzo myslalm ze sobie powariuje na dg a tu TZ dzwoni ze wraca wczesniej :evilbat: :fadein: no nie :o :evil: przywiaz się do krzesla przed kompem i Szpile wez jako odstraszacz i siedz tu z nami :lol: Quote
dbsst Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Koma napisał(a):dbsst napisał(a):Koma napisał(a):dbsst napisał(a):mowilam ze jak mnie nie ma to nie pisac :evil: nic sie nie sluchaja :( mnie też nie słuchają :evilbat: to się odwdzięczam :evilbat: a tak wogóle to jak tam zdrówko?? już lepiej? ;) juuuu lepiej duuuuuuuuuuuuuuuuuzo myslalm ze sobie powariuje na dg a tu TZ dzwoni ze wraca wczesniej :evilbat: :fadein: no nie :o :evil: przywiaz się do krzesla przed kompem i Szpile wez jako odstraszacz i siedz tu z nami :lol: hehehe mowisz ale wzial laptopa a tym ze w laptopie nie ma gry :evil: Quote
Koma Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 to może fotki w końcu :lol: to jest udko :P a to Koma z udkiem :lol: najpierw sprawdzała czy zjadliwe :lol: pańcia radochę sprawiła niesamowitą :D ;) Quote
adda Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 [quote name='Koma'] Takie fajne buty stoją, a Komka siakieś udko wcina??? :o Quote
dbsst Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 http://foto.onet.pl/upload/23/84/_491178_n.jpg hihihi awans z podlogi na wyrko ;) Quote
agabass Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 no ta pancia taka dobra tyle roskoszy psu przyniosła Quote
dbsst Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 agabass napisał(a):no ta pancia taka dobra tyle roskoszy psu przyniosła tylko czemu gumowej hahahahhahahaha Quote
Basenji Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dałabyś prawdziwe a nie taki erzac! :evil: A potem gwiazda serialu ma pogięte zęby i szepleni Zdrówko Quote
Recommended Posts