Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 hahaha to mięciutko ma chłopak!! :D a jaką kochę zajada :) nie no chłopak ma dobrze, na kołderce z taką pysznością, jeszcze sobie powyglądać może... e no toż to luksus ;) Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):hahaha to mięciutko ma chłopak!! :D a jaką kochę zajada :) nie no chłopak ma dobrze, na kołderce z taką pysznością, jeszcze sobie powyglądać może... e no toż to luksus ;)kocha cielęca :D ,a z powyglądaniem to kiepsko bo balkon betonowy :evilbat: tylko takie 2 małe luki po bokach i trochę przy podłodze :evil: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):hahaha to mięciutko ma chłopak!! :D a jaką kochę zajada :) nie no chłopak ma dobrze, na kołderce z taką pysznością, jeszcze sobie powyglądać może... e no toż to luksus ;)kocha cielęca :D ,a z powyglądaniem to kiepsko bo balkon betonowy :evilbat: tylko takie 2 małe luki po bokach i trochę przy podłodze :evil: uuuuuu :( moja to by bez wyglądania przez barierki nie wytrzymała ;) a sąsiad to dwie dziury zostawił, haha chyba na oczy :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):a sąsiad to dwie dziury zostawił, haha chyba na oczy :D Swoje??? :lol: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Koma napisał(a):a sąsiad to dwie dziury zostawił, haha chyba na oczy :D Swoje??? :lol: hahaha :roflt: nie no chyba dla swojego psiaczka :lol: a najciekawsze jest to, że są :hmmmm: no troszkę na różnej wysokości :-? :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):a najciekawsze jest to, że są :hmmmm: no troszkę na różnej wysokości :-? :lol: No ale chyba do wyglądania przez dziurki to sąsiad klęka :-? Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 adda napisał(a):No ale chyba do wyglądania przez dziurki to sąsiad klęka :-? ha jeszcze go na tym nie przyłapałam, ale najprawdopodobniej bo są dość nisko :cunao: i nie wiem jak to robi bo żeby patrzeć przez obie musiałby mieć jakieś krzywe oczy :tard: :evilbat: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):i nie wiem jak to robi bo żeby patrzeć przez obie musiałby mieć jakieś krzywe oczy :tard: :evilbat: A pies ma proste oczy? Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 adda napisał(a):A pies ma proste oczy? no raczej :lol: to taki skundlony jamniorek :D Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sąsiad ma pewnie zwichrowane lornetki :o haha :cunao: tak się teraz zastanawiam czy te otwory to faktycznie dla psa :hmmmm: ale jak nie to po co?? Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):tak się teraz zastanawiam czy te otwory to faktycznie dla psa :hmmmm: ale jak nie to po co?? Może sąsiad jak jest drinknięty to sika przez nie :-? Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Koma napisał(a):tak się teraz zastanawiam czy te otwory to faktycznie dla psa :hmmmm: ale jak nie to po co?? Może sąsiad jak jest drinknięty to sika przez nie :-?Adda ja tysz o tym pomyślałam , ale ze oni wespół z psem siusiają :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda ja tysz o tym pomyślałam , ale ze oni wespół z psem siusiają :lol: :lol: :lol: No jak som dwie dziurki to we dwóch :lol: Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):sayma napisał(a):hihihihi czy ty jestes jej w stanie nie wybaczyc nawet najgorszej psotki jak ona tak na Ciebie spojrzy :roll: :D :D no nie :oops: a tych psotek to troszkę na swoim koncie już ma :lol: dziś byliśmy na poczcie... i oczywiście zrobiła tam furorę :lol: czułam sie jakbym miała psa do dogoterapii, każdy musiał ją pomiziać :D haha widzisz Komcia urzekła nie tylko DGM :wink: :D ale przynajmniej Ci się stanie w kolejkace nie dłużyło :wink: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 sayma napisał(a):haha widzisz Komcia urzekła nie tylko DGM :wink: :D ale przynajmniej Ci się stanie w kolejkace nie dłużyło :wink: no tak, ale czasem to już jest męczące... :roll: choc przyznam że miło jest nasłuchać się tyle komplementów :lol: a że to piękne uszy, piekne pręgi, piękne to, piękne tamto... :lol: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Adda ja tysz o tym pomyślałam , ale ze oni wespół z psem siusiają :lol: :lol: :lol: No jak som dwie dziurki to we dwóch :lol: :cunao: :cunao: :cunao: nie no rozbrajacie mnie haha :D no faktycznie, dwie dziurki... aha i jak pisałam na różnych wysokościach :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Koma']no faktycznie, dwie dziurki... aha i jak pisałam na różnych wysokościach :lol: No to wszystko jasne :lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='Koma']no faktycznie, dwie dziurki... aha i jak pisałam na różnych wysokościach :lol: No to wszystko jasne :lol:nic dodać nic ująć po prostu fajny sąsiad :wink: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 a taki stateczny i porządny facet... :evilbat: nigdy bym nie pomyślała... :lol: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 burza idzie i Koma jakaś nadpobudliwa się zrobiła... :roll: gryzie mnie za nogi :lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):a taki stateczny i porządny facet... :evilbat: nigdy bym nie pomyślała... :lol:nie sądz ludzi po pozorach :lol: Quote
Koma Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Koma napisał(a):a taki stateczny i porządny facet... :evilbat: nigdy bym nie pomyślała... :lol:nie sądz ludzi po pozorach :lol: od dziś nie będe :lol: Quote
sayma Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Koma napisał(a):burza idzie i Koma jakaś nadpobudliwa się zrobiła... :roll: gryzie mnie za nogi :lol: mój bidulek lata z wywieszonym jęzorem bo strasznie boi sie burzy a u nas już ze trzy godziny grzmi i grzmi. Quote
Recommended Posts