Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Witamy! :)

Zdaje się, że tego maleństwa tutaj nie pokazywałam :razz: Takiego potworka miałam pod opieką jeśli dobrze pamiętam we wrześniu :hmmmm: Ten stworek mieszka teraz na wsi :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Piekny jest ten stffforek. Rozumiem, że jest juz troche większy, a pazurki trochę mniejsze?
http://images32.fotosik.pl/358/51e0660ff579a3b7.jpg

Pzdr.
Jeśli dobrze pójdzie to zobaczę maluszka (może już nie takiego maluszka :razz:) w listopadzie, to porobię jakieś zdjęcia, bo niestety aktualnych nie mam :shake:
Ale z tego co wiem psiaczek ma się dobrze :)

Atos :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Komki sobowtór znalazł domek ;)

A ja wszystkich witam bo strasznie dawno mnie tutaj nie było i muszę poodkurzać :evil_lol:

No i Komkę przypomnieć ;)
z wczorajszego spaceru

pańcia trenuje pieseczka :evil_lol:

Posted

Cieszymy się, że do nas wróciłas!
Poodkurzaj szybciutko i dawaj nowe fotki Komki. Tych kilka fotek, wklejonych wczesniej, nas nie satysfakcjonuje, musi byc ich zdecydowanie więcej!

Pzdr.

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Koma, siwiutka już ta wasza Komka...
Gdzie ona siwa? :eviltong: Wszyscy w dalszym ciągu mają ją za szczeniaczka :lol:

[quote name='betty_labrador']pokaz swoj rysunek :>
Będzie, że się chwalę :eviltong:

[quote name='Asiaczek']Cieszymy się, że do nas wróciłas!
Poodkurzaj szybciutko i dawaj nowe fotki Komki. Tych kilka fotek, wklejonych wczesniej, nas nie satysfakcjonuje, musi byc ich zdecydowanie więcej!
:) oj ostatnio wogóle nie robiliśmy zdjęć ;) czas szybko leci, aż za szybko, dopiero się szykowałam do studniówki a tu już rok zleciał ;) obiecuję poprawę :evil_lol:

[quote name='Klaudia :-)']Witanko:) Komka z frisbee:loveu:
Hej :) z frisbee też mamy zaległości :shake: moje umiejętności pominę :eviltong: ale Komka cały czas z chęcią biega za frisbee :)

[quote name='anetta']Słabo odkurzasz :eviltong:

A obrazek z uszatym już wisi na ścianie :multi:
Wiem, że słabo :evil_lol: ale to dlatego, że nienawidzę sprzątać :evil_lol: już się nasprzątałam przed świętami :evil_lol:
jej to dla mnie zaszczyt, że mój bagrołek wisi u kogoś na ścianie :loveu: dziękuję :)

no to proszę, moje ostatnie 'dziecko' ;)

Beza (wiem, że ma taki smutny wyraz pyszczka ale miałam taki nastrój jakiś ostatnio i chyba trochę nieświadomie go przelałam na rysunek :roll: )

i jeszcze dwa Komki znalazłam, ale takie bele jakie ;) aparat nie chciał współpracować :eviltong:

pzdr :)

Posted

Koma, a no możliwe. Pyszczek ma jakiś siwiutki. Moja suńka też ma pyszczek siwiutki, a sądzę, że wygląda na młodego psa pełnego energii. Przede wszystkim zachowuje się jak szczeniak ... :-)

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
Koma, a no możliwe. Pyszczek ma jakiś siwiutki. Moja suńka też ma pyszczek siwiutki, a sądzę, że wygląda na młodego psa pełnego energii. Przede wszystkim zachowuje się jak szczeniak ... :-)

Tylko Komka od zawsze ma biały pycholek ;) Więc wydaje mi się, że nawet jeśli faktycznie się zesiwieje to nie będzie to aż tak widocznie ;)
Ale starość nie radość- Komka ma początki zaćmy... :shake:

Asiaczek napisał(a):
Masz talent, Koffana! Portret Bezy - piekny! :lol:

Dzięki :)

Posted

[SIZE="4"]Również witamy wszystkich noworocznie :multi::multi::multi:

[quote name='anetta']:crazyeye: Zaćmy?!! No coś Ty!
Na to wygląda :roll: Szliśmy do weta z inną dolegliwością (Komka jakiś czas temu dostała dziwnego ataku, wpadła w panikę rozbijając się o meble :roll: cóż to było, lekarz nie potrafił stwierdzić, dopóki się to nie powtarza mamy nadzieję że nic poważnego) a wróciliśmy z taką wiadomością :shake: I faktycznie, zwłaszcza jedno oczko inaczej reaguje na światło :shake:

Posted

Klaudia, jakieś naszykowane zdjęcie Miki mam ale jeśli chciałabyś portret obydwóch dziewczynek (nawet nie wiedziałam, że masz drugą suńkę :) ) to podeślij mi jakieś zdjęcie na którym są razem ;)

Może dzisiaj jakieś fotki porobimy :) Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy :multi: