Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani.. ogromna prośba...

to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza
(sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował
.. no i urodziły się maluchy)
dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876

podnoście ten wątek - pliiissssss

Posted

Czesc Klaudia :multi::multi::multi:
Ja to mam szczęście ;) obeszlkam wszystkie zalegle wątki i akurat trafilam na focie hihi
pozdrowienia dla Was kobietki :buzi:

Posted

Aga no widać, że dawno do nas nie zaglądałaś, bo ja nie jestem Klaudia tylko Marzena :razz:

Dawno nie pisałam. III klasa liceum jest zarówno najfajniejszą jak i najtrudniejszą :roll: W przyszłym tygodniu mamy próbne matury. Nauki mnóstwo a mi ostatnio nic się nie chce, a już uczyć się to najmniej.
Komka ostatnio odżyła, widać, że zdecydowanie preferuje zimniejszą pogodę. Szaleje w śniegu :lol:
Nie wiem kiedy porobimy jakieś zdjęcia- może w weekend ;)

Pozdrawiamy :)

• 2 weeks later...
Posted

A i my wiamy agilitową znajomą.Mam pytanko,kiedyś na wątku nauka malarstwa rysowałś chyba portret Komy można go gdzieś zobaczyć?
Mudiki Pozdrawiają:-D

Posted

Witamy wszystkich! :multi: Aaa strasznie się stęskniłyśmy bo od jakiegoś tygodnia wogóle nie mogłam wejść na DGM, nie mam pojęcia dlaczego :roll:

Mudik, my się w agility nie bawimy (chociaż kiedyś miałam chęć, ale ja to już mam słomiany zapał:evil_lol:), jedynie frisbee ale to też bardzo amatorsko ;)
Serdeczne dzięki za życzonka :loveu:

A tu dla przypomnienia portreciki Komki (nie wiem o ktory Ci chodziło więc wklejamy obydwa) ;)

Pozdrawiamy zaglądających :multi::multi::multi:

Posted

Dzieńdoberek !:multi:
Śliczny nowy avek i banner :cool3:
http://img167.imageshack.us/img167/5792/komarysunek1pm8.jpg
Jej ale ty ślicznie rysujesz :loveu:
http://img245.imageshack.us/img245/6991/komarysunek2vs8.jpg
Piękne :loveu:
A właściwie jak się nazywasz ?:p

Z okazji zbliżających się świąt i sylwestra, dużo szczęścia,zdrowia,pomyślności,szampana smacznego,choinki ładnej,sylwestra hucznego,od groma prezentów i wszystkiego najlepszego !
Życzy Paulina z Pimpkiem

Posted

[quote name='simbik']Ale suuuper portreciki :cool2:... może i ja się kiedyś uśmiechnę o moje psiunie, tak po sąsiedzku - łódzko ;)
Dzięki :) Może w wakacje ;)

[quote name='Pimpek']A właściwie jak się nazywasz ?:p
My name is Marzena :cool1:

I dla wszystkich odwiedzających naszą galeryjkę :):):)

Posted

Hej :multi:

W pierwszy dzień świąt pojechaliśmy do dziadków, nie mogliśmy Komki nie zabrać... głośno się tego domagała :evil_lol:

Dawno nie jechała autobusem więc troszkę się tego obawialiśmy, ale zachowywała się całkiem ok ;)
Podobnie nie byliśmy pewni czy poznają się z Atosem, ale też było ok ;) Atos bez przerwy sie do suni zalecał pod stołem :cool3: Zdjęć mamy mało, bo było okropnie ślisko, psy po podwórku chodziły na sztywnych łapach, bo im się rozjeżdżały :roll:

Atosek :loveu: