Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Koma']
no idziecie czy nie idziecie

ale się ociągają

Łoł! Ale długa smycz!!! To pewnie treningowa?? Albo cieczkowa :evil_lol:
[quote name='Koma'] i padnięty pies :lol:

Ech, te majtoszki :loveu:

Posted

justynia napisał(a):
Łoł! Ale długa smycz!!! To pewnie treningowa?? Albo cieczkowa :evil_lol:

Haha raczej pseudo-treningowa :eviltong: bo jest własnej roboty, za krótka i za gruba :roll: :lol:

Dziś na spacerze zarywał do Komki pies zza bramy :cool3: lizał ją po pyszczku przez siatkę :loveu: jakie to romantyczne było, aż się jego pańcia na podwórku śmiała :lol:

Posted

[quote name='Koma']nikt nas nie ogląda :-(
Komka- arab

OGLĄDAMY WAS!!!
CAŁY CZAS!!!
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Koma, znalazłaś jednak ręczniczek :lol: A wiesz, nam po ostatniej kąpieli zaginął.... :lol: Nie ma tam przypadkiem wyhaftowane :"TAMA"? :mad:

Ps. Wiedzieliście, że można mieć w poście tylko 30 obrazków? Licząc z emotikonkami (a chciałam więcej diabełków dać i się nie dało :razz:)

Posted

hahaha, rzeczywiście mamy frakcję ręczników dogomaniackich:lol: :lol: :lol:

Beta za bardzo nie chce chodzić w ręczniku, bo zaraz chce go zamordować...lepiej jej leżenie wychodzi ;)

Posted

arab wymiata:cool3:
Koma rozumiem, ze chodzicie nadal na lince tak? Puszczasz sucz z linka? Jesli tak to pamietaj, ze jak juz zrezygnujesz z linki to potem powinnas na jakis czas przypiac do Komy karabinczyk z 50 cm ok linka/sznurem. Zeby Koma ciagle myslala ze jest na lince, czula ja. To jest dosc istotne, potem widac roznice w zachowaniu bez linki ;) Ja tak nie zrobilam i musimy zaczynac 'zabawe' od nowa

Posted

justynia napisał(a):
Nie ma tam przypadkiem wyhaftowane :"TAMA"?

Haha nie ma :lol: ten ręcznik już jest zmasakrowany, jak Komka byla mała to lubiła go sobie pogryźć po kąpieli :evil_lol:
bellatriks napisał(a):
Czy ja dobrze widze? Nowe majciochy?:evil_lol: w grochy?

Dobrze widzisz ;) Z tym że nie są w grochy, a piłki (mundialowe majciochy:cool3: )

mila_2 napisał(a):
hahaha, rzeczywiście mamy frakcję ręczników dogomaniackich:lol: :lol: :lol:

No nie :lol:
Koma też na początku nie była nim zachwycona, ale chyba jest jej z nim dobrze i już nie zrzuca.

Agnes napisał(a):
Koma rozumiem, ze chodzicie nadal na lince tak? Puszczasz sucz z linka?

Na lince. Sucza zacieczkowała więc tym bardziej jej nie puszczam ;) O takim stopniowym skracaniu linki słyszałam i pewnie będę tak robiła (o ile sucz zrobi postępy). Narazie jedyne co ją interesuje to psy, więc nie ryzykuję :lol:
Czy dobrze rozumiem że Aza znowu na lince?

Posted

Códowna. Ma w sobie to coś no i kolor tygrysi jak moj ulubiony. A na tych fotkach z recznikiem ma nawet pysio whippetkowy, i chyba smukła z niej dziewczynka?

Posted

Koma napisał(a):
Dobrze widzisz ;) Z tym że nie są w grochy, a piłki (mundialowe majciochy:cool3: )

oo.. no to Komka już w 100% piłkarska dziewczyna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ja Azie zapielam linke niedawno na probe....roznica byla niesamowita, ona skubana wie kiedy ma linke dlatego musze potem jej skrawek linki zaczepic bo sie wycwanila:mad:Ale bede musiala wrocic na jakis miesiac znowu do linki, przy okazji pocwiczymy znowu komendy na odleglosc i przynoszenie pilki. Przez sesje zaniedbalam sucz i ona sobie samowolke uprawia:mad:
Powodzenia z Koma! :) Linka czyni cuda o ile dobrze jest wykorzystana i puszczac ja zawsze jak juz zaczelas to caly czas...nie mozna raz z linka raz bez

Posted

ajcka napisał(a):
i chyba smukła z niej dziewczynka?

Smukła, smukła, taka już jej natura bo je sporo, zbyt wiele ruchu to ona nie ma a mimo wszystko trzyma linię ;) Moje mocno zmiksowane charciątko :loveu:

bellatriks napisał(a):
oo.. no to Komka już w 100% piłkarska dziewczyna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ale biedna się zawiodła, bo chciała Polskę widzieć w finale :evil_lol: (marzenie)

Linka czyni cuda o ile dobrze jest wykorzystana i puszczac ja zawsze jak juz zaczelas to caly czas...nie mozna raz z linka raz bez

W naszej okolicy niunia i tak zawsze będzie zalinkowana, bo puszczenie jej tutaj byłoby totalnie bezmyślne, szczególnie że ostatnio panikuje na widok deskorolek (zakładałam temat na wychowaniu). Chciałabym móc w miejscach bardziej odludnych spokojnie ją puszczac bez obaw że wrócę bez suczy :shake:

Posted

Pręgowana charcica hyhy !!!!!!!!!!!!:evil_lol:

A komu w finale kibicujecie???? Bo Fruzia była za Brazylią, ja też, no ale odpadli, potem za Portugalią byłyśmy i też klops.....teraz już same nie wiemy.....:roll:

Posted

Carolcia, teqquila dziękujemy za odwiedziny :)

Agamtb napisał(a):
A komu w finale kibicujecie???? Bo Fruzia była za Brazylią, ja też, no ale odpadli, potem za Portugalią byłyśmy i też klops.....teraz już same nie wiemy.....:roll:

Właściwie to nie wiem. Do finału obstawiałam Argentyna-Brazylia :roll: Cóż, i włosi i francuzi grają nieźle, zobaczymy ;)

teraz Komka (zdjęcia z nowego aparatu taty:razz: )

dajcie mi spokój

co to? ;)

i Komka balkonowa

Posted

dajcie mi spokój

Ja tam nie chcę oglądać meczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co to? ;)

Ja obstawiam, że małe, pyszne ciasteczka:PROXY5: