g_o_n_i_a Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzien dobry! :multi: A czemu tu od dwoch dni cisza?? :shake: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Koma'] Taaaaaaa, skąd ja znam takie akcje :mad: :evil_lol: Koma wygląda na niezły kawał wariata :lol: Mizianka dla niej! Pozdrawiam! Marysia i Una Quote
Koma Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 hej hej sorry za zaniedbanie, zaraz wynagrodzę paroma fotkami ;) g_o_n_i_u ano jak nikt o fotki nie prosi :shake: ;) bellatriks dzięki, buziaki przekazane ;) Marysiu nie tylko wygląda na wariata ale i nim jest :evil_lol: Quote
Koma Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 fotki z dłuuugiego spacerku ;) Koma to by było na tyle ;) żałuję że nie zrobiłam fotki jak Komka całowała się ze swoim kumplem niufkiem przez bramę :lol: super widok, a jakoś o fotkach wtedy nie pomyslałam :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='Koma'] Komeczko, a co tam masz? :cool3: [quote name='Koma'] Komeczko, a na co tak patrzysz? :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ale ona pozuje ślicznie:-o a jaka ma piekna linie:cool3: Ona robi bobki?:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Zapraszam Ciebie I Komeczke Na Moja Nowa Stronke Quote
Koma Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Komeczko, a co tam masz? :cool3: patyćka :cool3: g_o_n_i_a napisał(a):Komeczko, a na co tak patrzysz? :cool3: na pańcia robiącego fotke :cool3: KaRa_TC napisał(a):Ale ona pozuje ślicznie:-o a jaka ma piekna linie:cool3: KaRa_TC napisał(a): no ba :cool3: :cool3: :cool3: KaRa_TC napisał(a):Ona robi bobki?:evil_lol: nie :roll: ona patrzy na patyćka :evil_lol: Quote
Koma Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 ewelinabuck napisał(a):Zapraszam Ciebie I Komeczke Na Moja Nowa Stronke napewno zajrzymy, dzięki :) Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Komcia jest słodziasta :loveu::loveu::loveu: A umaszczenie ma trochę jak.... dog niemiecki??? :roll: Quote
Koma Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 często ją porównują do amstaffa :roll: a ona naprawdę nic z tych psów w wyglądzie nie ma, oprócz pręg ;) na moje oko ma coś w whippeta :lol: Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Koma napisał(a): na moje oko ma coś w whippeta :lol: Sylwetka rzeczywiście podobna :lol: Quote
Agnes Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 niech sie wlascicielka cieszy, ze nie jest bardziej podobna do whippeta - np z energii tego charcika. Do nas na pole czasami doslownie wpada whippet - wszystkie psy dostaja "szalu", charcik popitala po calym polu, a za nim wszystkie psy - kilka rundek, 15 min spaceru i mozna isc do domu, bo psy nie maja sily isc ;) ps. narobilam sobie niezle zaleglosci tutaj ;) wlasnie nadrabiam:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dobry wieczor! Czy będą niedługo jakies foteczki? :cool3: Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Koma']fotki z dłuuugiego spacerku ;) Koma Chyba raczej dłuuugiego spacerku na dłuuuugiej smyczce... Rany ile ona ma metrów :crazyeye: :evil_lol: Quote
Koma Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Agnes żebyś Ty widziała co Koma wyrabia gdy jest puszczona na polu :evil_lol: robi z kilkanaście kół jak wariatka, dopiero jak jej jęzor wisi do ziemi to jest w pełni szczęśliwa :lol: mam nadzieję że się już niedługo zrobi cieplej to nareszcie będziemy sobie robić dalsze spacery :multi: g_o_n_i_u dzieńdobry, dzieńdobry, fotki Komuli będą dopiero w weekend, ale zaraz wrzucę jakieś inne ;) Lucy* a nawet nie wiem ile ona ma metrów :evil_lol: to są właściwie dwie złączone smycze które mają być namiastką wolności, druga duuużo dłuższa smyczka jest w "robocie", właśnie dziś idziemy kupić karabińczyk ;) Quote
Koma Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 taka leży góra śniegu na podwórku u dziadków :-o a takie potworki po nim pomykają ;) z czego jedna uporczywie wpatrywała się w okno ;) cdn... Quote
Koma Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 górka jest ulubionym miejscem do obserwacji dla Norki :lol: cdn... Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Smaczny patyczek :razz: fajne dziadkowe psiaki Quote
Koma Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 dzięki ;) a patyczek cód miód malina :lol: Tymczasem chwalimy się nowymi postępami ;) Właśnie wróciłyśmy z męczącego spacerku (bardziej dla mnie:lol: ), na który pańcia zabrała kółeczko :cool3: Z początku rzucałam jej na smyczy, ale mimo że jest dość długa to jednak co to za bieganie za zabawką na smyczy :shake: Puściłam smycz ale jej nie odpięłam bo sunia nie bardzo chce zabawkę przynosić i sądziłam że bym miała potem problem z jej złapaniem. Rzucałam i rzucałam coraz dalej i o dziwo szybciutko do mnie wracała i przynosiła :multi: A jak się chwilkę zastanowiła to odbiegałam a wtedy ona za mną :cool3: Chyba załapała że co to za zabawa jak jej nikt nie rzuca :lol: I podejrzewam że pomogło wbijanie do psiego łebka komendy "do mnie" którą w tym wypadku zamieniłam na "przynieś" Smycz nam służyła właściwie jako asekurację gdyby jednak jej odbiło ;) Przynajmniej sunia się wybiegała i teraz leży zmęczona :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Gratulacje dla Komeczki :cool3: Toz to bardzo madra psina jest;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Gratulujemy Komeczce takich postepow! :multi: A Dziadkowie mają słodziaste psiaczki :loveu: A zdjęcie Komci mozna prosic? :cool3: Quote
bellatriks Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 no to gratulujemy postępow!!!! :klacz: i kolejne buziaczki dla Komci:loveu: :buzi: Quote
Recommended Posts