Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej hej sorry za zaniedbanie, zaraz wynagrodzę paroma fotkami ;)

g_o_n_i_u ano jak nikt o fotki nie prosi :shake: ;)

bellatriks dzięki, buziaki przekazane ;)

Marysiu nie tylko wygląda na wariata ale i nim jest :evil_lol:

Posted

fotki z dłuuugiego spacerku ;)

Koma

to by było na tyle ;)
żałuję że nie zrobiłam fotki jak Komka całowała się ze swoim kumplem niufkiem przez bramę :lol: super widok, a jakoś o fotkach wtedy nie pomyslałam :placz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Komeczko, a co tam masz? :cool3:

patyćka :cool3:

g_o_n_i_a napisał(a):
Komeczko, a na co tak patrzysz? :cool3:

na pańcia robiącego fotke :cool3:

KaRa_TC napisał(a):
Ale ona pozuje ślicznie:-o a jaka ma piekna linie:cool3:

KaRa_TC napisał(a):

no ba :cool3: :cool3: :cool3:

KaRa_TC napisał(a):
Ona robi bobki?:evil_lol:

nie :roll: ona patrzy na patyćka :evil_lol:

Posted

często ją porównują do amstaffa :roll: a ona naprawdę nic z tych psów w wyglądzie nie ma, oprócz pręg ;)
na moje oko ma coś w whippeta :lol:

Posted

niech sie wlascicielka cieszy, ze nie jest bardziej podobna do whippeta - np z energii tego charcika. Do nas na pole czasami doslownie wpada whippet - wszystkie psy dostaja "szalu", charcik popitala po calym polu, a za nim wszystkie psy - kilka rundek, 15 min spaceru i mozna isc do domu, bo psy nie maja sily isc ;)
ps. narobilam sobie niezle zaleglosci tutaj ;) wlasnie nadrabiam:lol:

Posted

[quote name='Koma']

fotki z dłuuugiego spacerku ;)

Koma

Chyba raczej dłuuugiego spacerku na dłuuuugiej smyczce... Rany ile ona ma metrów :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Agnes żebyś Ty widziała co Koma wyrabia gdy jest puszczona na polu :evil_lol: robi z kilkanaście kół jak wariatka, dopiero jak jej jęzor wisi do ziemi to jest w pełni szczęśliwa :lol: mam nadzieję że się już niedługo zrobi cieplej to nareszcie będziemy sobie robić dalsze spacery :multi:

g_o_n_i_u dzieńdobry, dzieńdobry, fotki Komuli będą dopiero w weekend, ale zaraz wrzucę jakieś inne ;)

Lucy* a nawet nie wiem ile ona ma metrów :evil_lol: to są właściwie dwie złączone smycze które mają być namiastką wolności, druga duuużo dłuższa smyczka jest w "robocie", właśnie dziś idziemy kupić karabińczyk ;)

Posted

taka leży góra śniegu na podwórku u dziadków :-o

a takie potworki po nim pomykają ;)

z czego jedna uporczywie wpatrywała się w okno ;)

cdn...

Posted

dzięki ;) a patyczek cód miód malina :lol:

Tymczasem chwalimy się nowymi postępami ;)
Właśnie wróciłyśmy z męczącego spacerku (bardziej dla mnie:lol: ), na który pańcia zabrała kółeczko :cool3: Z początku rzucałam jej na smyczy, ale mimo że jest dość długa to jednak co to za bieganie za zabawką na smyczy :shake: Puściłam smycz ale jej nie odpięłam bo sunia nie bardzo chce zabawkę przynosić i sądziłam że bym miała potem problem z jej złapaniem. Rzucałam i rzucałam coraz dalej i o dziwo szybciutko do mnie wracała i przynosiła :multi: A jak się chwilkę zastanowiła to odbiegałam a wtedy ona za mną :cool3:
Chyba załapała że co to za zabawa jak jej nikt nie rzuca :lol: I podejrzewam że pomogło wbijanie do psiego łebka komendy "do mnie" którą w tym wypadku zamieniłam na "przynieś" Smycz nam służyła właściwie jako asekurację gdyby jednak jej odbiło ;)
Przynajmniej sunia się wybiegała i teraz leży zmęczona :evil_lol: