Koma Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Mam nadzieję że jutro albo w niedzielę nadrobię zaległości, bo pogoda u nas ostatnio taka że nie było sensu robić zdjęć. :) Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='tajdzi']Mikołajkowa Koma ale śliczna Mikołajkowa Komcia , Miodzio :wink: Quote
Lucy* Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Komeczka ma już czapę - a worek prezentów ?? kiedy kiedy ?? :angel: :angel: Quote
Basenji Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Mikołajka wspaniała. Ciekawe czy przyniesie jakieś świateczne gaziki. zdrówko Quote
Lucy* Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Świąteczne gaziki ?? :thinkerg: to takie gazy po świątecznym obżarstwie tak ?? :lol: Quote
Koma Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Gaziki? :hmmmm: :lol: Mam trochę zdjęć z dzisiaj ale sa kiepskiej jakości :( Dzisiaj już nie wkleję bo nie moge się połapać na nowym Dogo...:puppydog: Quote
Koma Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 Dobra jedno spróbuję ;) może się uda :lol: Quote
KaRa_ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Oooo Komeczka na śniegu i to w całości:-D :-D :-D Jaka ona śliczna i ten śnieżek na nosku poprostu miodzio!!! Quote
Koma Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 to nie ostatnie zdjęcie w całosci ;) tylko nie wiem czemu zdjęcia nie chcą mi się ładować na imageshack :( a że Pupilach i Onecie mam już zapchane to nie mam gdzie je wrzucić na serwer :roll: cóż, poczekam może później nie bedzie problemów :fadein: Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale śliczna Mikołajkowa Komcia , Miodzio :wink: super extra rewelacyjny masz avantarek :D Quote
Koma Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Dzięki ;) Komka coś kombinuje :roll: wącha... coś znalazła :thinkerg: już wyciąga :roll: i zabawa :lol: Komka kopacz ;) Quote
ewelinabuck Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 cudownosc duza z niej dziewczyna i jaka zgrabna niejedna by jej pozazdroscila:bigok: Quote
Koma Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Jutro ;) Dziś już mi się nie chce :P (sorry za szczerość :lol:) Quote
Koma Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Jeszcze pare fotek ze spacerku ;) hiena się czai :cool2: śnupeczka :) Komka a'la owczarek :lol: znów coś wyciąga :roll: i zabawa Quote
ewelinabuck Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki. Wesołych Świąt!:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
bellatriks Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Jejku jaka słodziutka Komcia!!!! :angel: Quote
Koma Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Dziękuje Ewelinko i Basko za piękne życzenia :calus: :angel: Ostatnie fotki ;) Oto co Komka lubi najbardziej- rozrabianie:jumpie: nie pozwala pani iść :lol: obłęd w oczach :lol: aż się poplątała :roll: ostatnie wąchnięcie... spojrzenie... i do domu :fadein: Quote
KaRa_ Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Ale Kompa silna jest,ze tak pancie przeciaga:) Chyba lubi snieg, bo strasznie wesola na zdjeciach jest:lol: Quote
agabass Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 W te święta i dni pełne cudów składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości. Aga, Gom i Dabli :x-mas: Quote
Recommended Posts