Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że można by na Polach Mokotowskich, robimy tam czasem spotkania BOSów, nie ma problemu ze spuszczaniem psów. W moim parku na Bródnie też w niedzielę nie powinno być problemu, SM nie bywa w weekendy, poza tym yorków sie nie czepiają :cool3:

Posted

moon_light napisał(a):
Buhahahhahah dajcie spokój :evil_lol:
Jak następnym razem będzie mnnie spisywał i burknie "rodzice!" to mu podam "Aszra i Uxalanda";)

buahahhahahahha:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak:eviltong:

Posted

A może są tu jacyś pod-warszawiacy - Legionowianie? ;) Bo nam z Bzem nudno samym na spacerkach ;) Zawsze możemy się przejechać też do W-wy coby się pointegrować na spcaerkach :) Planujecie w najbliższym czasie jakieś pola mokotowskie czy inny park? :cool3: chętnie się wbijemy z białym :)

Posted

hej wszystkim!bardzo dawno mnie tu nie było i widze ze nowe osoby sie udzielają-fajnie;) choć i ja nie stara;) pola mokotwskie są świetne ale jak nie mieszka sie tuż przy to trzeba troche czasu mieć aby tam pojechac. Ja najczęśćij przy siekirkach na polach spaceruje, w parku za kosciołem na ul.Chełmskiej i przy górce z godłem Powstańców jest też polana i no ludu;)

Posted

zapomniałam..;) jeśłi ktoś mieszka w mojej okolicy(chełmska/czerniakowska-dolny mokotów/sadyba) to bardz bardzo bardzo chetnie bede sie spotykać na wspólne spacerki i zabawy....często na sie nudzi boi taki 2 godziny chodzenia to fajna sprawa ale ile mozna tylko chodzić0Skya najchętniej by sie wspólnie pobawiła, połaziła, pokompała także zapraszam!!!!!!!!podaje moją komórke i już dziś ok 14 chetna na spotkanie jestem;)0668845269!w sobote i niedziela jest wystawa więc odpadam ale od poniedząłku ok 10 rano lub 18....a zresztą dogadamy sie!dajcie znać i pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Posted

Jak nie pada to my i codziennie możemy na PM przychodzic w celu towarzyskim....szczęśliwie mieszkamy blisko:multi: ale ostatnio to pieski na wczasy powyjeżdżały......jak na PM bezpieskowie to ciekawiej jest w naszym jeszcze bliższym Parku mauzoleum ( żołnierzy radzieckich)...więc ostatnio tam częściej bywamy:lol: Każdy nowy znajomy piesek ( i sunia:loveu: ) mile widziane:evil_lol:

Posted

Agata my chetnie ale musimu sie jakos dogadac co do dnia i pory Niestety pogoda nie bardzo sprzyja dalekim wyjscia.Przed wczoraj byłam na kabatach z bydlakami nie dosc ze ja mokra to psy sflarzone i cała trase jechalismy 130 na psuto tzn nikt sie do nas nie zblizył, chyba bali sie o spodnia :]
PS: Agata a bedziecie na wystawie bo ja sie przymierzam ?? to moze bysmy sie spotkały ??

Posted

Ja mam teraz pod opieką suczkę swoich rodziców, mała, młoda i wulkan energii. Potrzebuje kogoś do zabaw, bo z moją Jagna średnio dobrze się bawi (Jaguś jest leniwa i nie chce się bawić), a Czata ma cieczkę, więc spacer z nią odpada (póki co).

Posted

I znowu się nam pogoda rypnęła...
Ja bym w tygodniu chciała Bzowi jakąś integracje z psami zorganizować, co powiecie na piątek ? :cool3: na PM ? Jeśli oczywiście nie będzie tak jak dziś ...

p.s. Palatina, będzicie z Jagną agility kontynuować jeszcze ?