WEGGA Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Konisia, jutro mogłabym najwczesniej o 12.30 bo pracje w miedzyczasie. :) mieszkam wogóle przy wiatracznej wiec od strony złotego rogu. Quote
Bejka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Jeśli temat jest aktualny, to my za jakiś tydzień już będziemy do dyspozycji. Czekamy, aż cieczka się skończy :lol: Quote
*Monia* Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Puchu może być w tą sobotę? tylko jak nie będzie padać bo do mojego faceta będziemy szły pewnie, a on nie lubi jak niunia brudna jest :). A gdzie się spotkamy? Aby to było daleko od ruchliwych ulic, bo ja przewrażliwiona jestem po wypadku mojej suni (nic się jej na szczęście nie stało, ale mi uraz został). Quote
puchu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nie ma sprawy :) Możemy iść do parku (tego z wysepką), albo na pola na Skoroszach. Quote
*Monia* Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 W parku to kaczki.. Moja niuńka to pies polująco aportujący ;) i kiedyś miałam nieprzyjemność dostać w prezencie upolowanego ptaszka :shake: prosto pod nogi. Chyba skorosze lepsze bo tam zwierzyny mniej.. Jaka godzina ci pasuje? 14 może być? Quote
puchu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Godzina każda. Po sylwestrze wszystkie ptaszyska zwiały. Dzisiaj dopiero widziałam kilka na wodzie. Muj gargamel tez na nie poluje, ale na szczęście nie lubi wody. wiesz jak dojść na te pole? Quote
*Monia* Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tam jest kilka miejsc, w które chodze z ONkiem którym się opiekuję. Chodzi o to niedaleko cmentarza na Ryżowej? W sumie mi się ono nawet podoba. Jak o inne to i tak jakoś postaram się trafić ;) . Quote
puchu Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tam mnie jeszcze nie było :) Myslałam o tym za blokami, obok Leroya Quote
*Monia* Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Może być. Dzisiaj już takiego błota tam nie było strasznego więc jak nie popada to możemy tam iść. Mi ONek tam zawsze się cały w błocie wytarza, ale moja suńka trochę porządniejsza jest na szczęście :). To tam w sobotę o 14, tak? Quote
*Monia* Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 To do zobaczenia. Idziemy spaciu, bo mnie ciężkie 2 dni na uczelni czekają.. Quote
sylwekw Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Czoko ... Ja i Shojo jesteśmy tylko gośćmi miło przyjętymi przez Gruszenke jej pieska oraz ich sympatycznych znajomych z pieskami. Miło nas przywitali i zaakceptowali w swojej grupie mimo, że na początku Shojo była trochę niesympatyczna dla niektórych piesków (szczególnie brązowych) :-). Dlatego ja tu o niczym nie decyduję (w sensie godziny czy miejsca dokładnego) ale mam kontakt telefoniczny z Gruszenką i ona mi okresli godzinkę na która mamy się stawić (gruszenka chyba nie zagląda tu tak bardzo często) więc jesli chcesz to jak już będę znał godzinę to dam Ci znać (podaj jakis numer telefonu) a Ci sympatycznie ludzie i ich pieski na pewno przyjmą i Was. W każdym razie ustalenia dla mnie są na sobotę - ze względu na miejsce gdzie mieszkam tylko w weekend mogę przyjeżdżać na te spotkania ale oni chyba znacznie częściej się tam spotykają. Quote
Czoko Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Przypominam swój nr 600-474-927 (hi! hi! hi! - 1 listopada zamiast wykręcić nr do brata - Roberta - telefon wykręcił mi Twój nr). Może się okazać że nawet jeśli Was znajdę poruszając się przy pomocy planu miasta muszę szybko znikać - podczas spacerów nigdy nie wiem kiedy kto kogo zaatakuje albo zacznie oszczekiwać i to niezależnie od płci...Chocunia też jest brązowa tylko już więcej nie urosła - 43 cm. I też jest polująco-aportująca... Quote
sylwekw Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Plan miasta chyba nie będzie Ci potrzebny - łatwo to miejsce znaleźć a już w samym parku to byśmy się zdzwonili ... ... Do sprzeczek między psami dochodziło co jakiś czas ale na szczęście to były niegroźne sprzeczki ... tylko moja Shojo na początku trochę bardziej niż jako sprzeczkę potraktowała spotkanie z seterem irlandzkim a potem z młodym bokserem ale obiecuję, że w razie potrzeby moja Shojo będzie pod kontrolą i Twojej Choco krzywdy nie zrobi :-) Quote
Czoko Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wcale nie boję się o Shojo tylko nieprzewidywalne zachowanie mojej Choco - największa przyjaciółka sprzed kilku miesięcy mieszkająca w mieszkaniu obok nas na piętrze jest jej największym wrogiem a z innymi pieskami i suczkami jest szaleńcza zabawa. Czasem kogoś zobaczy z daleka i zaczyna się pierwsza rzucać - cóż zobaczymy na miejscu. Quote
konisia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Czoko i sylwekw napiszcie proszę o której jutro do Skaryszewskiego się wybieracie to może my też się pojawimy:) WEGGO mogłabyś też przybyć? Z naszego spotkania nic nie wyszło - może tym razem się poznamy? Pozdrawiam. Quote
sylwekw Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witaj konisia ... Spotkanie zaplanowane było na 14:30 ale ponieważ Czoko ma gości a ja kończę malować pokój dziecka to my się dzisiaj nie stawimy ale Gruszenka i jej znajomi z pewnścia swoich planów nie zmieniają (rozmawiałem z nią przed chwilą przez telefon). Nie wiem jak Czoko ale ja się umówiłem z Gruszenką, że jutro o 14:30 też się spotykamy - i ja na pewno będę miał aparat fotograficzny, żeby potem tu na forum pokazać parę zdjęć z naszego spotkania. Quote
puchu Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 *Monia* doszła wiadomość? Nie stawimy się dzisiaj, bo Aria pocharatała łape i ma kilkudniowy zakaz biegania :( Może za tydzień? Quote
mortikia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 my chcemy my chcem sie spotykać!!!!niesty jeśłi na dworze to dopiero od lutego bo coprawda 100%kwarantanny nie uznaję ale tez nie przesadzam z spacerkiem-tylko chodnik i i tak nie zwsze-zresztą małe nużki nie chcą dużo chodzić bo opuszki sie troche już starły od nadmiaru i teraz niebardzo;) ale w lutym to my chętnie podaje moje gg 1226106 i zawsze piszcie dogokochający;) my na mokotowie dolnym mieszkamy pozdrawiamy:p Quote
ASICA Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 witam dolny mokotów:p jak ci maleństwo troszke podrosnie to zapraszam na wspólny spacerek,moje koniki chetnie pogalopuja wspólnie:cool3: Quote
martynkao Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Witam Warszawiaków :lol: Czy jest ktos z Bemowa??:] Poszukuje towarzystwa do wybiegania mojego 4miesiacznego Borderka :D Nudzi mu sie nie raz (dwa psy w domu mu nie wystarczaja) a ile sie mozna szkolic ;) wiec mze jest ktos kto dosc czesto wpada w weekendy na Forty na Bemowie lub do lasku na Starym Bemowie ?? Pozdrawiam Quote
mortikia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Asika chętnie chętnia ale jakie konie?takie najprawdziwsze?wow!!!!!!!!!!no to moze jakiegoś psa też byś wzięła;) pozdrawiam:cool3: Quote
mortikia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Zaimponowałaś mi!w tak młodym wieku tak wyostrzone zainteresowania....ja żeby wiedziec co chce robić musiałam rok studiów zawalić;) ale tym chętniej z Tobą i twoimi konikami pobiegamy, byleby nas małych malamutów nie zjadły...;) pozdrawiam Ciebie i twoje pieski:eviltong: Quote
Recommended Posts