Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tak myslałam że to Wy ;-)) owszem ta kobita z tamtym psem jakaś dziwna widziałam jak latała za nim a później znowu puszczała :-? i później też twoje psiska widziałam że bydwa podładowane ale Jojka nie zaczepiały ;-)) chociaż przybiegło któreś tylko nie poznałam które bo ciemno już było... a My z piłeczką teraz chodzimy więc łatwo nas poznać no i w czerwonym szaliczku ... :D zresztą trzeba będzie się zaraz przejść bo zaraz na miasto mam jechać po różne takie tam ;-))

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tego psa juz drugi raz spotkaliśmy. Obeszłoby się bez awantury, bo on w sumie jak biega luzem, to tylko warczy, a mój Boogie nie jest skory do wszczynania awantur, raczej odpuszcza takie prowokacje. Niestety jak babka tgo psa złapała, to się zrobił strasznie agresywny i zaatakował moja Sabinę. Tego już Boogie nie zdzierzył i wcale mu sie nie dziwię... No i się wszystykie trzy zakotłowały :roll:

A podładowana była tylko Sabina ;) Po Boogiem awantura spłynęła jak po kaczce. Mógł ci się wydać podładowany, ale to wasza piłka tak go podkręciła :lol: (to on do was podbiegł, nota bene wyłamując, bo mu nie pozwalałam ;) ) No i wkurzał się na Sabinę, bo ta co i rusz mu chciała bęcki spuszczać - własnie dlatego, że była podładowana ;)

Posted

:lol: to widze że musze chować piłke jak Boogie idze :lol: no ale ja mu się nie dziwie taka różowiutka i piszcząca :lol: a ja właśnie z pingwinem wróciłam... pare ni temu musiał sobie poduszke załatwić ale dopiero dzisiaj to zauważyłam jak rano mi zaczął kuleć... ale nic dziwnego jak za piłką zamiast po trawie robić fikołki i ostro zawracać i hamować to robił to na chodniku i teraz pół poduszki poszło więc mam małego kaleke z przodu pazur naderwany w ukrwionym miejscu ( na szczęście już nie krwawi) no i z tyłu ta łapa i to obydwie prawe ...

Posted

ja Ci nie powiem bo ani razu nie byłam na takim spotkaniu ja to jedynie dogowiska u nas na kabatach na polach organizuje ale na takie spotkanie jak tu jest to ja nigdy nei dotarłam ;-))

Posted

[quote name='jo-jo']ja mieszkam na kabatach dlatego tu robie dogowiska ;-))Ale wygodnicka :cunao:

kabaty są piękne..
Fakt, jest na Kabatach sporo urokliwych miejsc :fadein: No i jest mnóstwo fantastycznych miejsc na spacerki z psami :D

Posted

asher napisał(a):
Ale wygodnicka :cunao:

Fakt, jest na Kabatach sporo urokliwych miejsc :fadein: No i jest mnóstwo fantastycznych miejsc na spacerki z psami :D

No wiesz ja wcale nie jestem taka wygodnicka tyle że nie mam transportu a tu łatwy dojazd metrem kawałek piechotą i już masz piękne pola :D

Posted

Gocław rok temu jeswzcze by mi odpowiadał :roll: ...
Teraz to już raczej Bródno i okolice. Poza tym wydaje mi się, że moj szczeniak już trochę za duży jest dla Twojego psiaka :shake: ...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Na ochocie dobrym miejscem są dawne działki przy zachodnim >>taki duzy teren do biegania dla piesków. Na brudnie dobrym miejscem są pola na przeciwko cmentarza i lasek brudnowski >> przy Carefure na trasie do marek << lasek jest piekny zauroczył mnie :)

• 2 weeks later...
Posted

Na Służewiu jest rewelacyjna Dolinka Służewiecka - dokładnie pomiędzy Służewiem, a Ursynowem :) Ciągnie wzdłuż ulicy Dolina Służewiecka - od Puławskiej, aż do skrzyżowania z Nowoursynowską. Jest potoczek, są stawy. Super miejsce na spacery!