jo-jo Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 no tak myslałam że to Wy ;-)) owszem ta kobita z tamtym psem jakaś dziwna widziałam jak latała za nim a później znowu puszczała :-? i później też twoje psiska widziałam że bydwa podładowane ale Jojka nie zaczepiały ;-)) chociaż przybiegło któreś tylko nie poznałam które bo ciemno już było... a My z piłeczką teraz chodzimy więc łatwo nas poznać no i w czerwonym szaliczku ... :D zresztą trzeba będzie się zaraz przejść bo zaraz na miasto mam jechać po różne takie tam ;-)) Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Tego psa juz drugi raz spotkaliśmy. Obeszłoby się bez awantury, bo on w sumie jak biega luzem, to tylko warczy, a mój Boogie nie jest skory do wszczynania awantur, raczej odpuszcza takie prowokacje. Niestety jak babka tgo psa złapała, to się zrobił strasznie agresywny i zaatakował moja Sabinę. Tego już Boogie nie zdzierzył i wcale mu sie nie dziwię... No i się wszystykie trzy zakotłowały :roll: A podładowana była tylko Sabina ;) Po Boogiem awantura spłynęła jak po kaczce. Mógł ci się wydać podładowany, ale to wasza piłka tak go podkręciła :lol: (to on do was podbiegł, nota bene wyłamując, bo mu nie pozwalałam ;) ) No i wkurzał się na Sabinę, bo ta co i rusz mu chciała bęcki spuszczać - własnie dlatego, że była podładowana ;) Quote
jo-jo Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :lol: to widze że musze chować piłke jak Boogie idze :lol: no ale ja mu się nie dziwie taka różowiutka i piszcząca :lol: a ja właśnie z pingwinem wróciłam... pare ni temu musiał sobie poduszke załatwić ale dopiero dzisiaj to zauważyłam jak rano mi zaczął kuleć... ale nic dziwnego jak za piłką zamiast po trawie robić fikołki i ostro zawracać i hamować to robił to na chodniku i teraz pół poduszki poszło więc mam małego kaleke z przodu pazur naderwany w ukrwionym miejscu ( na szczęście już nie krwawi) no i z tyłu ta łapa i to obydwie prawe ... Quote
asher Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Przed Boogim to w sumie nie trzeba ;) Przed Sabiną i owszem :lol: Strasznie się nakręca na piszczące zabawki... Quote
jo-jo Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 dobrze to w takim razie będę chwować jak będziecie na widoku ;-) :lol: Quote
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Powiem jedno.Ja leniwe dziecko niehcce czytac od początku więc pytam..o której, kiedy i gdzie spotkanko :) Quote
jo-jo Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 To Ja Ci też poowiem jedno że o ile dobrze mi wiadomo to z tego topicku żadne spacerki w tym tygodniu nie są umówione w końcu święta ;-)) Quote
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 aha..ale najcześciej gdzie się spotykacie..? Quote
jo-jo Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja Ci nie powiem bo ani razu nie byłam na takim spotkaniu ja to jedynie dogowiska u nas na kabatach na polach organizuje ale na takie spotkanie jak tu jest to ja nigdy nei dotarłam ;-)) Quote
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 kabaty to dla mnie drugi koneic wawy :P Quote
jo-jo Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 ja mieszkam na kabatach dlatego tu robie dogowiska ;-)) Quote
PUENTA imszar Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 kabaty są piękne..na mój temat o spotkaniach na pradze nikt nie odpisuje :( Quote
asher Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='jo-jo']ja mieszkam na kabatach dlatego tu robie dogowiska ;-))Ale wygodnicka :cunao: kabaty są piękne..Fakt, jest na Kabatach sporo urokliwych miejsc :fadein: No i jest mnóstwo fantastycznych miejsc na spacerki z psami :D Quote
jo-jo Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 asher napisał(a):Ale wygodnicka :cunao: Fakt, jest na Kabatach sporo urokliwych miejsc :fadein: No i jest mnóstwo fantastycznych miejsc na spacerki z psami :D No wiesz ja wcale nie jestem taka wygodnicka tyle że nie mam transportu a tu łatwy dojazd metrem kawałek piechotą i już masz piękne pola :D Quote
PUENTA imszar Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 moja "koleżanka" mieszka na kabatach :P może kojarzysz taki trzeżony pawilon pod samym tesco.. moja "koleżanka" wstaje rano patrzy przesz okno i co widzi?białą ścianę Quote
PUENTA imszar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 halo!!Co tak temacik ucichł.. w warszawie tyle osób :) Quote
talut Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 nie miałabym nic przeciwko spacerkowi w Wawrze :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):kabaty są piękne..na mój temat o spotkaniach na pradze nikt nie odpisuje :( Puenta, ktore miejsce na Pradze Cię interesuje? Quote
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Jeżeli chodzi o Pragę to znam kilka fajnych miejsc.Intersuje mnie saska kępa, grochów, może gocławek.Najczęściej spotykam się w skaryszewskim (saska) jeziorko (gocławek) Quote
PiotrekJ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Gocław rok temu jeswzcze by mi odpowiadał :roll: ... Teraz to już raczej Bródno i okolice. Poza tym wydaje mi się, że moj szczeniak już trochę za duży jest dla Twojego psiaka :shake: ... Quote
ASICA Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Halo!!:mad: :p Mokotów też jest dobrym miejscem na wspólne spotkania ale jakoś cisza na ten temat:razz: Quote
PUENTA imszar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Mokotów dobry, ale teraz za zimno i mamy cieczkę, znaycz się Sonia ma :evil_lol: Quote
Usia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Na ochocie dobrym miejscem są dawne działki przy zachodnim >>taki duzy teren do biegania dla piesków. Na brudnie dobrym miejscem są pola na przeciwko cmentarza i lasek brudnowski >> przy Carefure na trasie do marek << lasek jest piekny zauroczył mnie :) Quote
mwijatak Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Może odświerzę temat:lol: Czy macie jakieś miejsca na spacery na Mokotowie?? Dokładniej na Służewiu?? Chętnie bym wybiegała swoje rudości;) Quote
asher Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Na Służewiu jest rewelacyjna Dolinka Służewiecka - dokładnie pomiędzy Służewiem, a Ursynowem :) Ciągnie wzdłuż ulicy Dolina Służewiecka - od Puławskiej, aż do skrzyżowania z Nowoursynowską. Jest potoczek, są stawy. Super miejsce na spacery! Quote
Recommended Posts