Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludek napisał(a):
Czyżby Warszawiacy posnęłi:)

Ja niedawno wstałam :oops:
Ja w tygodniu nie dam rady :( Chyba, ze ktoś chetny na spacer o 20,00 :lol:

Posted

Pika ja chętnie wieczorkiem na spacerek , ale na pola juz pewnie nie będzie mi się chciało jechać może gdzieś bliżej mojej okolicy :D ???

Posted

[quote name='Olcia'] Pika ja chętnie wieczorkiem na spacerek , ale na pola juz pewnie nie będzie mi się chciało jechać może gdzieś bliżej mojej okolicy :D ???

a moze mojej ? :evilbat:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Olcia'] Pika ja chętnie wieczorkiem na spacerek , ale na pola juz pewnie nie będzie mi się chciało jechać może gdzieś bliżej mojej okolicy :D ???

a moze mojej ? :evilbat:

no to zaraz zrobimy licytację :D a w której dzielnicy mieszkasz??

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):
no to zaraz zrobimy licytację :D a w której dzielnicy mieszkasz??

Bielany - zielone Bielany :D

no to przecie rzut beretem ja na Bródnie, Pika to może do lsku bielańskiego się przespacerujemy??

Posted

Ara nie mogę do Ciebie wysłać priva - pisze mi, że taki użytkownik nie istnieje :o (oczywiscie pisze dobrą nazwe - tylko teraz skrotow używam)

Ja moge na spacerek w środę lub czwartek przez cały dzień :D
We wtorek nie moge bo zawoże boksie. :wink:

Asher a Ty się ucz! Bo będziesz miała popraweczki :evilbat: chyba ze juz zaliczasz popraweczki, bo z Tobą to wszystko możliwe! Kobieto kiedy Ty skończysz tą edukacje :roll:

Posted

[quote name='Olcia'] Pika to może do lsku bielańskiego się przespacerujemy??
:o Po nocy? :o

Ja do lasku mam kawałek :wink: Ja te Bielany bliżej Bemowa :wink:

[quote name='doddy']Ara nie mogę do Ciebie wysłać priva - pisze mi, że taki użytkownik nie istnieje :o
Doddy Ara ma w nicku taki łacznik & i to on sprawia problemy w wysyłaniu priva doi osób które takowy posiadają
Najlepsze co możesz zrobić to wpisac jej nicka ręcznie, albo wcisnąć "podgląd postu" i zobaczyć jak wygląda jej nick (a pewnie zobaczysz jakieś dziwne znaki w miejsce tego nieszczęsnego "&") i wtedy popraw to ręcznie

• 3 weeks later...
Posted

super 8)
Ja myslalam o bemowie..moze Forty? :lol: :lol: Mam nadzieje ze tym razem nas burza nie spotka :lol:

Wysle sms'a do dziewczyn z bemowa, one maja ONki. Moze bede chcialy isc :)

Godzinka mi pasuje.

Posted

ja tez bym sie chetnie przylaczyla, ale nie mam swoich czarnuchow :( , na dzialce siedza , a moze w sobote albo niedziele tez bedziecie sie spotykac??

Posted

bo ja nie wiem gdzie sie umawiamy kiedy i ktorej...........dajcie mi znac bo mi dogo.nie chciala sie zaladowac a pozatym ja jutro pracuje a weekend mam wolny
moze sie umowimy na wieczor dzisiaj na 19:00
ja odczytam wiadomosc o godzinie 18:30
wiec czekam na info

Posted

iac Ty to masz zapłon! :lol:

NApisałam przeca że o 15.30 sie spotykamy i my sie z Anetką spotkałyśmy, a po drodze spotkałyśmy jeszcze dwie DoGomaniaczki z pięknym ONKiem :D

No cóż, może następnym razem ;)