Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nie wiem, poczekajmy na reszte, moze tu zajrza i cos powiedza o ktorej im pasuje.

A aparacik ja mam-cyfroweczke :ylsuper: Mamie sie udalo wyniesc z pracy :lol: :grins:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, ze jutro nas sie kilka osób wybierze. Zastanawiajcie się gdzie i o której a ja teraz idę z Vanity na spacerek :D :lilangel:

Posted

Ja jutro napewno będę na Fortach. Tylko jeszcze nie wiem o której ... :roll:

A dziś też było fajnie. Psiaków (płci męskiej) nie było więc i problemów nie mieliśmy i Gajka mogła się porządnie wybiegać :wink:

Posted
No dobra, ale ja nie wiem gdzie te Forty sa :(

Bardzo blisko Ciebie :wink:

Chciałam znaleźć jakąś dobrą mapę ale niestety nie wyszło mi to :roll: Zajrzyj może tu:

http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=0&max_katalog=n16_&katalog=n15_&x_obr=2475&y_obr=3511&x_15=105567&y_15=74830&form_t=0&tool=3&info=〈=pl

Tak jak jest Obrońców Tobruku, to poniżej znajduje się zielone pole (park) i na nim niebieska cienka i nieregularna linia (to fosa na terenie Fortów)

Tutaj:

http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11890&postdays=0&postorder=asc&start=195

iac1 zaznaczył też Forty na mapce :)

Mam nadzieję, że trochę pomogłam :D

Posted

Hmmm, popatrzylam na swoja mapke i to jest jakies zadupie. Mozemy sie umowic w jakim miejscu gdzie jest jakas ludnosc :lol: bo az strach tam samemu isc. Te Forty sa wielkie, jak mamy sie umowic jak to takie duze jest :roll:

Posted

A ja dziś byłam na Polach Mokotowskich (3 pipety widzialam :lol: ), ale deszcz mnie niestety złapał :) . Zadnego Dogomanika tez niestety nie spotkałam, ale i tak bylo sporo psów :lol: .

Posted

Niestety nie byłam dziś na Fortach. Siła wyższa :( :( Do tego wszystkiego pół dnia nawalał prąd na naszej wsi, więc byłam odcięta od świata (czytaj: internet :lol: )

Hmmm, popatrzylam na swoja mapke i to jest jakies zadupie. Mozemy sie umowic w jakim miejscu gdzie jest jakas ludnosc :lol: bo az strach tam samemu isc. Te Forty sa wielkie, jak mamy sie umowic jak to takie duze jest :roll:

Anetta

Jakie zadupie? :lol: Teren wygląda na duży tylko na mapie :D

Są ładne ścieżki porobione. Dla spacerowiczów i dla rowerowiczów, chodza tam ludzie. Ani nie pustka totalna, ale i nie tłumy. Psiaki (i siebie :lol: ) można przegonić po górkach. Kto był, niech potwierdzi.

Spotkanie można zrobić na stadionie. Wejście na niego jest również od ul. Obrońców Tobruku. Dość charakterystyczny stadion, bo jest to poprostu duże pole z małym białym baraczkiem stojącym na środku :lol:

Posted
:lol: :lol:

Kaji mordka sie smiala :lol:

Pokazali jeszcze Jagienke Palatiny :)

Ojjj wylatala by sie, wylatala :evillaug:

Dlaczego ja tego nie widziałam???

Hej Wam wszystkim!

Strasznie załuję, że nie mam dostępu do netu (tylko okazjonalnie).

chętnie bym się z Wami na spacerek wybrała kiedyś...

Posted

Bywam często na Polach Mokotowskich, bo mam blisko...

Gdyby ktos z Was myślał, że ja to może ja to podchodźcie -Jestem zawsze z dwoma ponkami. Malutka, rozbrykana Jagna rzuca się w oczy, a Czata to taki hałaśliwy psiak w haltim na pysiolku!

Whippetko,

Może byśmy się kiedyś spotkały!!???

Chętnie poznam Twoją suniolkę!!!! :lol:

Posted

PALATINA tego twojego brzdąca to nie trudno zauważyć :lol: :lol: :lol:

Ja niestety nie mam transportu na pola a autobusem to troszkę jeszcze dla Vanity za daleko. Na niedzielę bym się chętnie umówiła na fortach bema

Posted
:lol: :lol:

Kaji mordka sie smiala :lol:

Pokazali jeszcze Jagienke Palatiny :)

Ojjj wylatala by sie, wylatala :evillaug:

Dlaczego ja tego nie widziałam???

To bylo na Wocie o 18. A wczoraj tez na Wocie jak co tydzien jest program z serii "Moj pies i inne zwierzaki" i znow pokazali te urywki z festynu +dodatki. Wszystko mam nagrane 8)

Na nastepny spacerek jestem chetna :lol:

Posted

Anetta oczywiście pożyczysz to co nagrane :wink: . Właśnie wróciłam z kolejnego krótkiego spacerku i coraz bardziej nam się podoba :D

Teraz jeszcze gdzie i o której się spotykamy??? :P

Posted

Palatina,

bardzo chętnię :D . Na Polach będę nawet jutro, ale to w szkolnych godzinach, więc raczej każdy o tej porze nie ma czasu... A w weekend?

Mówić raz, dwa gdzie zlot i kiedy :lol: .

Katerinas,

Już w ten weekend możesz sie spotkac, prawda? :lol:

Posted

Whip - Co do stanu Gajki, to tak :wink: Co do nas, to jeszcze nie wiem :roll: Do weekendu jest jeszcze tyle czasu :roll:

A czy Twoja to szybka biegaczka? :wink: Bo moja Gaja jak dogania to podgryza :lol: A Twoja whippetka to dużo sierści chroniącej doopsko chyba nie ma :lol:

Ale nie martw się, założę jej kagańczyk :lol: