Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też, ja też! Chętniej na fortach. :)

EDIT: ja to wręcz wyłącznie na fortach, nie podejmę się dojazdu na pola z dwoma psami, a mam chwilowo sukę znajomej. :eviltong:

Posted

No w końcu spacer bliżej nas! :lol:
Może wpadniemy po treningu, tylko o której ?
Trening mamy do 13, więc najwcześniej o 14 moglibyśmy dołączyć, ale najwyżej was jakoś znajdę ;)

Posted

puchu napisał(a):
Też bym chętnie przyszła :) Jaki tam jest najbliższy przystanek?

Przystanek najbliżej to jest FORT BEMA , stamtąd najbliżej dojść ;)
Widzę , ze coraz więcej psiaków się zbiera :loveu:

Posted

To możemy się umówić na 14stą, gdzie dokładniej się spotykamy?

Od razu powiem, że suczka z którą będę nie lubi, jak inne psy naruszają jej przestrzeń osobistą (w większości przypadków), potrafi warknąć i kłapnąć, ale krzywdy nie zrobi. Aczkolwiek zapewne cały albo większość spaceru będzie na smyczy. :)

Posted

Szura napisał(a):
To możemy się umówić na 14stą, gdzie dokładniej się spotykamy?

Od razu powiem, że suczka z którą będę nie lubi, jak inne psy naruszają jej przestrzeń osobistą (w większości przypadków), potrafi warknąć i kłapnąć, ale krzywdy nie zrobi. Aczkolwiek zapewne cały albo większość spaceru będzie na smyczy. :)

Można się spotkać przy tym wielkim boisku, ale nie wiem czy wszyscy kojarzą, ja zawsze przy nim wysiadam, bo jest najbliżej :lol:

Pyr ? :cool3:

Posted

Nie, szetland. :lol: Pyr pojechał na weekend na jakieś seminarium czy coś. ;)

A, i proszę się nie śmiać z Tosia, powycinałam mu dziś filce i ma łyse łaty. :evil_lol:

Posted

Szura napisał(a):
Nie, szetland. :lol: Pyr pojechał na weekend na jakieś seminarium czy coś. ;)

A, i proszę się nie śmiać z Tosia, powycinałam mu dziś filce i ma łyse łaty. :evil_lol:

Aaa, okej, bo po opisie skojarzyło mi się z pyrem. :smile:

Postaramy się :evil_lol:

Posted

Beza jest przekochana, ale jak ustawia innego psa, to czasem wygląda na bardzo zaangażowaną. :evil_lol: Wolę ostrzec. Ja sama to cenię, dzięki temu Tonic nauczył się mieć totalnie wywalone na takie akcje (tzn po prostu odskakuje, csuje, ale zupełnie się nie przejmuje ;) ). również w wykonaniu innych psów.

Paulaa, różnica jest taka, że Bezut jest po prostu typową jedynaczką, a u pyra takie zachowanie wynika z przeżywania świata. :P

Posted

Katarzyna_warszawa napisał(a):
Witam,
jest ktoś chętny na wieczorne tak po 19, spacery po Parku Olszynka lub sadach Żoliborskich ewentualnie w niedalekiej okolicy?

A jakiego masz psa ? Bo my często bywamy w Parku Olszyna ;) .. może już was kiedyś widzieliśmy ?