Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
tak, Etna też będzie, to jak będzie miejsce do pobiegania to może się pobawią :)

No mam nadzieje:) a miejsce na pewno bedzie, ja jak bylam tam w zeszlym roku to na około tego wszystkiego dużo psiarzy psy puszczalo;)

Posted

westie_justa napisał(a):
No mam nadzieje:) a miejsce na pewno bedzie, ja jak bylam tam w zeszlym roku to na około tego wszystkiego dużo psiarzy psy puszczalo;)

a, no to fajnie :)

Posted

Ja wam mogę powiedzieć jak dojechać bo to prawie przy moim bloku jest zresztą ja też tam wpadnę. Proponuje przynajmniej Oli od ratusz arsenał 190 do Raginisa i idziesz cały czas prosto wzdłuż bloków. Moge nawet mapke narysować. Dojeżdza tu też 112, Z9 i 422.

Posted

zootechniczka napisał(a):
Ja wam mogę powiedzieć jak dojechać bo to prawie przy moim bloku jest zresztą ja też tam wpadnę. Proponuje przynajmniej Oli od ratusz arsenał 190 do Raginisa i idziesz cały czas prosto wzdłuż bloków. Moge nawet mapke narysować. Dojeżdza tu też 112, Z9 i 422.

o dzięki .;) moja orientacja w terenie jest baaardzo kiepska. :D może ktoś ze mna chce jechać ? :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
o dzięki .;) moja orientacja w terenie jest baaardzo kiepska. :D może ktoś ze mna chce jechać ? :D

Moja tak samo;) tez bym z kimś pojechała ale my roznych miejsc :P

Posted

zootechniczkaa jak się nazywa najbliższy przystanek przy tym parku ? Ragnisa ? Bo mi głównie nazwa przystanku potrzebna, 112 chyba gdzieś obok nas jeździ nawet. :smile:

Posted

[quote name='Aleksandra95']o dzięki .;) moja orientacja w terenie jest baaardzo kiepska. :D może ktoś ze mna chce jechać ? :D

[quote name='westie_justa']Moja tak samo;) tez bym z kimś pojechała ale my roznych miejsc :P

[quote name='paulaa.']http://agilitybemowo.pl/archiwum/item/76-edycja-wiosenna-imprezy-26-27052012

Kurcze, dlaczego my mamy treningi w weekendy. :placz:

Ale może wpadne wcześniej, ktoś wie co tam dojeżdża ? Bo zupełnie nie kojarze tego parku..

jak chcecie to z przystanku Raginisa możemy iść już razem :) niestety nie jestem w stanie przyjechać po każdą z Was :D

Posted

motyleqq napisał(a):
jak chcecie to z przystanku Raginisa możemy iść już razem :) niestety nie jestem w stanie przyjechać po każdą z Was :D

hahaha :evil_lol: spoko, tu to już bliziutko, jak sie zorintuje jak gdzie wsiąść to może dojade a jak nie to tylko w niedziele bede;)

Posted

My będziemy wcześnie, pewnie już koło 8-9, bo o 12 musimy lecieć na trening, a chce jak najwięcej zobaczyć. :smile: Mam nadzieje, że trafie jakoś. :D

Posted

westie_justa napisał(a):
Dzięki;) mam trase pociągiem do zachodniej i póżniej autobusem PKP wola... oj czarno to widzę :evil_lol:

w takim razie mogę Cię odebrać z zachodniej, mam blisko :)