Ewa&Duffel Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 My się chetnie wybierzemy na PM w niedzielę, dawno tam nie byłam. ;) Quote
Yuveza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):My się chetnie wybierzemy na PM w niedzielę, dawno tam nie byłam. ;) o fajnie fajnie już 3 osoby:)! Quote
paulaa. Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 My zobaczymy jeszcze. ;) Nikt się nie wybiera gdzieś bliżej Bielan ? :cool3: Quote
*Monia* Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 zootechniczka napisał(a):Po wczorajszym udanym spacerku z Moniką i Shiną już planuję kolejnym. Mój psiak wrócił cały umorusany w błocie ale szczęśliwy jak nigdy, choć i tak było mu mało ;). Tym razem planuję w najbliższą niedziele maraton po parku Moczydło i pobliskich parkach lub forty Bema. Ktoś chętny? Nawet na kierownicy błoto miałam, o siedzeniach nie wspomnę :evil_lol:. Niestety jak pisałam towarzyska Shina nie jest, ale dzięki za cierpliwość i że nie uciekłaś po pierwszym jej ryknięciu ;). Na sam koniec spaceru jak poszliście Shina ładnie się już ładnie z jakimś psem witała (a ja czekałam wycofując się aż właścicielka się po niego ruszy), ale niestety postanowił jej zadek obejrzeć, cierpliwość się skończyła i mu się delikatnie dostało. Po tym właścicielka się zorientowała że moje wycofywanie się prawie na dach samochodu nie było bezcelowe :roll:. Niestety my w najbliższe dwa weekendy raczej nie damy rady, a szkoda bo takie spacerki wśród ludzi i psów to fajne ćwiczenie dla mojego małego złośliwego gburka ;) Quote
motyleqq Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 westie_justa napisał(a):w niedziele?? jak to? ludziee :( aj, no niestety, chociaż nie mam jeszcze grafiku na niedzielę. ale raczej będę w pracy... zobaczymy :) Quote
Amber Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 A ty Aga cały tydzień tak pracujesz? Ani chwilki wolnej? Ma już nieco ogarnęłam uczelnie, mam wolną środę i czw. jak na razie. Quote
zootechniczka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 puchu napisał(a):Tym razem mam nadzieję dołączy :) To co puchu niedziela godzina 12 park moczydło? Bo jak nie to może podłącze się pod spacer na PM. Quote
motyleqq Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Amber napisał(a):A ty Aga cały tydzień tak pracujesz? Ani chwilki wolnej? Ma już nieco ogarnęłam uczelnie, mam wolną środę i czw. jak na razie. ja mam różnie, każdy tydzień inaczej :) ale środy mam zawsze wolne, więc w przyszłą możemy się spotkać Quote
Amber Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 O to super, jak będzie znośna pogoda i akurat mi nic nie wyskoczy to chętnie :). A może tym razem w Choszczówce się spotkamy? Dawno tam nie byłam i w środę to tam nikogo nie będzie co jest dla mnie cenne :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 To jak, ktoś chętny jutro na spacer ? :) Quote
Ewa&Duffel Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Nie wiem, ale dla nas pogoda nie ma jakiegoś specjalnego znaczenia, na długi spacer i tak idziemy. ;) Quote
zootechniczka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):To jak, ktoś chętny jutro na spacer ? :) My chętni na długi spacerek o ile nie będzie za bardzo lać. Quote
motyleqq Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Amber napisał(a):O to super, jak będzie znośna pogoda i akurat mi nic nie wyskoczy to chętnie :). A może tym razem w Choszczówce się spotkamy? Dawno tam nie byłam i w środę to tam nikogo nie będzie co jest dla mnie cenne :eviltong: Choszczówka też może być :) Quote
zootechniczka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 No i nie pada. To co ktoś się decyduje na spacerek? Quote
Ewa&Duffel Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Pogoda dziś całkiem niezła, w lesie w ogóle nie wiało. ;) My właśnie wróciliśmy z kilkugodzinnego spaceru :cool3: Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ewa&Duffel napisał(a):Pogoda dziś całkiem niezła, w lesie w ogóle nie wiało. ;) My właśnie wróciliśmy z kilkugodzinnego spaceru :cool3: nooo.. ładnie było... moze kiedy indziej sie wybiore i wiecej osob bedzie ;/ Quote
paulaa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wie ktoś czy na PM jest już woda, lub kiedy się pojawi ? Bo to w sumie dla nas największa atrakcja. :smile: Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 niema jeszcze, w dzien dobry tvn byli przy pustym zbiorniku xD ale chyba jeszcze za zimno na kąpiele;) Quote
zootechniczka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 westie_justa napisał(a):nooo.. ładnie było... moze kiedy indziej sie wybiore i wiecej osob bedzie ;/ No mówiąc szczerze marzą mi się takie spacerki grupowe jak to w Gdańsku organizują, że tam nie po parę ale parę dziesiąta osób jest :). Nawet coś w tym kierunku poczyniłam na 3 forach już dałam ogłoszenie czy jest ktoś chętny na dogomaniacki spacer w Warszawie tu też wstawię i mam nadzieje że chętni się znajdą. W ogóle proponuje jak jesteście na jakiś innych forach psich to ten temat dogomaniackiego spaceru podnieść. A szkoda swoją drogą że dziś się nie udało bo mojemu psu chyba coś słońce za bardzo do łba przygrzało i był grzeczny jak aniołek ;). Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A no fajnie;) ja na borderowym szukam chętnych;) Quote
paulaa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Fajnie by było w końcu zorganizować coś większego, podglądam spacerowe dogomaniaków z innych miast i im zazdroszcze.. :roll: bo u nas pusto, w porównaniu z takim tam Gdańskiem i wgl. Quote
zootechniczka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Mówiąc szczerze to miałam nawet taki pomysł żeby ustalić jakiś termin i miejsce spotkania a potem zrobić jakieś plakaty informujące o spacerze warszawskich dogomaniaków i porozwieszać je u siebie po okolicy. Wtedy na pewno by się chętni znaleźli ale to chyba trochę głupi pomysł. Quote
Yuveza Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 paulaa. napisał(a):Fajnie by było w końcu zorganizować coś większego, podglądam spacerowe dogomaniaków z innych miast i im zazdroszcze.. :roll: bo u nas pusto, w porównaniu z takim tam Gdańskiem i wgl. taa a niby stolica nie :lol: Quote
Recommended Posts