Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zootechniczka napisał(a):
Po wczorajszym udanym spacerku z Moniką i Shiną już planuję kolejnym. Mój psiak wrócił cały umorusany w błocie ale szczęśliwy jak nigdy, choć i tak było mu mało ;). Tym razem planuję w najbliższą niedziele maraton po parku Moczydło i pobliskich parkach lub forty Bema. Ktoś chętny?

Nawet na kierownicy błoto miałam, o siedzeniach nie wspomnę :evil_lol:. Niestety jak pisałam towarzyska Shina nie jest, ale dzięki za cierpliwość i że nie uciekłaś po pierwszym jej ryknięciu ;). Na sam koniec spaceru jak poszliście Shina ładnie się już ładnie z jakimś psem witała (a ja czekałam wycofując się aż właścicielka się po niego ruszy), ale niestety postanowił jej zadek obejrzeć, cierpliwość się skończyła i mu się delikatnie dostało. Po tym właścicielka się zorientowała że moje wycofywanie się prawie na dach samochodu nie było bezcelowe :roll:.

Niestety my w najbliższe dwa weekendy raczej nie damy rady, a szkoda bo takie spacerki wśród ludzi i psów to fajne ćwiczenie dla mojego małego złośliwego gburka ;)

Posted

A ty Aga cały tydzień tak pracujesz? Ani chwilki wolnej? Ma już nieco ogarnęłam uczelnie, mam wolną środę i czw. jak na razie.

Posted

Amber napisał(a):
A ty Aga cały tydzień tak pracujesz? Ani chwilki wolnej? Ma już nieco ogarnęłam uczelnie, mam wolną środę i czw. jak na razie.

ja mam różnie, każdy tydzień inaczej :) ale środy mam zawsze wolne, więc w przyszłą możemy się spotkać

Posted

O to super, jak będzie znośna pogoda i akurat mi nic nie wyskoczy to chętnie :). A może tym razem w Choszczówce się spotkamy? Dawno tam nie byłam i w środę to tam nikogo nie będzie co jest dla mnie cenne :eviltong:

Posted

Amber napisał(a):
O to super, jak będzie znośna pogoda i akurat mi nic nie wyskoczy to chętnie :). A może tym razem w Choszczówce się spotkamy? Dawno tam nie byłam i w środę to tam nikogo nie będzie co jest dla mnie cenne :eviltong:

Choszczówka też może być :)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Pogoda dziś całkiem niezła, w lesie w ogóle nie wiało. ;) My właśnie wróciliśmy z kilkugodzinnego spaceru :cool3:

nooo.. ładnie było... moze kiedy indziej sie wybiore i wiecej osob bedzie ;/

Posted

westie_justa napisał(a):
nooo.. ładnie było... moze kiedy indziej sie wybiore i wiecej osob bedzie ;/

No mówiąc szczerze marzą mi się takie spacerki grupowe jak to w Gdańsku organizują, że tam nie po parę ale parę dziesiąta osób jest :). Nawet coś w tym kierunku poczyniłam na 3 forach już dałam ogłoszenie czy jest ktoś chętny na dogomaniacki spacer w Warszawie tu też wstawię i mam nadzieje że chętni się znajdą. W ogóle proponuje jak jesteście na jakiś innych forach psich to ten temat dogomaniackiego spaceru podnieść. A szkoda swoją drogą że dziś się nie udało bo mojemu psu chyba coś słońce za bardzo do łba przygrzało i był grzeczny jak aniołek ;).

Posted

Fajnie by było w końcu zorganizować coś większego, podglądam spacerowe dogomaniaków z innych miast i im zazdroszcze.. :roll: bo u nas pusto, w porównaniu z takim tam Gdańskiem i wgl.

Posted

Mówiąc szczerze to miałam nawet taki pomysł żeby ustalić jakiś termin i miejsce spotkania a potem zrobić jakieś plakaty informujące o spacerze warszawskich dogomaniaków i porozwieszać je u siebie po okolicy. Wtedy na pewno by się chętni znaleźli ale to chyba trochę głupi pomysł.

Posted

paulaa. napisał(a):
Fajnie by było w końcu zorganizować coś większego, podglądam spacerowe dogomaniaków z innych miast i im zazdroszcze.. :roll: bo u nas pusto, w porównaniu z takim tam Gdańskiem i wgl.

taa a niby stolica nie :lol: