Crazy@ Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Przepraszam ze tak póżno pisze o tym: Jutro o 14 na polach mokotowskich będzie spotkanie dogo.... ( jak narazie jest kilka osób). Wszystkich chętnych na spacerek zapraszam. Spotkanie odbędzie się na polance niedaleko jeziorka. Quote
Kazik@ Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Kto przyjdzie na spotkanie bo my z Jamesem pierwsi zgłaszamy się o 14.00 Quote
Kazik@ Posted November 28, 2003 Posted November 28, 2003 Dla tych co przyjdą. Będzie kamerka jak ktoś wie jak to zgrać na kompa żeby można było obejrzeć któtkie sprawozdanie to proszę o pomoc. Quote
Kazik@ Posted November 29, 2003 Posted November 29, 2003 Hej no co nikt się niezjawi na dzisiejszym spotkaniu :( Quote
sylwia4 Posted November 29, 2003 Posted November 29, 2003 Mnie nie będzie :( Coś mnie połamało. Spotkam się z wami na następnym spotkaniu. Pozdrawiam Sylwia Quote
anetta Posted November 29, 2003 Posted November 29, 2003 Co?! Bylo spotkanie dzisiaj?! Ja nic nie wiedzialam :( :cry: Quote
Bonnie Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 Słuchajcie - napiszcie jak było na spotkaniu, jestem bardzo ciekawa. :D A tak na przyszłość - piszcie troszkę wcześniej o planowanym spotkaniu (my z Leią jesteśmy zawsze bardzo chętne na udział w spotkaniach), ale tym razem wiadomość na forum była troszkę za późno podana. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted December 5, 2003 Posted December 5, 2003 No i jak było?? kto był??? co nic nie piszecie??? a tak w ogóle to siem obraziłam bo nikt nie krzyczał, że jest jakies spotkanie. Mnie teraz trzeba nawoływać w inszy bardziej staroświecki sposób, telefon jaki albo znaki dymne. Pati bardzo chętnie skorzystam z zaproszenia, tylko ostrzegam że jak zasiąde przed kompem to mnie siłą nie odciągniesz,hihihi i będziemy sie bić o miejscówke:))) Buziaki Quote
Crazy@ Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Witam było przesympatycznie. Niestety z Dogomaniaków byli Pampin, Kazik@ oraz ja jednak doszło kilka osób z psiakami. NAliczyłam 2 goldeny, 5 astów,2 bokserki, no i oczywiście dwa moje diabły wcielone :D Jeśli ktoś zwas miałby ochote to w prawie każdą sobotę o 14 jest nasze spotkanko ( a wszystko zależne od warunków pogodowych :wink:) Serdecznie zapraszam. Quote
PATIszon Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 Hmmm, rozumiem, że na polach mokotowskich? To ja zgłaszam chęć przybycia w sobotę. ! Będę z Kenią (rodezjanką) i Kobrą (ON-ką), na pewno mnie poznacie. Quote
underhill Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Witam..... ;) Jesli ktos chce na spotkaniu nagrywac nasze pupilki na kamerke to ja mam mozliwosc zgrania na kompa!!!! ;) Ja i Nana ;););) Quote
Crazy@ Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 zaopatrzyłam się wcyfrówkę więc będą fotki :wink: Ale przydała bysię kamerka. Zapraszam wszystkich. :D Quote
Crazy@ Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Chociaż pogoda nie dopisała, psiaki świetnie się bawiły :D . Jednym słowem było świetnie. Quote
Crazy@ Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Fotki ze spotkania można obejrzeć pod adresem www.republika.pl/spotkanie Quote
whippetka Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 super fotki, ile bylo wiary i psów? :) Quote
GOSIA09 Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Było fajowo!!! mam nadzieje że za tydzień będzie już śnieżek bo pogoda była rzeczywiście straszna ale pieski sie wybiegały :Dog_run: Quote
Crazy@ Posted December 16, 2003 Posted December 16, 2003 Było nas malutko- raptem 3 osoby z dogomani i znajoma poznana właśnie na polach, a psiaki szybko nawiązywały znajomości z innymi psiulami. Jak narazie zapowiada się śnieżek, wczoraj wieczorem byłiśmy w parku na spacerku, diablątka miały niezłą zabawe, a my ubaw :wink: . TYlko po 20 min łapki im zaczeły przymarzać do asfaltu :D . Quote
anetta Posted December 16, 2003 Posted December 16, 2003 No to fajnie ze sie dobrze bawiliscie :D Ja na razie bede musiala poczekac na dluzsze wyprawy az do czasu kiedy Kaja bedzie miec jakies ubranko, bo teraz to dupcia jej marznie i nie ma mowy o wychodzeniu na dwor :lol: Quote
Bonnie Posted December 16, 2003 Posted December 16, 2003 A w najbliższą sobotę ktoś się wybiera na Pola? Będzie jakieś spotkanko? Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
KORONA Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Ja niestety w sobotę idę sie edukować, buuuuuuuuuuu Quote
Crazy@ Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 Jeśli pogoda tylo mam dopisze ( nie będzie padać) to my jesteśmy obowiązkiowo ( tzn ja druga połowa i diablątka :wink: ) Quote
Bonnie Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 A o której byście się pojawili ? Ja jeszcze nie wiem na 100% jak to będzie w sobotę, ale może byśmy też wpadli. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
Pampin Posted December 19, 2003 Posted December 19, 2003 Przemek z Kunda tez wpadnie, pewnie nawet jak będzie padać to tez wpadniemy. Crazy@ a od kiedy ty sie boisz deszczu:))), Marcin powiedział że będziecie wiec do zobaczenia. Spotkania na polach maja miejsce w soboty o 14-tej. Pozdrowienia PP i Kunda Quote
Recommended Posts