Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='westie_justa']Dobra, ktos moze jest chętny na spacer na polach w tym tygodniu??[/QUOTE]

ja mogę zaryzykować.. w końcu są ferie, to może nie będzie tak ciasno... :p

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']Na PM, to pojade jak będzie chociaż troche cieplej, przynajmniej ze 1 stopnień. :D
Ale na Forty Bema moge zawsze, bo to kawałek ode mnie. :smile:[/QUOTE]

zima jest wiec jest zimno :eviltong: a ja wcale tez nie mam tak blizutko. A szkoda by było w ferie nie skorzystać ze spacerów, szczgólnie ze mozemy w tygodniu ^^

Ola no własnie;) poradzicie sobie:)

Posted

Spróbuję szczęścia- może jest ktoś z Pruszkowa, kto chciałby pospacerować? Mam 4-miesięcznego Akitę, Haru, któremu przydałby się regularny kontakt z jakimś zrównoważonym, psim kolegą. :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ja mogę czwartek lub piątek. ;) jak mnie mama puści.:diabloti:

myśmy się z Paulą umówiły w czwartek na Forty Bema, dlatego proponuję piątek :) Paula chce trochę poćwiczyć z psem w mniejszym rozproszeniu niż PM

Posted

motyleqq napisał(a):
myśmy się z Paulą umówiły w czwartek na Forty Bema, dlatego proponuję piątek :) Paula chce trochę poćwiczyć z psem w mniejszym rozproszeniu niż PM

aa no tak,zapomniałam.. :p

dobra, zobaczę.;)

Posted

Piątek mi również pasuje, jeśli wam się nie przejadł mój nieznośny kudłacz już. :evil_lol: Może wtedy już nasze przywołanie będzie jakoś wyglądać, ja się wgl w ferie musze wziąć do roboty gdy wreszcie mam troche czasu. ;)

Posted

busiu napisał(a):
Spróbuję szczęścia- może jest ktoś z Pruszkowa, kto chciałby pospacerować? Mam 4-miesięcznego Akitę, Haru, któremu przydałby się regularny kontakt z jakimś zrównoważonym, psim kolegą. :)

Jeśli podróżujecie trochę wkd to mojej Hexolinie by się przydał spacerek z jakimś normalniejszym niż Shina psiakiem. My się szwendamy w okolicach Opacz, Reguły, Michałowice. A gdzie w Pruszkowie spacerujecie? Są tam jakieś duże puste przestrzenie? W parkach Hexy nie puszczam.

Posted

paulaa. napisał(a):
Tylko przypomnijcie mi, żebym jutro na spacer nie brała żadnych dobrych obroży. :D

:mdleje: nasze szelki już w pralce, nie miałam sił tego ręcznie czyścić...

Posted

motyleqq napisał(a):
uu, czemu tak?

paula, jeśli mamy być tylko my, to ja proponuję znów Fort Bema, albo las u mnie :)

Jutro chyba ten kurier będzie, a w domu nikogo nie będzie

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Jutro chyba ten kurier będzie, a w domu nikogo nie będzie

Do mnie z krakvetu kurier przyjechał ok. 19 więc z nimi to różnie bywa, ja nie miałam pojęcia że jeszcze przyjedzie, a tu niespodzianka. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Do mnie z krakvetu kurier przyjechał ok. 19 więc z nimi to różnie bywa, ja nie miałam pojęcia że jeszcze przyjedzie, a tu niespodzianka. ;)

właśnie dzwoniłam do nich i nie są w stanie określić, czy kurier będzie jutro,czy w poniedziałek. :( super. :roll:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
właśnie dzwoniłam do nich i nie są w stanie określić, czy kurier będzie jutro,czy w poniedziałek. :( super. :roll:

ale jak nikogo nie będzie, to przyjedzie innego dnia po prostu lub później, więc możesz jechać :)

w sumie to nawet jak Ola będzie jechać to możemy się na Fortach spotkać, bo Ola ma taką samą odległość co na PM