motyleqq Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 no to troszkę dalej, ja bezpośrednio przy przystanku al Reymonta :) Quote
marcelllll Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Hej,hej! Ja też mieszkam w okolicy parku moczydło i mam przyjacielskiego i towarzyskiego samca. Chętnie bym z Wami pospacerowała :) Quote
motyleqq Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 no, to może umówmy się we 3 na weekend? :) Quote
paulaa. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 okej, mi jak najbardziej pasuje. :smile: może ta sobota ?? bo akurat w tą nie mam zajęć w południe. ;) Quote
paulaa. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 to super, godzine się jeszcze ustali. :smile: marcelll a jakiego masz psiaka ? głównie chodzi mi o wielkość? ;) Quote
Bolsbokser Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='motyleqq']wieczorem to już ciemno jest, więc wolałabym w weekend :) jest tam wybieg, jak mieszkałam na Bielanach to chodziłam :) tylko że ja szłam z Reymonta, on jest jakby pomiędzy przystankiem Duracza a Piaski, przy ulicy Magiera. tak jak między tymi przystankami jest komenda policji, to idziesz wzdłuż ulicy gdzie ona stoi(nie pamiętam jaka to, jakaś na P bodajże), mijasz taki duży sklep i przy nim przechodzisz przez ulicę(na przeciwko tego sklepu, nie za nim), i tam idziesz dalej prosto obok takiego bloku gdzie jest parking dla mieszkańców i ścieżka rowerowa-to dla pewności że dobrze idziesz :D i tam po stronie tych bloków(miniesz jeszcze fryzjera psiego) jest park Herberta i wybieg :) Chyba mówisz o Perzyńskiego ?! Ale nie wiedziałam, że w Parku Herberta jest wybieg dla psów :hmmmm: [quote name='paulaa.']Haha, może znajde bo ja też z Reymota będe szła, bo tam mieszkam. :smile: Oooo...a ja też z tamtych okolic pochodzę. Chociaż od kilku lat mieszkam na Bródnie, wychowałam się na Reymonta :) (obok Ciebie - w zasadzie po drugiej str.ulicy i generlanie wychodzi na to, że jesteś sąsiadką mojego znajomego :) ) A jeśli chodzi o spacerki, to nam się udało ostatnio znaleźć odpowiednie towarzystwo dla Albina - po prostu się zakochał. Tak szalały Bardzo bym się wybrała na spacerek z jakimiś miłymi suniami - bo z nimi powinien dogadać się Albin, ale w sobotę nie mogę. Quote
motyleqq Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='Bolsbokser']Chyba mówisz o Perzyńskiego ?! Ale nie wiedziałam, że w Parku Herberta jest wybieg dla psów :hmmmm: /QUOTE] dokładnie. jest jest, często tam bywałam :) niezbyt wielki, wręcz właściwie jest to duża piaskownica z małą ilością trawy :D Quote
Bolsbokser Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 motyleqq napisał(a):dokładnie. jest jest, często tam bywałam :) niezbyt wielki, wręcz właściwie jest to duża piaskownica z małą ilością trawy :D :roflt: Aż muszę to kiedyś sprawdzić. Jak tylko Albina oswoję z kantarkiem, bo kierowcy się go czepiają. Niby groźnie wygląda. Ale ja nie wiem, o co im cho ... :niewiem: Quote
marcelllll Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Takiego: Tylko jeszcze nie wiem czy nie będę w ten weekend wyjeżdżać, dam znać :) Quote
paulaa. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Szkoda, że ze spacerku nic nie wyszło bo dzisiaj w parkach pustki, b.mało ludzi zero psów... Quote
motyleqq Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 my pewnie zaraz pójdziemy na Moczydło, chcesz to wpadaj:cool3: Quote
paulaa. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy z godziną, bo zanim dojade to całkiem ciemno będzie. :shake: Quote
motyleqq Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 paulaa. napisał(a):szkoda, że wcześniej się nie zgadałyśmy z godziną, bo zanim dojade to całkiem ciemno będzie. :shake: to może jutro?:) Quote
paulaa. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 to super, tylko się nie przestrasz mojego skrzata, bo jest teraz straszliwie zarośnięty i jak biegnie to na łapach wszystkie liście zbiera po drodze. :lol: ktoś jeszcze wybiera się jutro do moczydła ?? :cool3: Quote
motyleqq Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 ok, a Ty się nie przestrasz jak Etna znajdzie patyk i będzie powarkiwać, bo niestety tak robi jak coś ma znalezionego :shake: dziś się chwile bawiła z jakimś westo-pudlem póki pan nie wpadł na pomysł podniesienia patyka, zaraz się patyk znalazł w jej pysku i zabawa się skończyła :roll: Quote
marcelllll Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ja bym się chętnie spotkała w ciągu tygodnia lub w przyszły weekend :) Quote
marcelllll Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czy ktoś ma może ochotę na spacer w weekend? :) Quote
motyleqq Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 w ten weekend niestety wybywamy na wieś;) Quote
paulaa. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Ktoś chętny na spacerek w ten weekend ? :smile: Quote
Ewa&Duffel Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 paulaa. napisał(a):Ktoś chętny na spacerek w ten weekend ? :smile: Może wybierzesz się z nami do Choszczówki ? Zawsze jest kilka psiaków :) Quote
paulaa. Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Troszke daleko do tej Choszczówki z bielan. :roll: a kiedy się wybieracie ? ;) Quote
Ewa&Duffel Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kawałek macie, ale warto, warto :) Jeszcze nie wiem, czy w sobotę, czy w niedzielę, ale na pewno rano, jakoś około 10:15 zazwyczaj się umawiamy. Dam znać około czwartku ;) Quote
Recommended Posts