Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']wieczorem to już ciemno jest, więc wolałabym w weekend :)

jest tam wybieg, jak mieszkałam na Bielanach to chodziłam :) tylko że ja szłam z Reymonta, on jest jakby pomiędzy przystankiem Duracza a Piaski, przy ulicy Magiera. tak jak między tymi przystankami jest komenda policji, to idziesz wzdłuż ulicy gdzie ona stoi(nie pamiętam jaka to, jakaś na P bodajże), mijasz taki duży sklep i przy nim przechodzisz przez ulicę(na przeciwko tego sklepu, nie za nim), i tam idziesz dalej prosto obok takiego bloku gdzie jest parking dla mieszkańców i ścieżka rowerowa-to dla pewności że dobrze idziesz :D i tam po stronie tych bloków(miniesz jeszcze fryzjera psiego) jest park Herberta i wybieg :)
Chyba mówisz o Perzyńskiego ?! Ale nie wiedziałam, że w Parku Herberta jest wybieg dla psów :hmmmm:

[quote name='paulaa.']Haha, może znajde bo ja też z Reymota będe szła, bo tam mieszkam. :smile:
Oooo...a ja też z tamtych okolic pochodzę. Chociaż od kilku lat mieszkam na Bródnie, wychowałam się na Reymonta :) (obok Ciebie - w zasadzie po drugiej str.ulicy i generlanie wychodzi na to, że jesteś sąsiadką mojego znajomego :) )

A jeśli chodzi o spacerki, to nam się udało ostatnio znaleźć odpowiednie towarzystwo dla Albina - po prostu się zakochał.

Tak szalały
Bardzo bym się wybrała na spacerek z jakimiś miłymi suniami - bo z nimi powinien dogadać się Albin, ale w sobotę nie mogę.

Posted

[quote name='Bolsbokser']Chyba mówisz o Perzyńskiego ?! Ale nie wiedziałam, że w Parku Herberta jest wybieg dla psów :hmmmm:
/QUOTE]

dokładnie. jest jest, często tam bywałam :) niezbyt wielki, wręcz właściwie jest to duża piaskownica z małą ilością trawy :D

Posted

motyleqq napisał(a):
dokładnie. jest jest, często tam bywałam :) niezbyt wielki, wręcz właściwie jest to duża piaskownica z małą ilością trawy :D

:roflt:
Aż muszę to kiedyś sprawdzić. Jak tylko Albina oswoję z kantarkiem, bo kierowcy się go czepiają. Niby groźnie wygląda. Ale ja nie wiem, o co im cho ... :niewiem:

Posted

to super, tylko się nie przestrasz mojego skrzata, bo jest teraz straszliwie zarośnięty i jak biegnie to na łapach wszystkie liście zbiera po drodze. :lol:
ktoś jeszcze wybiera się jutro do moczydła ?? :cool3:

Posted

ok, a Ty się nie przestrasz jak Etna znajdzie patyk i będzie powarkiwać, bo niestety tak robi jak coś ma znalezionego :shake: dziś się chwile bawiła z jakimś westo-pudlem póki pan nie wpadł na pomysł podniesienia patyka, zaraz się patyk znalazł w jej pysku i zabawa się skończyła :roll: