Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja chodze dośc często na Pola Mokotowskie.
Też szukam kogoś do spacerowania, ale ostrzegam, że jestem dośc młoda, i możecie się zdziwic, gdy czekacie na osobę pełnoletnia a tu...
Gówniara ;D

• 2 weeks later...
  • Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka, wczoraj sobie pomyślałam że znajdę wątek warszawskich spacerów, ciepło sie robi a ja tu nie mam ani psa ani towarzystwa za bardzo i jakoś mi tego brakuje. Mieszkam na Tarchominie, jeszcze dwa tygodnie, jestem tu od niedzieli wieczorem (przyjeżdżam pociągiem który jest na centralnym o 18) do czwartku wieczór (wyjeżdżam 18:50), z praktyk wracam o 17 jem obiad i o 18 jestem wolna (pon, wt, śr najchętniej). Od razu mówię że nie za dobrze znam Warszawę więc jak ktoś chętny to proszę mi powiedzieć jak dojechać :) czekam na spacerowe oferty :)

• 1 month later...
Posted

Szukamy chętnych do wspólnych spacerów socjalizacyjnych na Bielanach- park Olszyna, Bielany III i okolice.
Szelma jest małą, roczną, wysterylizowaną suczką.
Nie ma większych problemów z psami, które wysyłają dużo CS-ów i nie próbują na siłę jej obwąchać i nie napierają na nią.
Boi się części dużych psów i niepokoją ją te, które oddychają troszkę inaczej z racji budowy np. pekińczyki, boksery, buldożki francuskie.

Jeśli jest ktoś chętny do wspólnych spacerów proszę o info. Co prawda u nas psiaków w parkach jest dużo, ale jeszcze się z nikim nie zaprzyjaźniłyśmy.

Posted

hej od niedawna mieszkam w Warszawie i wybieram się na pole mokotowskie, można tam spotkać jakąś większą grupkę? mój łobuz ma w dzień mało ruchu i chętnie dałbym mu się porządnie wyganiać i innymi psiakami, a spacery po osiedlu to straszna nuda :shake:

Posted

ja dopiero co przeprowadziłem się do Warszawy więc nawet 100 zl w tej chwili to dla mnie sporo a mam jeszcze troszkę wydatków i moją mordkę na utrzymaniu ale za miesiąc lub 2 bardzo chętnie :)

Posted

Moj tez, bo od poczatku byl nastawiony na prace z czlowiekiem niz na zabawe z innym psem, ale mi brakuje zeby do kogos gebe otworzyc ;P A jak jest goraco to nie bede meczyc psa praca tylko zwykle spacerki a i wtedy bym chciala z kims pogadac jak aktualnie ciagle siedze sama w domu prawie.

Posted

No jak tak Ci źle to wiesz... Mam wakacje, dużo czasu od następnego tygodnia i mogę z Shiną się gdzieś wybrać :razz:. Aby nie rano bo śpię długo i nie w nocy bo do domu nie będę miała jak wrócić ;). Logana chętnie poznam :loveu: i tatoo na żywo zobaczę, szczególnie łapka mi się podoba :cool3:

Posted

My jestesmy codziennie w Parku Moczydło okolo poludnia, pies sie przynajmniej moze potaplac w tym upale :) mnie na szczescie od poniedzialku nawiedzaja znajomi ;] jak cos to moje gg :1230919

Posted

Ja poszukuje miejsca gdzie mogę spuścić psa ze smyczy, nie jest odwoływalny w 100% więc takie miejsce będzie idealne do doszkolenia tego i znalazłam informacje o podobno istniejących wybiegach dla psów w Warszawie i o tym że powstają nowe czy ktoś z was był w tych miejscach? Czy one są ogrodzone? Podaje adresy dla zainteresowanych
Na Mokotowie cztery: w parku Bartłomieja (ul. Jadźwingów), Zieleniec (przy ul. Powsińskiej), skwer Słonimskiego (ul. Narbutta i Kwiatowa) oraz skwer Szewczenki (róg Gaworka i Spacerowej), Na Pradze Południe znajdują się dwa wybiegi dla psów: w parku im. Pułkownika Szyprowskiego „Leśnika” (ogrodzony teren, wejście od ul. Osowskiej) oraz plac przy ul. Łukowskiej.
A w śródmieściu miały powstać kolejne? Czy już powstały?
Tu daję cały artykuł z którego mam te informacje

http://www.mmwarszawa.pl/3907/2009/3/31/w-srodmiesciu-powstana-parki-dla-psow?districtChanged=true

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

My tu mieszkamy od niecałego miesiąca, zazwyczaj wybieramy się na Pola Mokotowskie, aczkolwiek szukam też innych fajnych terenów, gdzie nie będę musiała jechać godzinę komunikacją miejską... ;-) Mieszkam na Włochach, w okolicy Okęcia :-)

Tak BTW to wczoraj na spacerze z rudzielcami spotkałam Twojego chłopaka Bonsai ;)