AngelsDream Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Łąki przy kanałku za Targówkiem, czasem Lasek Uroczysko, tereny nad Wisłą, na Kępie Potockiej, ale tam to już haszcze i krzaki i czasem na Siekierkach. Zapraszamy wszelkie nieagresywne psiaki, które nie boją się bawić mocniej. :) Psiaki delikatne raczej szczęśliwe nie będą. Quote
Ewa&Duffel Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 AngelsDream napisał(a):Łąki przy kanałku za Targówkiem o jakie łąki dokładniej chodzi? gdzie? AngelsDream napisał(a): Zapraszamy wszelkie nieagresywne psiaki, które nie boją się bawić mocniej. :) Psiaki delikatne raczej szczęśliwe nie będą. Moj uwielbia silowe zabawy :D Quote
moon_light Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ewa&Duffel napisał(a): pewnie śni o Zorze ;) no no no ! to dziewczyna figara :evil_lol: Quote
Izoldas Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 moon_light napisał(a):no no no ! to dziewczyna figara :evil_lol: Fiiiii kopę lat !! Z tyloma już się zadał (podglądam "Porodówkę", wszystko wiem :razz: ) a nadal Zorkę pamięta :buzi: Dawaj do nas, w kupie siła :lol: Dzisiaj będziemy mieć jeszcze borzojke do towarzystwa :-) Quote
Ewa&Duffel Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 nas jednak dziś nie będzie w parku, przepraszamy :( Quote
Usia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Potrzebna pomoc : "Witam, W Nowym Dworze Mazowieckim od ponad roku koczuje husky i collie. Dziś był tam hycel z Chrcynnego, zdążył uśpić haszczaka, ale pojawiła się kobieta, która zabrała psy na swoją posesję. Niestety, psy mogą tam zostać tylko do wieczora. My, czyli Fundacja Dr Lucy, zabierzemy collie, ale z huskim nie mamy co zrobić. Wieczorem trafi na Paluch... Może jesteście w stanie jakoś mu pomóc... Pozdrawiam serdecznie Marta Bulińska: Czy ktos może pomóc temu husky, kto mieszka w Warszawie lub okolicy? ino do mnie na pw Quote
Ewa&Duffel Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 AngelsDream napisał(a):Przy Kątach Grodziskich. :) nie wiem gdzie to jest dokładnie...Białołęka chyba, ale dokładniej? Quote
Ewa&Duffel Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 nikt już nie spaceruje w Warszawie? może ktoś miałby ochotę się umówić na wspólne pływanie? Quote
Izoldas Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ewa, my pływać to nie, ale nadal spacerujemy ;) Powiedz kiedy dasz radę przyjść do parku to się umówimy :) Quote
Ewa&Duffel Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 a jak w parku jest z woda? bardzo brudna? ostatnio duffel szalu dostaje na widok wody, obawiam sie ze nie powstrzymam go przed wykapaniem sie, w kanalku kolo nas juz regularnie moczy futro... Quote
Gosia>>> Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ktoś spaceruje w okolicach lasku bielańskiego? Quote
Izoldas Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Będziemy, a o której Ci pasuje? :) PS. Woda w basenie jest niezbyt ładna, kożuch z glonów pływa na wierzchu, ale możemy się trzymać z dala, jeśli dla Duffela będzie zbyt kuszący ;) Quote
Ewa&Duffel Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Izoldas napisał(a):Ewa, my pływać to nie, ale nadal spacerujemy ;) Powiedz kiedy dasz radę przyjść do parku to się umówimy :) Będziecie może jutro w parku? Quote
Ewa&Duffel Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jutro wcześnie kończę szkołę, bo o 11:15, więc około 12 powinnam być już w domu, ale muszę jeszcze podjechać z króliczką do weterynarza, więc może tak gdzieś o 14? Quote
Ewa&Duffel Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ewentualnie, jeśli lepiej wam pasuje, to możemy się spotkać około 12:30, a do weta pójdę później. Tak więc daj znać :) Quote
Izoldas Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jak wolisz, wysyłam PW z nr tel, to dasz mi znać, kiedy ;) Quote
siekowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Fundacja na rzecz zwierząt "Przytul Psa" ma zaszczyt zaprosić Państwa na Event dla miłośników zwierząt, który odbędzie się w dniu 30 maja (sobota) w godzinach 10.00 - 20.00 w Dolinie Służewieckiej (teren ograniczony ulicami Puławska, Dolina Służewiecka, Jana Sebastiana Bacha). Podczas pikniku Warszawiacy będą mogli: * obejrzeć i wybrać sobie czworonożnego przyjaciela spośród wielu bezdomnych psów i kotów, które przyjadą na imprezę ze schronisk, domów tymczasowych, azyli i fundacji * zasięgnąć porady na temat czworonoga u specjalistów - weterynarza, behawiorysty, groomera... * dowiedzieć się czemu warto wysterylizować swojego zwierzaka, jak go prawidłowo oznakować, uchronić przed zagubieniem, jak ustrzec go przed chorobami odkleszczowymi, jak go prawidłowo odżywiać, gdzie można zostawić psa podczas wakacyjnego wyjazdu oraz zdobyć wiele innych interesujących informacji na temat zwierząt * przekonać się o tym czemu nie powinno się kupować psa z pseudohodowli, a powinno adoptować psa ze schroniska:) * obejrzeć pokazy psich sportów - agility, dog frisbee, taniec z psem * wziąć udział w licznych konkursach, a pośród nich na najdłuższy psi ogon, największe podobieństwo psa do właściciela, najlepszą psią sztuczkę... * spędzić miło czas z rodziną wśród miłośników zwierząt Najmłodszych przyjaciół zwierząt czeka specjalny kącik dla dzieci, a w nim: * plac zabaw * malowanie twarzy * gry i zabawy edukacyjne * konkursy z nagrodami Oraz wiele innych atrakcji dla małych i dużych. http://www.przytulpsa.pl/event Quote
kuba_r Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hej, Mamy do wybiegania 2 letniego podenco ibisenco. Szalony i szybki, dlatego preferowane duże i średnie psy skore do biegania i zabaw, Korek jest mily i bezkonfliktowy. Quote
M&S Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 kuba_r napisał(a):Hej, Mamy do wybiegania 2 letniego podenco ibisenco. Szalony i szybki, dlatego preferowane duże i średnie psy skore do biegania i zabaw, Korek jest mily i bezkonfliktowy. ....a gdzie chcielibyście się wybiegać;) Quote
kuba_r Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):....a gdzie chcielibyście się wybiegać;) No więc biegamy, w okolicach Jabłonnej, Legionowa, Białołęki nad Wisłą. Inne lokalizacje jak najbardziej, jak fajne miejsce duże i bezpieczne to dojedziemy;). Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 kuba_r napisał(a):No więc biegamy, w okolicach Jabłonnej, Legionowa, Białołęki nad Wisłą. Inne lokalizacje jak najbardziej, jak fajne miejsce duże i bezpieczne to dojedziemy;). my buszujemy w Mazowieckim Parku Krajobrazowym:p Quote
puchu Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Moje małe wymogów niestety nie spełnia, ale bardzo chętnie poznam Korka. Bardzo mi się podenki podobają :loveu: Quote
kuba_r Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):my buszujemy w Mazowieckim Parku Krajobrazowym:p Czyli jak rozumiem rzeka Świder i okolice, bywam tam regularnie u rodziny w weekendy, w czwartek będę wiedział czy będę też w ŧa sobotę. puchu napisał(a): Moje małe wymogów niestety nie spełnia, ale bardzo chętnie poznam Korka. Bardzo mi się podenki podobają :loveu: Pytanie pozostaje gdzie, jak widzę z profilu jesteście z ursusa a to dla mnie terra incognita jeśli chodzi o warszawę. Quote
Recommended Posts