Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... no i niestety nie spotkam się z Wami :cry:

... moja niby grypka okazała się zapaleniem oskrzeli .... :cry:

ojejeje..... strasznie żałuję :cry: :cry:

mam nadzieję że jeszcze jakieś spotkanko się zaaranżuje .........

Posted

My sie już zaczynamy zbierać powoli, zjemy jeszcze śniadanko i w drogę. Gasyou, nie musisz wcale jechac pociągiem jeśli nie chcesz, może tak jak whip bedziesz biegi uskuteczniał i ukurat na następne spotkanie dogomaniaków dotrzesz, a Amo jaki wybiegany będzie.

Aha, nieobecność usprawiedlwiamy tylko po okazaniu zwolnienia lekarskiego :wink: :D

Posted

Katerinas - szkoda, że Cię nie będzie ale zapalenie oskrzeli to już nie przelewki. Lecz zatem to wstrętne choróbsko i na 100% zorganizujemy znowu jakieś spotkanie (jak będzie śnieżek sobie leżał) i wtedy poznamy się.

Życzę dużo zdrówka.

A my też się już pomału szykujemy, Aśka zameldowała swój powrót, czyli będziemy punktualnie na Polach.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted
... Aha, nieobecność usprawiedlwiamy tylko po okazaniu zwolnienia lekarskiego :wink: :D
heh... ja takowe dziś właśnie dostałam... ale szczerze... wolałabym szykować się już na przejazd na Pola....
Katerinas .... i na 100% zorganizujemy znowu jakieś spotkanie (jak będzie śnieżek sobie leżał) i wtedy poznamy się.
Trzymam za słowo.... :D
Życzę dużo zdrówka.
Dziękuję :D
Posted

ojej ... że mnie nie było ... wówczas zoo powiększyłoby do 11 ludziów i 11 psów :)

jakieś zdjęcia będą? :)

ehhh..... za jakiś czas może, jak ładna pogoda będzie (ze śnieżkiem) to sie przypomnę z następnym spotkaniem :)

Posted
Zdjątka bedą :lol:
No to czekam... jeśli nie umieszczone tu, to proszę na priwa :D
No to kiedy następny zlot? :wink:
ojej... dajcie mi się z tego zapalenia oskrzeli wykurować ......... charczę jak gruźlik więc myślę że nim sie postawię na nogi to potrwa jeszcze conajmniej z półtora tygodnia .... :(
Posted

Whippetka chyba tylko wbiegłaś do domku i odrazu w neta :D

Było super!!!!!! :D

Pozdrawiam

Sylwia

Ps Powoli dochadzę do siebie. Następnym razem będę wiedziała jak się ubrać.

Posted

Spacerek byl suuuuuper. Jesli Kaja dostalaby glos to tak by nie powiedziala :lol: zmarzluch z niej straszny.

Juz sie nie moge doczekac spacerku nr. 2 :D i oczywiscie fotek rowniez.

Katerinas, kuruj sie kuruj zebys na nastepne spotkanie byla juz zdrowa jak ryba.

Następnym razem będę wiedziała jak się ubrać.

Zgadza sie, ja jak bym wiedziala ze bedzie tak zimno, to bym zalozyla druga pare skarpetek :wink: Do tej chwili jest mi jeszcze zimno.

Posted

Hmmm spacerek wypadl superrrrr i czekam na nastepny :) Nana jak tylko weszla do domku to od razu wziela urlop kanapowy do jutra rana :) czekam rowniez na adresy mailowe do rozsylania zdjec........ Pozdrawiam JA i Nana

Posted

haha, to my miałyśmy najlepiej. Prosto ze spaceru poszłyśmy na obiadek do mamy, pychota. Dogi poległy na kanapie a ja sie opychałam i próbowałam odtajać.

Underhill mój adres jest gdzieś poniżej, już sie nie mogę doczekać. :D

Buziaki dla Was i psiaków

Posted

Oki wysylam narazie 3 maile do osob ktore podaly do tej pory adresy. niestety zaraz wychodze i bede dopiero jutro takze prosze tych co juz maja zdjecia zeby wysylaly dalej :):):):):) z gory dziekuje i zycze milego ogladania :):):)

Pozdrawiam Ja i Nana

Posted

My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!! My chcemy zdjęcia!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D