anuleq Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='Imanca']Sobota, 12.08.2006 godzina 16 jest dla nas idealna - byle nie było ulewy. Miejsce - najlepsze dla nas metro politechnika. Będę z moją tymczasową podopieczną małą Tokay (2 miesiące i 9 dni). Mam nadzieję, że chętni stawią się w komplecie i tym razem coś z tego wyjdzie!! Ja bede na pewno, mam nadzieje że mapka jest dla was jasna, i że nikt nie zabladzi bo coś zle zaznaczylam :) Miejsce jest latwe do znalezienia, przy metrze, tuż obok poczatku pol mokotowskich wiec nikt nie powinien zabladzic. A z tego co sprawdzalam pogode, padać może ale ok 3-6 rano, i może byc lekkie zachmurzenie o tej 16. My bedziemy jechać 138, akurat sie zatrzymuje w tym miejscu. Anetta, mam nadzieje że nic lepszego do roboty miec nie bedziesz. :lol: Quote
anetta Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :???: Gdzie wy macie metro Politechnika a gdzie M. Pole Mokotowskie ;) No chyba ze mam rozumiec ze Anuleq umawia sie z Imanca i razem dojda ten kawalek...? :niewiem: Ja jade od strony Bielan 33 i wysiadam przy Bibliotece Narodowej, przechodze przez kladke i jestem na Polach i prosta droga ide w kierunku stawu z fontannami :cool: A moze wy mowicie ze tym kawalku Pol miedzy Warynskiego i Al.Niepodleglosci??:roll: Dla mnie Pola sa miedzy Al.Niepodleglosci i Zwirki i Wigury :eviltong: Po drugiej stronie nigdy nie bylam i nie wiem co tam jest :eviltong: Anuleq, ja tez mam taka nadzieje :lol: Quote
sylwekw Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Pozwolę sobie podsumować. Zatem spotykamy się w sobotę o godz. 16:00 w miejscu wskazanym przez anuleq (czyli przy stacji Metro Politechnika a dokładniej pod pomnikiem jazdy Polskiej). Stąd dojdziemy spacerkiem do drugiej części Pól Mokotowskich (staw z fontanną). A ci którzy wola staw niech przyjdą tam i wtedy wszyscy się spotkamy przy stawie około 16:15-16:20 (gdy tam dojdziemy). Żebyśmy tak całkiem się nie rozminęli to ja podaję swój numer telefonu komórkowego - 0-660-050-471 ... jeżeli nie macie nic przeciwko to też podajcie jakieś telefony to w razie czego znajdziemy się gdzieś w parku gdyby ktoś się spóźnił itp. Pozdrawiam ......... To jak licznej grupy właścicieli i psów można się spodziewać?? ... ja i nasza Shojo - 6 miesięczna Akita - jesteśmy na 100%. Quote
doddy Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Jak nie będzie padać, mnie nie zje skleroza i nie wynajde jakiejś bidy po drodze to też jestem. Na bank jestem z owczarką niemiecką Breną. Czy wezmę jeszcze astkę zależy od pogody, bo jest babusia. W razie co tel do mnie - podaje publicznie bo i tak jest wyjątkowo publiczny na dogo: 0501797018 My wpadniemy pod Rondo Jazdy Polskiej. Pewnie się bedziemy bawić piłeczką za górką koło Ronda na takim Polu. P.S. Psy możemy jeszcze wziąć na przeszkody na tej częsci Pól koło Metra. Quote
sylwekw Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Przeszkody ??? Kiedyś dawniej widziałem, ze tam się odbywały jakies szkolenia ale za jakimś płotem ..?? Quote
anetta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 A ci którzy wola staw niech przyjdą tam i wtedy wszyscy się spotkamy przy stawie około 16:15-16:20 (gdy tam dojdziemy). O, i bardzo fajnie :p Jak wszystko pojdzie dobrze to bede z jamniczka Kaja :) 605 468 830 To te przeszkodki nadal tam sa? Slyszalam o nich jakis czas temu, ale one byly zdeczka zdezelowane :razz: Czy mowimy o Becie? Quote
Gruszenka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 O a czy można się przyłączyć z moim potworem?Jeszcze nie w tą sobotę bo nas nie będzie, ale każdy następny spacer napewno się zjawimy. Quote
Gruszenka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [Gustaw jest po PT( po egzaminie)z suczkami się super dogaduje, ale z panami to zależy, chyba od jego humoru. Bez smyczy nie ucieka i nie podbiega do psów. Jest strasznie niezależny w zabawach dlatego im więcej spacerów z psami tym lepiej, nie chcę żeby był samotnikiem Quote
Gruszenka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 I w razie czego mieszkamy koło parku skaryszewskiego, polecam Quote
Imanca Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Mój numer 504 737 787. Będziemy jechać autobusem 130 w stronę centrum i wysiadamy dokładnie pod SGH. Ale się cieszę!!! :multi: Mam nadzieję, że nie będzie padać, bo wtedy psiaki zostaną w domu. Quote
anetta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Po poludniu ma nie padac :bigcool: Mam nadziej ze pogoda nie zrobi nam psikusa :diabloti: Witaj Gruszenka na dogo :cool3: Quote
nani ni Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Czy moze przylaczyc sie rowniez moja siostra z psem Zuzia z Gubalowki? Tu zdjecia Zuzi dla rozpoznania: i link do jej watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21145 Quote
Imanca Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Jasne, że siostra się może przyłączyć. Zapraszamy wszystkie pieski. Mam nadzieję, że nie zje mi podopopiecznej ... :cool3: Quote
nani ni Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Imanca']Jasne, że siostra się może przyłączyć. Zapraszamy wszystkie pieski. Mam nadzieję, że nie zje mi podopopiecznej ... :cool3: No to o 16:15 przy stawie. Zuzia owszem, je bardzo chetnie, ale wylacznie smieci wyrzucane na Polu Mokotowskim ( dotychczasowy najlepszy urobek: przechodzona polowka kurczaka wyciagnieta z krzakow :evil_lol: ). Psow nie jada w ogole. Zreszta nie ma juz prawie zebow... :cool1: Quote
mwijatak Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 My będziemy na 99% (ten 1% to deszcz), ponieważ jesteśmy już spakowani i w najgorszym wypadku nie mamy się już w co przebrać:diabloti: a suka deszczu nie lubi i z zabawy nici:shake: Co do pogody to niestety zapowiada się na ulewę:-( Jakbyśmy dotarły to jedziemy metrem i wysiadamy na stacji metro Politechnika i będziemy pod pomnikiem:p Jak nas nie będzie to proszę na nas nie czekać:roll: Mam nadzieję, że do zobaczenia... Quote
anuleq Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 sylwekw na gg napisał(a):napisz, że ja przyjeżdżam na 100% - tylko ciężka ulewa i burza mogeą mnie powstrzymać Ten, to my pod pomnikiem o 16. Na pewno, jezeli bedzie lekka mrzawka to na pewno bedziemy. Jak wygladam: Brzydko, jak wieloryb ^^ Jak wyglada osoba mi towarzyszaca: Na zdjeciach w galerii jest. Pies: Najladniejszy z naszej trojki - 3 mies SH ^^ Ostatecznie jeśli nie dam rady przejsc to sam moj luby z psem do was zawita (już nie kuleje ale boli nadal, dodatkowo ostatnio znowu mialam bliskie spotkanie z psia zabawka po raz drugi i coś mi staw skokowy szwankuje). Quote
doddy Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Pogoda super i powinna się utrzymać. A u mnie klops i chyba nie dojadę. A jak dojadę to później, bo mam mase rzeczy do zrobienia :placz: a samochodu brak :placz: Quote
anuleq Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 doddy napisał(a):Pogoda super i powinna się utrzymać. A u mnie klops i chyba nie dojadę. A jak dojadę to później, bo mam mase rzeczy do zrobienia :placz: a samochodu brak :placz: Przecież możesz dolaczyc pozniej ;) 504035936 - dzwon jakbys miala pozniej dolaczyć. Quote
mwijatak Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 U nas niestety klops i nas nie będzie:placz: Kaja ma ciążę urojoną, która doprowadziła do stanu zapalnego w jednym z sutków. Dostała dzisiaj antybiotyk, po którym jest dość otępiała, więc do zabawy się nie nadaje:placz: Przykro mi, że nic nie wyszło:-( Życzę Wam ładnej pogody i udanej zabawy. Mam nadzieję, że na następnym spacerku będziemy... Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ojjj, dogomaniacy powoli sie wykruszaja...:( No szkoda, wielka szkoda... Glaski dla Kajuni :glaszcze: Doddy, rob co w Twojej mocy ;) U mnie pogoda jest dobra, slonce przeswituje przez chmurki ;) Oby tak bylo do mojego wyjscia z domu hihihi O 15.20 wybywam z chalupki :p Aha! Wezcie aparaty :modla::modla::modla: Quote
anuleq Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 anetta napisał(a): Aha! Wezcie aparaty :modla::modla::modla: Z naładowanymi bateriami! :P Quote
doddy Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja wyruszam. Z cyfrówka naładowaną ale komórką rozładowaną :oops: Quote
doddy Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Dziękuje za udany spacerek. A teraz foteczki: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Melduje ze dotarlam do domciu :p Bylo bardzo fajnie :cool3: Swietne foty :lilangel: ale jakie ciemne :-o Quote
sylwekw Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ja jestem ze wspólnego spaceru bardzo zadowolony, miło było Was wszystkich poznać żebym tylko potrafił zapamiętać i skojarzyć ksywki dogomaniakowe z osobami :-). Mam nadzieję, że przy zdjęciach pojawią się jakies informacje może wtedy łątwiej będzie na dłużej skojarzyć postaci. Doddy - dziękuję bardzo, za wszystkie cenne rady dotyczące socjalizacji mojej "wrednej" akitki :-). Nie będę mógł się doczekać kolejnego spotkania w podobnym gronie. Anuleq, to kiedy się umawiamy na indywidualne spotkanie dwóch szpiców :-) Czy będzie więcej zdjęć ... bardzo, bardzo proszę. Poprosze też na email w większym formacie ale to dopiero w środę, żebym mógł odebrać w pracy a nie w domu bo w odmu mam beznadziejne łącze. Quote
Recommended Posts