Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Guciek napisał(a):
My tu mieszkamy od niecałego miesiąca, zazwyczaj wybieramy się na Pola Mokotowskie, aczkolwiek szukam też innych fajnych terenów, gdzie nie będę musiała jechać godzinę komunikacją miejską... ;-) Mieszkam na Włochach, w okolicy Okęcia :-)

Tak BTW to wczoraj na spacerze z rudzielcami spotkałam Twojego chłopaka Bonsai ;)

Tak, opowiadał mi. :) Tak myślałam, że to Ty. :) Może i my się kiedyś spotkamy. ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

puchu napisał(a):
To masz trochę terenów od Krakowskiej w stronę Ursusa. Jak chcesz możemy kiedyś razem pozwiedzać :)

Ooo, bardzo chętnie :-) Zazwyczaj na dłuższe wypady mam czas w weekendy, jak nie wracam do domu na wieś ;-)

Bonsai napisał(a):
Tak, opowiadał mi. :) Tak myślałam, że to Ty. :) Może i my się kiedyś spotkamy. ;)

No to się spotkałyśmy :) :lol:

Posted

puchu napisał(a):
To masz trochę terenów od Krakowskiej w stronę Ursusa. Jak chcesz możemy kiedyś razem pozwiedzać :)

Ooo, bardzo chętnie :-) Zazwyczaj na dłuższe wypady mam czas w weekendy, jak nie wracam do domu na wieś ;-)

Bonsai napisał(a):

No to się spotkałyśmy :) :lol:

Posted

[quote name='Guciek']My tu mieszkamy od niecałego miesiąca, zazwyczaj wybieramy się na Pola Mokotowskie, aczkolwiek szukam też innych fajnych terenów, gdzie nie będę musiała jechać godzinę komunikacją miejską... ;-) Mieszkam na Włochach, w okolicy Okęcia :-)

No i piękny park szczęślwicki:cool1:

Posted

Guciek napisał(a):
Też w na dalsze spacery wybieram się w weekendy :)
Jak wpiszesz na zumi Opacz Mała, to będą tereny trochę w górę i w prawo, okolice drzew.

Posted

puchu napisał(a):
Też w na dalsze spacery wybieram się w weekendy :)
Jak wpiszesz na zumi Opacz Mała, to będą tereny trochę w górę i w prawo, okolice drzew.

Hehe, moja mała ma na imię Zumi:lol:

• 4 weeks later...
Posted

Ja jestem z Ursusa :) Gdzie mieszkasz konkretnie? Nie wiem na ile się już orientujesz w terenie, ale ja mieszkam niedaleko stadionu, na przeciwko szkoły. Wieczorami w parku Czechowickim można spotkać kilka psiaków.

• 2 weeks later...
Posted

Może są chętni na weekendowe spacery i psie zabawy w parku w Powsinie ? Miejsce rozległe, można znaleźć takie gdzie nie ma za dużo ludzi, można spuścić psy ze smyczy i brak jeżdżących aut w sąsiedztwie. No a ja szukam kolegów lub koleżanek dla moich półrocznych " małych" szczeniorków cane corso :cool1:

Posted

puchu napisał(a):

A gdzie dokładnie? Jaka trasa? Bo ja lubię nowe miejsca, nudza mnie już stare trasy i znane mi co do szczegółu okoliczne parki.
Pytam bo mieszkam na Ochocie, dokładnie Rakowiec.

Posted

Ryją tam pod ulicę, więc nie wiem jak to teraz wygląda.

Z Krakowskiej skręcasz w Szyszkową, jak droga skręca w lewo, skręcasz w prawo

Tereny między WKD a ul. Leonidasa

• 2 weeks later...
Posted

Szkoda, że masz samca Ewo ;) Ja mieszkam niedaleko i chętnie bym się spotkała (park bródnowski, lasek), ale mój 9 mc doberman jest bardzo dominujący i niedelikatny w zabawie (kładzenie łapy na plecach, podcinanie podczas szaleczej gonitwy, a jak już przewróci to lubi złapać za gardło itp. - agresji w tym nie ma, ale wyraźna chęć dominacji) - jedyny samiec jaki to toleruje to 80 kg Cane Corso :saint1:, a tak to uwielbia suki labradora, które są równie stuknięte jak on :evil_lol: Chyba, że masz Goldena Anioła, ale wątpię ;).

Posted

[quote name='puchu']Ryją tam pod ulicę, więc nie wiem jak to teraz wygląda.

Z Krakowskiej skręcasz w Szyszkową, jak droga skręca w lewo, skręcasz w prawo

Tereny między WKD a ul. Leonidasa

Bardzo dziękuję!
Wybiorę się więc :)

Posted

Amber napisał(a):
Szkoda, że masz samca Ewo ;) Ja mieszkam niedaleko i chętnie bym się spotkała (park bródnowski, lasek), ale mój 9 mc doberman jest bardzo dominujący i niedelikatny w zabawie (kładzenie łapy na plecach, podcinanie podczas szaleczej gonitwy, a jak już przewróci to lubi złapać za gardło itp. - agresji w tym nie ma, ale wyraźna chęć dominacji) - jedyny samiec jaki to toleruje to 80 kg Cane Corso :saint1:, a tak to uwielbia suki labradora, które są równie stuknięte jak on :evil_lol: Chyba, że masz Goldena Anioła, ale wątpię ;).

Duffel generalnie tez lubi brutalne zabawy, w podobny sposób co opisalas bawi się ze swoim ulubionym kolega, również goldenem. A ile się przy tym nawarczą... ale to cały czas jest zabawa i oni się uwielbiają ;)
On generalnie jest bardzo przyjazny wobec wszystkich psów, jedyna granica to kiedy pies próbuje na nim kopulowac- bardzo tego nie lubi i wyraźnie protestuje,warczac i przeganiajac 'napastnika'.
Także można by kiedyś sprobowac, a nuż się dogadaja ;)

Posted

czulimordercy napisał(a):
hej hej, czy ktoś z Was wybiera się na pola mokotowskie w tym tygodniu? nasz piesula potrzebuje kontaktu z innymi psami, moglby sie ganiac godzinami :) ma 1,5 roku, jest bardzo przyjazny.

a może w najbliższy czwartek lub w weekend spotkamy się ?

Posted

Nie, mój nie kopuluje, najwyżej się kładzie na powalonym przeciwniku :evil_lol:. Spróbować zawsze można ;) To co? Pasuje ci ten czwartek w lasku bródnowskim? Najlepiej by było się spotkać jakoś żeby było jeszcze jasno, ja mogę w przedziale 12-15, napisz czy ci te godziny odpowiadają :).