wix Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 elo Warszawiacy ;) czy ktos moglby mi powiedziec, czy oprocz Dolinki Sluzewieckiej znajde w poblizu Sluzewca (ok. ul. Bartlomieja, Odynca, Wyscigowej itp) jakis sensowny teren do spacerow z psami (najlepiej z woda, w miare nieusyfiona? ;) ) ? :) z tego co wiem, to na teren Wyscigow juz z psem nie wejde.. Quote
vpassione Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='vpassione']Czy ktoś ma ochotę pospacerować po parku na Książęcej? Tym razem szukamy towarzystwa na 29/30/31 lipca, w godzinach 9:00-15:00 - do ustalenia. To może na przyszły tydzień(3-6 sierpień) ktoś chętny? Moja belgijka ostatnio narzeka na brak towarzystwa :eviltong: Quote
Bonsai Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Hm, w sumie my możemy się spotkać w przyszłym tygodniu, jeszcze nie byłam w parku na Książęcej, ale chciałam się tam ostatnio wybrać (to park Rydza Śmiegłego, prawda?). Powiedz mi tylko jak bardzo aktywna jest Twoja belgijka - czy będzie w stanie dać spokój Piegusowi, jeśli nie będzie miał ochoty dłużej się bawić? Bo mój Pieg jest taki średnio-aktywny. :eviltong: Quote
wix Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 martita napisał(a):ooo, wix, a Ty co porabiasz w Wawie??? mieszkam od za-miesiąc :) Quote
Marteczka Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 My spacerujemy po fortach na Ochocie, Szczęśliwicach, Polu M.,Ruskim- do wyboru do koloru :) Quote
karlaaa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 grrrond napisał(a):my też tam chadzamy ;) czy to możliwe, że nie kojarzę dwóch siberianów?:roll: Kefira poznałam na pewno :) Ale możliwe ze byłam wtedy z jednym SH :) Teraz mam szczyla 7-miesięcznego :) Quote
aina155 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Czy za tydzien (w sobote 08.08 ) sa jacys chetni na spacer? Godzina do ustalenia. Najlepiej by mi bylo spotkac sie w Centrum, bo szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia, gdzie mozna wybrac sie z psem w Wawie. Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='vpassione']To może na przyszły tydzień(3-6 sierpień) ktoś chętny? Moja belgijka ostatnio narzeka na brak towarzystwa :eviltong: My bardzo chętnie :) Tylko tak nie za bardzo wiem gdzie jest ten park :oops: Quote
Ewa&Duffel Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 aina155 napisał(a):Czy za tydzien (w sobote 08.08 ) sa jacys chetni na spacer? Godzina do ustalenia. Najlepiej by mi bylo spotkac sie w Centrum, bo szczerze mowiac nie mam zielonego pojecia, gdzie mozna wybrac sie z psem w Wawie. Jeśli nie wyjadę (a nie jest to jeszcze pewne ) to my bylibyśmy chętni :) Quote
aina155 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Super :multi: To w takim razie, czekam na wiesci czy wjezdzasz ;) A kiedy bedziesz mniej wiecej wiedziec, czy spacer jest aktualny? Quote
Ewa&Duffel Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jakoś w środę-czwartek powinnam ostatecznie wiedzieć ;) Quote
aina155 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Oki, to najwyzej wtedy sie ostatecznie dogadamy ;) Quote
vpassione Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Bonsai']Hm, w sumie my możemy się spotkać w przyszłym tygodniu, jeszcze nie byłam w parku na Książęcej, ale chciałam się tam ostatnio wybrać (to park Rydza Śmiegłego, prawda?). Powiedz mi tylko jak bardzo aktywna jest Twoja belgijka - czy będzie w stanie dać spokój Piegusowi, jeśli nie będzie miał ochoty dłużej się bawić? Bo mój Pieg jest taki średnio-aktywny. :eviltong: Nie będzie problemu :) [quote name='Ewa&Duffel']My bardzo chętnie :) Tylko tak nie za bardzo wiem gdzie jest ten park :oops: Już podawałam kiedyś mapkę z zaznaczoną kliniką przy której można się spotkać: Pogotowie Weterynaryjne. Klinika Małych Zwierząt - Warszawa, Książęca 3 - Zumi.pl Lokalizator internetowy Ostatecznie mogę odebrać spod Muzem Narodowego ;) To co, jaki dzień lepiej Wam pasuje 4.08, czy 6.08? Godzina 10 może być? A co do miejsca, wczoraj byłam w Parku Skaryszewskim i tam też mogłybyśmy się spotkać, bardzo fajne miejsce. Czekam na odpowiedzi :cool3: Quote
Bonsai Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mi 6sty, ale będę wyląduję w W-wie dopiero o 10.00 na dworcu centralnym, mam nadzieję, że do 11 uda mi się obskoczyć na miejsce, na szczęście mam blisko. P.S. Co do miejsca, bardziej odpowiada mi na Książęcej - bliżej, i jeszcze tam nie byłam. ;) Quote
vpassione Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Podsumujmy, 6.08(czwartek), przy lecznicy na Książęcej, godzina niech będzie 11:30 - wolę później się spotkać niż przyjść na 11. i dostać smsa o spóźnieniu :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nam wszystko jedno, czy 4, czy 6 sierpnia, więc niech będzie 6 ;) Może być nawet i 4 i 6 jeśli chcesz :D Czy wiesz może, jak nazywa się przystanek najbliżej tej lecznicy ? Książęca 01, 02 czy 04 ? Bo szukam autobusu którym byśmy mogli podjechać... Edit:Hm, a może byście jednak odebrali nas spod muzeum narodowego, co ? :) Prosimy ;) Bo obawiam się, że nie znajdę tej lecznicy... Quote
martita Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 wix napisał(a):mieszkam od za-miesiąc :) Studia???:cool3: Naprzeciwko dolinki i tego kanałku, jest fajna gorka, to juz pewnie bedzie Ursynow, a tam to juz raj dla psiokow, laski, polanki, ech... Jak Ci sie udało tam m znalesc...;) Quote
Ewa&Duffel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 aina155 napisał(a):Oki, to najwyzej wtedy sie ostatecznie dogadamy ;) Nie wyjeżdżam, zostaję w Warszawie ;) Tak więc możemy się umawiać :) Quote
vpassione Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 vpassione napisał(a):Podsumujmy, 6.08(czwartek), przy lecznicy na Książęcej, godzina niech będzie 11:30 - wolę później się spotkać niż przyjść na 11. i dostać smsa o spóźnieniu :eviltong: Kurczę, przepraszam. Plany mi się strasznie pozmieniały, jutro nie dam rady :-( . Mam nadzieję, że innym razem się uda. Quote
Ewa&Duffel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Szkoda, że jutro nie da rady, już się nastawiliśmy :( Olu, a może Ty i Piegus bylibyście jednak chętni ? Quote
Bonsai Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Nie wiem czy nie zostanę w Kaliszu dłużej. Dam Ci jeszcze znać Ewa jak mi się plany ułożą. A w razie czego - pasuje Ci piątek albo neidziela? Quote
Ewa&Duffel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Piątek albo niedziela-jak najbardziej mi pasują. Tak więc czekam na informację ;) Quote
Bonsai Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Znając mnie, pewnie niedziela będzie lepsza. P.S. Może chciałby ktoś kota? :p Quote
Recommended Posts