Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oki, będziemy się rozglądać :smile:

Ola, jak ja sobie ze smyczą przepinaną (automat ostatnio rozwalił :-() poradzę przy tym diable, bo przywołanie leży, to i ty dasz radę z linką :eviltong:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Oki, będziemy się rozglądać :smile:

Ola, jak ja sobie ze smyczą przepinaną (automat ostatnio rozwalił :-() poradzę przy tym diable, bo przywołanie leży, to i ty dasz radę z linką :eviltong:

No nie, bo linka ciąga sie po błocie, a fu :p a nie mam flexi :(:( chyba muszę w to zainwestować :D

Posted

Dzięki wielkie za spacer, Tonic co prawda zamulał, ale i tak spacery w towarzystwie uwielbia. :D Chętnie piszę się w przyszłości na powtórkę. :) Jakbyście mi mogły podrzucić zdjęcia tośkowe i wspólne to by było ekstra. :D

Posted

Victoria napisał(a):
kradne do galerii i moze na bloga, ok? :diabloti:

my też dziękujemy za spacerek, za super towarzystwo rowniez psie i tylko czekamy na następny wypad :loveu:

Można kraść :cool3: A za chwilę jeszcze wam coś do galerii wstawię :cool3:

Posted

O, jakie śliczne zdjęcie, kradnę gdzie się da *z podpisanym autorem oczywiście*. :)
Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem Waszych psów, każdego z innego powodu. ;) Najbardziej chyba dzielnego stracho-psa, z sentymentu. :loveu: