Brylancik Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 AnnaM napisał(a):Kto chetny na spacer z pieskiem małej rasy? moja Judy czeka :razz: My jestesmy chętni:multi: , tylko kiedy i gdzie miałby być ten spacerek (bo my spod Warszawy jesteśmy)? Aśka i Brylant (sznaucer mini) Quote
AnnaM Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Brylancik napisał(a):My jestesmy chętni:multi: , tylko kiedy i gdzie miałby być ten spacerek (bo my spod Warszawy jesteśmy)? Aśka i Brylant (sznaucer mini) no trzeba sie umówić jakoś... narazie chciałam sie zorientowac czy ktość z dogomaniaków jest chętny... :) Quote
Brylancik Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 AnnaM napisał(a):no trzeba sie umówić jakoś... narazie chciałam sie zorientowac czy ktość z dogomaniaków jest chętny... :) my bardzo jesteśmy chetni, bo u nas niewielu psich przyjaciół mamy, więc chętnie poznamy nowych z warszawy :lol: czekamy na info (prosimy z wyprzedzeniem, zebysmy mogli dotrzeć do w-wy), kiedy ten spacerek:multi: Quote
lothia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jak Bielany to i my,choć Demon różnie reaguje ostatnio na psy:roll: coś mu się w tej główce poprzestawiało, za to suczki uwielbia Quote
AnnaM Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Judy to suczka wiec :razz: ok, poczekamy moze ktos jeszcze chetny bedzie... :multi: acha... czyli Judoka moja bedzie najmniejsza? Quote
Wind Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nas czesto mozna spotkac na Polach Mokotowskich. Trenujemy tam obedience. Jutro tez bedziemy ok. 12.30. Raczej na spacer sie nie nadajemy, bo Maja to taki pracus, ale jesli ktos chce popatrzec lub przylaczyc sie do treningu posluszenstwa, to zapraszam :-) W. Quote
Agama Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 W ktorym miejscu na POLACH trenujecie od strony ZWIRKI i WIGURY czy spotykacie sie w kazda sobote o tej porze Quote
Wind Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agama, Ja nie trenuje w grupie. Zawsze albo sama z psem, albo na lekcjach indywidulanych z nasza trenerka. Jutro bede sama z Maja. Jestesmy na polanie od strony Zwirki i Wigury. I bywamy tam roznie. Zazwyczaj w tygodniu w godzinach dopoludniowych :-) W. :-) Quote
kate8828 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jak Bielany to i ja sie z miłą checia z moim Kaprysem przyłączę:) Quote
BBH Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jak coś to ja mieszkam na SK. Mam sunie 7 miesięcy collie i miłoby było gdyby się w końcu wylatała :P Quote
Czantoria Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 chetnie spotkalabym sie , ale moj pies boi sie strzałów. Jak to rozwiązać ? Quote
AnnaM Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 słuchajcie, no nie możemy podpasować sie pod wszystkich... każdy chciałby koło siebie... musimy pójść na kompromis (jeśli chodzi o miejsce)... to gdzie? Quote
Dobermania Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ale to nie na dworzu, tak to faktycznie pies będzie się bał. Ja myślałam, że więcej chętnych będzie... Kiedyś w pewnym klubie, którego już nie ma, można było przesiadywać razem z pupilami:) Quote
Dobermania Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Lachs czuje się lepiej:) Krwotoki rzadsze i mniej obfite. Czy ktoś chce się umówić na spacer z moim dobkiem:)? Dajcie znać na PW, jakby co, bo ten wątek zawsze tak szybko spada... Quote
kajolka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ja pewnie bym się pojawiła z dwoma jamniczymi dżentelmenami :) Quote
anuleq Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dobermania, my z chęcia byśmy się dołączyli! Tylko pytanie: gdzie? I jak by sie udalo polączylibysmy tego sylwestra z jeszcze jedną "dżamprezą" ;) Quote
AnnaM Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 wczoraj moja Judka pokazała... ze 2x więksi od niej.. to nie dla niej...:crazyeye: dwa beagle ją "napadły" (szczeniaki chciały sie bawić) i bidula sie wystraszyła... dziś spotkaliśmy jednego znich... ale był "krzyk"... tak wiec... musimy szukać psów w "naszym" rozmiarze... :razz: Quote
olifka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ha no. W końcu moje rejony. Gocław, Saska kępa. Ja właściwie jestem z Kępy Gocławskiej ale pod tabliczku z numerkiem domku mam Saska Kępa. Więc kto chętny na spacer ze sznaucerką miniaturką Balbiną? Quote
Rocki Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 moje szeroki okolice, tylko moje swirki i ja na spacer niebardzo sie nadajemy Quote
Dobermania Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 O, ja, ja!!! Daj znać na PW, jeśli możesz z Balbinką jutro lub w poniedziałek:) I gdzie - nad jeziorkiem? Quote
Dobermania Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 O, cieszę się! Ale jaką dżamprezą :hmmmm: ? Chodzi o ten wspólny spacer? Czy o imprezę sylwestrową? Bo mój pies imprezuje ze mną :) Znaczy, ja imprezuję, a on mi towarzyszy:) Quote
nadzieja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Zglaszam sie na Ochotnika:) Ja i Moj dzielny York:) Quote
Recommended Posts