Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnnaM napisał(a):
Kto chetny na spacer z pieskiem małej rasy? moja Judy czeka :razz:

My jestesmy chętni:multi: , tylko kiedy i gdzie miałby być ten spacerek (bo my spod Warszawy jesteśmy)?
Aśka i Brylant (sznaucer mini)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brylancik napisał(a):
My jestesmy chętni:multi: , tylko kiedy i gdzie miałby być ten spacerek (bo my spod Warszawy jesteśmy)?
Aśka i Brylant (sznaucer mini)

no trzeba sie umówić jakoś... narazie chciałam sie zorientowac czy ktość z dogomaniaków jest chętny... :)

Posted

AnnaM napisał(a):
no trzeba sie umówić jakoś... narazie chciałam sie zorientowac czy ktość z dogomaniaków jest chętny... :)

my bardzo jesteśmy chetni, bo u nas niewielu psich przyjaciół mamy, więc chętnie poznamy nowych z warszawy :lol:
czekamy na info (prosimy z wyprzedzeniem, zebysmy mogli dotrzeć do w-wy), kiedy ten spacerek:multi:

Posted

Nas czesto mozna spotkac na Polach Mokotowskich. Trenujemy tam obedience. Jutro tez bedziemy ok. 12.30. Raczej na spacer sie nie nadajemy, bo Maja to taki pracus, ale jesli ktos chce popatrzec lub przylaczyc sie do treningu posluszenstwa, to zapraszam :-)

W.

Posted

Agama,

Ja nie trenuje w grupie. Zawsze albo sama z psem, albo na lekcjach indywidulanych z nasza trenerka. Jutro bede sama z Maja. Jestesmy na polanie od strony Zwirki i Wigury.
I bywamy tam roznie. Zazwyczaj w tygodniu w godzinach dopoludniowych :-)

W. :-)

Posted

słuchajcie, no nie możemy podpasować sie pod wszystkich... każdy chciałby koło siebie... musimy pójść na kompromis (jeśli chodzi o miejsce)... to gdzie?

Posted

Ale to nie na dworzu, tak to faktycznie pies będzie się bał. Ja myślałam, że więcej chętnych będzie...
Kiedyś w pewnym klubie, którego już nie ma, można było przesiadywać razem z pupilami:)

Posted

Lachs czuje się lepiej:) Krwotoki rzadsze i mniej obfite.
Czy ktoś chce się umówić na spacer z moim dobkiem:)?
Dajcie znać na PW, jakby co, bo ten wątek zawsze tak szybko spada...

Posted

wczoraj moja Judka pokazała... ze 2x więksi od niej.. to nie dla niej...:crazyeye:
dwa beagle ją "napadły" (szczeniaki chciały sie bawić) i bidula sie wystraszyła... dziś spotkaliśmy jednego znich... ale był "krzyk"... tak wiec... musimy szukać psów w "naszym" rozmiarze... :razz:

Posted

Ha no. W końcu moje rejony. Gocław, Saska kępa. Ja właściwie jestem z Kępy Gocławskiej ale pod tabliczku z numerkiem domku mam Saska Kępa. Więc kto chętny na spacer ze sznaucerką miniaturką Balbiną?

Posted

O, cieszę się!
Ale jaką dżamprezą :hmmmm: ?
Chodzi o ten wspólny spacer? Czy o imprezę sylwestrową? Bo mój pies imprezuje ze mną :) Znaczy, ja imprezuję, a on mi towarzyszy:)